Informativ pt Marius: Din CIC1 in CIC2

Informativ pt Marius: Din CIC1 in CIC2 | Autor: mamicafericita

Link direct la acest mesaj

Am depus pana la urma dosarul pt indemnizatie pt al doilea copil, iti spuneam Marius ca intre nasterea celui de-al doilea copil si momentul cand primul face 2 ani sunt 37 de zile deci erau 5 zile neacoperite In cele 42 in care imi luasem concediu medical, mi se facuse angajarea si iarasi suspendarea. Se pare ca intr-adevar nu a mai fost nevoie de toate astea. Am facut o cerere la firma prin care ceream continuarea suspendarii si ei asta au facut. Si nu a mai trebuit nici adeverinta cu stagiu de cotizare la dosar deoarece fusesem in concediu crestere copil in ult an. Deci primele acte le-am anulat. Te anunt ca nota informativa, poate vor mai fi cazuri ca mine. Asta s-a intamplat in Prahova, dar banuiesc ca si in alte judete se procedeaza asa, sau asa ar fi logic.Acum asteptam banii, care se pare ca vor veni foaaaaarte tarziu.
Si mai e un amanunt pt fete: in livretul de familie trebuie trecut bebelusul la starea civila la primaria de unde apartineti(te duci cu livretul si certificatul de nastere al bebelusului) si apoi faceti copii xerox si le puneti la dosar.(la dosare, ca faceti unul pt trusou, unul pt ajutor de nastere si unul pt indemnizatie). E bine sa aveti facute multe copii xerox dupa buletinele voastre, certificatul de casatorie, livret si certificatele celorlalti copii daca e cazul. Vi se vor cere la fiecare dosar.
Si inca ceva, faceti multe copii xerox si la RABDARE, o sa aveti nevoie de multe rezerve, mai ales pana vor venii banii.....!!!!