Clubul nurorilor (84)
Raspunsuri - Pagina 7
camelia72 spune:
Razuca,bine ai revenit pe la noi,ma bucur sa aud ca sunteti bine,pupici si printesei,ce repede a trecut timpul,parca ieri erai gravidutza si povesteam despre soacre...
iar acum ai domnisorica asa mare!!!
Nico,am pus parchetul laminat peste cel vechi,in cazul cand ne plictisim il putem schimba sau lustrui pe cel din lemn masiv...nu am avut acum rabdarea necesara bibilitului celui vechi!
NicoletaB spune:
bine ai revenit RAZA!
sper sa animam iar acest topic, caci fu dat in uitare de fetele cucuiete
camy- asa ma gandeam si eu cuma ati facut cu parchetul
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Avem pozici noi la semnatura daca vreti sa vedeti cat a mai crescut...imediat sarbatorim 6 lunite.
Voi ce mai faceti? Nu prea mai apuc sa intru pe forum ca terorista asta ma termina, nu sta locului o clipa, are o energie debordanta, pupe-o mama pe ea.
Inca n-avem nici un dintisor, dar cred ca nu mai dureaza foarte mult, de cateva nopti incoace se trezeste tot la cateva minute, a fost si racita, abia acuma ii trece, sunt terminata, n-am dormit o noapte intreaga de cand s-a nascut si nici nu stiu cand o sa dorm, poate la noapte ca sta Alin cu ea sa ma pot odihni.
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
camelia72 spune:
Hello!
Nico,socrela nu ne mai viziteaza de ceva vreme,sa fie un an,ne-a zis sora-sa ca e plecata in Italia cu o amica (asa i-a zis ei) dar poate sa fie si un "amic",noua nu ne-a zis nimic,chiar am ramas surprinsi, stiam ca sta cu un "domn"!![]()
kitzy,pupicei printesinei,stiu cum e cu noptile nedormite,va mai trece ceva timp pana cand vei dormi o noapte intreaga,cam dupa 1 an isi regleaza copilasii somnicul de noapte!Copiilor mei le-au aparut primii dintisori dupa 8 luni dar se poate si mai devreme...cica daca apar mai tarziu sunt mai rezistenti
!
Va pupic pe toate!
NicoletaB spune:
camy- soacra ta se internationalizeaza, ce inseamna integrarea asta in UE, poate ai noroc si se duce si mai departe (Islanda, Alaska)
kitzy- diana s-a facut o adevarata domnisoara,va tb Alin sa fie cu ochii pe ea sa nu i-o fure vreun printisor
camelia72 spune:
Nico,e buna si integrarea asta la ceva,ai dreptate,cu cat mai departe cu atat mai bine...!![]()