Clubul nurorilor (84)
Raspunsuri - Pagina 3
NicoletaB spune:
buna seara!
briza, prietenii au dreptate cu chiria si rata
dar si rata e mare, plus ca ea e constanta in primul an, apoi mai creste
si pe mine ma sperie astfel de rate, caci ma gandesc ca daca ramane unu' fara serviciu, am pus-o rau
zau ca nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar vorba ta mai bine toti banii dati la banca si linistit la creieri, decat nebunie de cate ori li se pune pata, iar apoi casa ta casa ta
acum trebuie sa iei in calcul si viitoarea aparitie a unui copil, cat de repede/tarziu vrei sa apara....
briza_marii spune:
quote:
citat din mesajul lui NicoletaB
acum trebuie sa iei in calcul si viitoarea aparitie a unui copil, cat de repede/tarziu vrei sa apara....
Mai de graba "repede" ca deja am 31 de ani..adica baba..
briza_marii
kitzy spune:

Nu ma certati.....stiu ca n-am trecut pe la voi de-o vesnicie da am vazut ca nu e cam pauza pe aici.
Avem poze noi la semnatura, ultimele sunt de la 3 lunite ale noastre ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
camelia72 spune:
Salutare,dragelor!
E cam liniste pe aici,probabil sunteti plecate...astept cu nerabdare 18 aug. cand voi intra si eu in concediu,nu ne-am hotarat pe unde ne vom plimba,poate imi dati voi idei...ce-ati vizitat si v-a placut?
Dar pana la concediu vrem sa schimbam parchetul,asta-i vechi si cam scartaie,vrem sa-l punem singuri,nu cred ca-i mare scoala,sotul stie teoretic,acum sa-l vad cum sta si cu practica...oare are ceva daca-l punem peste cel vechi sau va trebui sa-l scoatem?
Incep sa googalesc,poate gasesc ceva!
Va pup pe toate!
NicoletaB spune:
neata
cami cred ca daca il puneti peste cel vechi o sa fie o izolatie mai buna a podelei