Gradinita Aristokids

Gradinita Aristokids | Autor: natali

Link direct la acest mesaj

Buna!
Are cineva copilul la aceasta gradinita?Puteti sa-mi dati va rog mai multe amanunte despre ea?
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

desi serban al meu merge acolo de lunea trecuta, prea multe amanunte nu pot sa-ti dau. gradinita a gasit-o mama si i-a placut, noi eram in disperare de cauza si asta a fost.
iti povestesc ce aud de la serban: in primul rand, ii place!! au curte, se joaca in curte. mancarea de pranz ii place, dar din ce zice el pare destul de putina - cel putin prin comparatie cu ce ii dau eu. dupa-amiaza i-au culcat initial in chilotei, acum desi are pijama doarme in hainele obisnuite. l-a cam contrariat chestia cu dormitul in chiloti..
serban e acolo doar pe perioada verii, nu cred ca l-as lasa acolo si pe timpul anului! sotul meu zicea ca i s-a parut destul de mica gradinita, si cumva neaerisita.
in orice caz, copilu' meu a inceput brusc sa ne povesteasca cum ca el e mare, si plin de mandrie ne declara ca se sterge singur la fundulet si ca mananca singur.
a, sunt chestii care pe mine ma cam zgarie pe timpane - cica una din educatoare i-a zis unui copil ca daca nu e cuminte vine doctorul sa-i faca injectie. cred insa ca se poarta ok cu copiii, altfel fiu-meu s-ar fi revoltat precis.

Mergi la inceput