Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

N-am mai vazut-o pe Billy de ieri... Ma nelinisteste!!!
Billyunde esti????

12+

galmita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu in liceu ma faceam cu ceara - super

in anul 1 fac am trecut pe aparat - groaznic, inca nu am revenit la normal - fire pe sub piele...

de atunci ma fac numai cu lama, o data la 2 zile, la baia de dimineata si mi se pare super comod - mai ales ca am un gel special care devine spuma si lame gilette venus cu care greu te poti taia

12+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by danotino

andreea, te-ai facut cu ceara inclusiv pe abdomen?
ma mai gandesc pana maine si daca nu o sa fac ca si naty, cu aparatul. pe mine nu ma doare cu aparatul.
mai bine stau cu par decat sa ma fac cu lama :(

danotino
8+

Nu, eu nu ma fac pe abdomen. Ma fac pe picioare cu aparatul si inghinal total cu ceara la coafor. Asta pentru ca aparatul imi face niste galme urate in zona aia. Lama nu o suport pentru ca ma irita.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200512+
Delu Prichindelu'
BB2
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Eu cu lama ma fac o data pe saptamana...ca nu prea sunt paroasa de felul meu!

Justme 13+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Salutare fetele cucuietele!

citesc, si tot citesc...si dai si trage-i...in final AM AJUNS LA FINAL! zic repede ceva pana nu mai apar cateva zeci de pagini

oxygen bine ai venit, mamico!! felicitari pt sarcina!

tuchi, danotino, angelique pupam fetele intensiv sa treaca n-am vrut sa va ignoram, eu una intru destul de rar, incerc sa intru in fiecare zi, dar nu-mi iese mereu...n-am timp, dar as sta cu voi mereu cineva spunea ca sunt diferente intre noi de saptamani, pai asa a reiesit in urma eco. eu care eram o mamica de ianuarie a rezultat ca am devenit de decembrie, si pt ca m-am atasat de fetele de aici, nici nu ma gandesc sa ma mut la alta odisee.

Tuchi tu intrebai de ticker de baby astrology. Deci intri pe http://babystrology.com/, vezi acolo Tools -> Baby tickers completezi datele care se cer si din tot codul HTML care ti se da mai jos iti iei doar ceea ce seamana cu ce iti trimit eu mai jos:
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Catalina&year=2008&month=12&day=25&babycount=1
dupa ce ti-ai copiat codul, il pui intre [ url ] [ /url ] adica ca mai jos, exceptand spatiile:
[ url ="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Catalina&year=2008&month=12&day=25&babycount=1" ]Bebelusa[ /url ] Textul bebelusa este preferinta mea, tu scrii ce text vrei. La sfarsit nu-ti apare decat textul, avnd link catre foto baby astrology. Ai inteles ceva?

Referitor la epilare, eu ma rezolv cu aparatul de ras, este suf pt parul meu. Totusi n-as recomanda crema epilatoare, ca este destul de toxica, cine s-a ars odata cu crema epilatoare, stie despre ce zic...trece prin piele, ajunge in sange si de acolo la bebe. Eu nu m-as face cu crema epilatoare, mai repede cu ceara.

Flowerbee ieri tocmai imi explica doctorul ca masajul nu-i recomandat in sarcina pt ca preseaza venele, care acum sunt supra solicitate din cauza volumului marit de sange si se risca opturarea circulatiei, ducand la neirigarea fatului cu sange si oxigen samd... Nu stiu la voi cum este, dar la mine deja se simte ca inima bate mai abitir ca pana acum, venele sunt mai vizibile.

Umflarea mainilor si a picioarelor este inevitabila in sarcina si este agravata de consumul de sare.V-am povestit ce mi-a spus doctorul referitor la asta: cat mai putina, mancare dietetica, folositi LowSalt. Cand puteti, stati desculte cu picioarele mai sus decat corpul, etc. Evitati incaltarile care va strang si care determina oprirea circulatiei in picioare. La mine mainile nu par a fi umflate, dar picioarele deja se resimt, mai ales cand stau in picioare mai mult.

Va pupic, daca mai imi aduc aminte de ceva, va mai scriu.

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Raluca io zau daca am vreo presimtire . data trecuta banuiam ca am baiat... acu am devenit mai nesimtita vaz .
io l-am prins pe mandru facand pishu la o eco . dar inghtind nu. aveam in schimb un stress, de pe la 18 s incolo era numai cu mainile in gura.. mai in gluma mai in serios barbata-miu era speriat ca o sa se nasca fara degete ca o sa le roada de tot . dar uite ca de ros unghiile nu si le roade.. (inca )
vreau sa va zic ca nu am mai mancat mancare gatita de 3 saptamani cred. doar cu uscaturi si sandwhich-uri traiesc, mi s-a luat de ele la maxim. am mai mancat niste chiftelute... cartofi prajiti si pui. cam atat. noroc ca mananc fructe. sunt de coma, zau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa

N-am mai vazut-o pe Billy de ieri... Ma nelinisteste!!!
Billyunde esti????

12+

galmita mea

am aparut!

pai ieri dupa ce am citit ce s-a intamplat cu Cata de la odiseea de dec mi s-a taiat brusc cheful de vb... tare rau imi pare pt ea...si pt toate fetele care pierd puiutii...nu inteleg de ce o mamica care-si doreste bb atat de mult treb sa sufere atat de tare ca sa-l aiba si alte mamici care nu-si doresc nimic in mod special, fac copii asa usor. Sa fie oare dorinta noastra atat de fierbinte, ca ne punem impotriva curentului?? Nu inteleg.

Catalina

14+

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

flowerbee si eu stiu de la o prietena ca masajul nu
face bine in sarcina...fara explicatii, doar ca si ei ii zisese doctorul.
in concluzie, o sa ma fac cu aparatul pe abdomen :))
iar cu ceara inghinal.
va pup

danotino
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

IRINA C ce este cu ea, stie cineva
11+Doamne ajuta
http://bd.lilypie.com/Xtrop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Stiam ca te-a afectat vestea despre Catalina, Billy. Exact dupa aceea n-ai mai scris si de-asta imi faceam probleme! Adevarul e ca, dupa o veste ca asta, te intrebi daca mai exista ceva corect in lumea asta??? Eu nu sunt un caz special, nu am trecut prin asa ceva, am incercat doar 3 luni, iar intr-a patra s-a intamplat minunea, dar cand stiu prin cate a trecut Catalina pt sarcina asta (doar din ceea ce am citit, n-am fost pe nici un forum impreuna...) nu pot sa presupun macar ca as putea sa-mi dau seama de nici 10% din ce se petrece in sufletul ei... si chiar daca n-ar fi fost obtinuta atat de greu sarcina, chiar daca ar fi venit natural si repede, oricum sa-ti pierzi copii... nici nu vreau sa ma gandesc, imi pare atat de rau, as vrea sa pot face ceva - sincer, dar ce??? Nici un parinte n-ar trebui vreodata sa-si piarda copilul!!!! Nu cred ca exita durere mai mare!

12+

galmita mea

Mergi la inceput