Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (19)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanaz spune:
da, masajul este recomandat dar trebuie anuntat maseurul ca sunteti insarcinate. acum nu e mare scofala, dar dupa 18 saptamani trebuie masa din aceea speciala cu gaura la mijloc.
baie in cada: daca nu e apa super fierbinte faceti linistite. mai bine baie in apa normala decat dus rece sa va mai prinda vreun guturai.
justme, zi si tu 13-14 saptamani. ca esti pe aproape.
o poveste frumoasa despre adoptat: o fata de la odiseea mea de iul-aug 2004 avea tot dosarul autorizat si gata pentru adoptie cand au aflat ca este insarcinata... era deja trecuta de 35 de ani si le cam pierisera sperantele. au lasat dosarul pe rol, acum a nascut al doilea baietel, tot natural... dar tot vor finaliza adoptia. super frumos din partea lor.
alinuk spune:
quote:
Originally posted by mimika
Fetele din Buc, nu ne intalnim si noi o data? sau de mai multe ori
+8
si io si io..
subscriu propunerii si ma inscriu la intalneala de burtici
Numai ca acum e cam perioada vacantelor (noi in iulie suntem plecati..yupiiiiiiiiiiiiiiii) ...va ganditi la o data anume? As propune un loc racoros...gen Plaza Ro sau Mall
In ceea ce priveste epilatul, cu ceara ma fac si eu. Crema nu! Contine ceva chimic clar.
Cristi junghiurile nu sunt excluse in sarcina. EU mai am uneori cand stau prea mult in aer conditionat.
Si noi trecem acum prin furcile caudine ale unei renovari.Urasc toti mesterii neseriosi
FlowerBee atata timp cat nu simti ca iti provoaca contractii nu e nicio problema. Iar uleiul sa fie eventual de masline, nu creme cu cine stie ce continut posibil nociv.
Am facut si eu in sarcina anterioara, dar de pe la 6-7 luni in colo am simtit ca nu mi-e bine si m-am oprit ...mai ales ca nu mai puteam sta pe burtik
poop fete cucuiete
Alinuk, Teo si perlutza mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Naty spune:
Vreau si eu la intalnire ... numai ca o sa fiu plecata de pe 14 iulie pentru 2 saptamani.
Iar am contractii . Credeam ca de data asta scap dar se pare ca istoria de la prima sarcina se repeta. M-au apucat usor usor acum vreo 3 zile si uite ca se intetesc ... exact in aceeasi perioada a sarcinii ca la Ioana au inceput.
Maine dimineata ma duc si eu la eco, de abia astept ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
BillyBilly spune:
alinuk intrai pe pozici...si am ramas acolo... mi s-au perindat prin fata ochilor de 3 ori, nu ma mai saturam...sa-ti traiasca printesa! este o dulceata iar voi radiati atata bucurie, incat m-am lipit ca o stampila de fotografii ... f frumos!
edit: si eu vreau intalneala... noi o sa fim plecati in principiu mai mereu toata vara, iar in sept dupa 10 plecam la mare distanta in concediu. Dar daca stabiliti o data certa, o sa fac tot ce pot sa ne vedem Plazza este super!
Catalina
14+
Bebelusa
BillyBilly spune:
naty no-spa! si eu am din cand in cand si mai ales de la aerul cond, pe care am cam inceput sa-l evit
Catalina
14+
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
Naty- imi pare rau ca ai contractii - ce faci impotriva lor?? Oricum, daca spui ca si la Ioana a fost la fel nu trebuie sa te nelinistesti!
Nu vreau sa te supar si mai tare, dar sunt curioasa: de unde stii ca sunt contractii?? ce simti??
12+
galmita mea
Michelle81 spune:
Naty-cum iti dai seama ca sunt contractii?imi pare rau!
Fetelor intalneala fara mine?
13+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
ela2233 spune:
buna la toate
vreau sa vad si eu pozele dar nu stiu cum
ma ajutati?
si inca o intrebare: eu nu am greturi, ameteli, dureri, nimic, e ok sau sunt defecta?
va pup si va doresc numai bine
7+
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"
Naty spune:
billy si eu am avut senzatia ca aerul conditionat imi face rau si toata lumea zicea ca-s nebuna ... deci nu sunt singura.
Am luat deja un no-spa si au cedat, din fericire ma lasa imediat dupa ce iau o pastila.
ralucaalexa iau no-spa si stau un pic linistita pana imi trece. Nu ma nelinistesc prea tare fiindca la Ioana am avut zi de zi incepand din saptamana a 12-a pana am nascut. Uneori mai puternice, alteori mai slabe, dar mereu prezente! Asta e si motivul pentru care stiu sigur ca sunt contractii si nu altceva, nu le-am uitat . Ce simt? Mi se intareste burta si ma doare, o durere difuza, mai accentuata in partea inferioara a burticii si in acelasi timp ma doare mijlocul. Cam ca niste crampe menstruale.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 11+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI