Strumfi de un an (iul-aug 2007) (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana eu nu-i cer putin Dariei. II cer doar sa nu se mai duca la cosul de gunoi. Intr-o fractiune de secunda (cat am luat laptele din frigider) a luat un os din cosul de gunoi si direct la gura cu el.
Si acum se duce mereu acolo, poate, poate mai prinde ceva.
Azi ma duc sa vad daca gasesc ceva sa leg sertarul. Are maner cam lung si nu merge orice tip de opritor.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alina imi pare rau ca ati avut probleme. Doamne ajuta sa se termine totul cu bine.
Carla si Alex manca asa de mult dar eu stiu ca nu e bine sa ii dai prea mult. Cel putin pe mine asa m-a sfatuit pediatrul lui. La camin primea mereu portii duble si ingrijitoarele credeau ca eu nu imi hranesc copilul. Cand am aflat le-am rugat sa nu ii mai dea nimic peste portia lui.
La mine nu merge net-ul prea stralucit asa ca nu pot sa vad filmuletul cu Daria.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

dana cosul meu de gunoi e la loc de cinste: sus pe un scaun. Andra de doua ori a reusit sa bage in gurita resturi din el asa ca m-am asigurat ca nu mai are ocazia.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Doamne Alina! ce intamplare nefericita! si eu ca Valen, am citit de vreo 3 ori si parca nu intelegeam (accidentatul ala...tot ma gandeam ca-i dani...ptiu ptiu). Sper sa treaca repede cosmarul asta.

Sabina!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Toacmai am citit si eu ultimile doua pagini si am citit de Alina. Doamne Alina, va urez tot binele din lume si aveti grija mare de voi. va pup

Revin

Mergi la inceput

Eu nu am urat La multi ani de ceva vreme asa ca:

Ingrid Ecaterina, Ioana Camelia,Lorina Maria, Olga Cristiana, Miruna Andreea, Denis Mironel si Luca Serban La multi ani sa fiti fericiti si sanatosi alaturi de parintii vostri.

Si nu in ultimul rand La multi ani Sabina, sa ai o viaa frumoasa alaturi de parintii tai, Carla sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Despre noi sunt putin istovita, Lissy si-a revenit insa acum e constipata, si in plus a ramas dupa boala cu o lipsa totala de apetit. Efectiv din cat de bine manca ea acum ii fac cate trei feluri de mancare tocmai pt a o incerca sa vad ce ii place, gusta, mananca doua lingurite si apoi intoarce capul. Borcane insa mananca nu stiu care e fenomenul si binenteles ca ii dau dar o am si pe mama la mine care stramba din nas oarecum si imi zice "da, am mai auzit de copii obisnuiti numai pe borcane." Cu alte cuvinte eu i-am dat numai borcane si d'aia face copilul asa. I-am explicat ca Adelise a vazut borcane destul de rar, doar cand am mers in oras, dar stiu ce parere are oricum, si parca ma simt iar la scoala si trebuie sa ma explic. Plus Lissy avea o zgarietura pe nas gen Olguta mai demult ca s-a harjait de scaun si cred ca are impresia ca eu nu am grija de ea. In fine nu stiu de ce ma intereseaza dar asa e mereu, ea cu o atitudine zambareata ma face sa ma simt incapabila.

Ieri m-am intalnit cu Alexi22 de la noi de aici si cu Giulia care e o frumusete de fetita.

In rest extenuata cum spuneam dar imi revin eu. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Alina ,imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta...bine ca nu erati cu fetele...

La Multi Ani!!!strumfilor care azi sarbatoresc.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Multumim tuturor pentru urari!

Raportam la un an: copil sanatos, merge foarte bine singur, mananca bine, dar sunt si exceptii..etc...

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Greierash scuze, tocmai am observat ca din greseala [e voi v-am sarit la urari:

Deci La multi, multi ani Andrei Robert! Sa fi fericit alaturi de familie si sa fii in primul rand sanatos ca restul se fac cum zice colega Jadi.

Mergi la inceput