Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Michelle81 spune:
Roxanaz-minunate pozele!!!mi-ai facut pofta de mare
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
tuchi123 spune:
Fetelor intr-adevar, o poveste mai trista pt. o femeie nu cred sa existe asa cum este povetea Catalinei...Dumnezeu sa o aiba in paza si sa-i lumineze calea...iar "floricelele" ei, caci asa numea gemenii sa aiba pace
Chiar asa..cu Selenar ce-a fost? cunoaste careva situatia?
11+Doamne ajuta
cami_antonia spune:
fetelor
va salut si eu
va citesc in fiecare zi...dar nu am atat de multe amanunte de dat caci nu am fost inca la un doctor....trebuia sa mwerg maine dar voi merge abia joi seara....si sper sa fac si eco....
szmonic ai rabdare cu sotul tau....dar nu il neglija....vb mereu cu el.....comunicarea rezolva multe....
eu tusec incontinuu.....desi nu mai am nici uma de raceala....sunt f somnoroasa ziua si noaptea nu pot dormi....am insomnii....ceea ce ma face sa cred ca bebe e exact asa...pe invers cu somnul....
va pup
7+
Camelia
Michelle81 spune:
Cami-antonia-si eu am tusit putin la inceputul sarcinii,nu iti fa griji cred ca mai toate suntem mai sensibile la inceputul sarcinii.Sa ne spui cum a fost la medic!
13+ Doamne ajuta!
Michelle81 spune:
Fetelor eu nu mai pot purta inele,mi.s toate prea stranse acum.Oare mi se umfla mainile?sau doar m-am ingrasat?Aveam un inel care chiar imi era largut si acum abia il scot de pe deget.
13+ Doamne ajuta!
mimika spune:
Ola! felicitari celor care stiu daca au fetite ori baietei. Mie mi se pare asa muuult pana o sa aflu. Eu nu am prea multe simptome. Greturile m-au tinut doar vreo 2 saptamani(sapt 6 si 7), somnolenta...parca mai putina, sanii cand ma dor, cand nu...Mai am cate o intepatura prin zona, ba central, ba pe-o parte...Uneori am nervi nejustificati, de-mi vine sa-mi bat barbatul , saracul...Dar i-am explicat sa nu ma bage in seama, ca imi trece, asa ca nu ma baga. Szmonic, nu iti face probleme cu sotul, ca sa cum au zis si fetele, o sa ii treaca, acum face ca strutul, baga capul in nisip de frica.
Si pentru ca ma simteam prea bine, azi dimineata am cazut pe scari la metrou, am calcat stramb, mi-a alunecat sandaua, asa ca acum am un hemotom dragut pe laba piciorului. Si am venit cu taxi acasa ca nu puteam sa mai calc. Daca nu imi trece pana maine...stau acasica..
+8
Oxigen spune:
Buna! Sunt noua pe aici si ma bucur mult ca v-am gasit. Avem 10 saptamani si 3 zile, dar crestem noi mari, repede.
cami_antonia spune:
michelle mercic de incurajare.....e adevarat ca suntem mai sensibile dar ma simt groaznic ca ma scol in tuse si il trezesc si pe sotul in miezul noptii.....aiurea....asa....da nu avem ce face....
oxigen bine ai venit....sa te uiti pe prima pagina si sa iti treci si tu datele tale cand mai scrii ca sa te bage si pe tine fetele in listuta,.....
va pup si va urez o seara racoroasa si placuta
7+
Camelia
tuchi123 spune:
Fetelor cum fac si eu sa-mi pun poza cu bb. la eco sau bb. de la babystrology?
Va multumesc
11+Doamne ajuta
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Oxigen, bun venit si o sarcina usoara!
Naty, imi pare rau de Ioana mica, multa sanatate papuselei tale!
Miereamara, eu folosesc henna (la fel am folosit in sarcina cu Francesca si in perioada de alaptare). E tratament pentru par si are culori frumoase, eu foloseam roscat dar sunt si alte nuante.
Flowerbee, saracuta de tine, ma gindeam eu ca nu ai chef de nimic si esti franta dupa curs.... Eu am trecut de 12 saptamini si imi e mai putin greata, dar nu am vomit niciodata, deci asa de rau ca tine nu am fost... imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, sper sa iti revii in curind.
Fetelor, am facut azi pliul nucal si am avut si rezultatul la testul dublu si e ok. Stiu ca sunt doar calculari de sanse, dar voi discuta si cu ginecologul meu, la care mergem joi, si probabil nu vom merge mai departe cu testarile. Am un mormoloc de 5,9 cm si cu o zi mai mare decit il calculasem eu... adica avea azi 12 saptamini si 2 zile.
A fost deosebit sa vedem iarasi puiutul mic si mai deosebit e ca mama mea si Francesca au fost prezente, pt mama prima data cind a vazut o echografie...
Vorbeati de burtici...si eu am observat ca, desi nu m-am ingrasat deloc inca, am inceput sa am burtica... (bine, ca nu m-am ingrasat nu spune nimic, ma uitam azi pe agenda mea din 2006 si am exact greutatea pe care o avusesem cu Francesca la 23 saptamini de sarcina) dar incerc sa nu ma preocup de asta, vad eu dupa alaptat cum revin la hainele frumoase din dulap....
Fetelor, felicitari celor ce stiti deja ce va fi, la noi va mai dura pina sa stim, doctorii de aici nu se aventureaza sa dea verdicte prea repede... dar e ok, eu am scos prima cutie cu haine de bebe de cind era Francesca bebe mic si am vazut ca am si verzi si galbioare, dar si roz....
Si mi-am scos hainele de gravida din pod....
Va las ca m-am intins si e ultima seara cu mama, pt o perioada cam lunga din pacate, cred ca va veni din nou doar in iarna.... maine mergem sa o ducem la aeroport in Koln...
aveti grija de voi,
va imbratisez