Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

in sfarsit am reusit sa trimit mesajul...ca mi se blocase net-ul
Ana azi parca a papat mai bine,la ecograf nu ama ajuns cu ea ca se luase curentul la cab. dr.
mergem miercuri din nou
acum v-am lasat...iar suntem 2 pe PC

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Bianca tare faza cu perinita pentru tantari... pana sa termin de citit mesajul ma gandeam ca ce o mai fi si aia ... ceva nou ...sa incerc si eu

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Se pare ca imi cam fileaza o lampa...... si apropo sa nu uit sa merg sa imi iau reteta compensata pt Elevit si ferretab...ca maine e 1 ....si se dau compensatele.... asta daca mai apuc de mosii de la coada

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ank-ule tot nu ai aflat ce e bb 2 ?

... ca la cum apuc eu sa citesc ....

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Multumesc, Bianca... Da, intr-adevar, lui bebe i-a placut mult, mai ales la piscina mica, dar din pacate nu am poze, ca tati se dusese sa cumpere inghetata si nu a vut cine sa se duca dupa aparat si sa faca poze... Apa era atat de curata, nimeni nu intra fara casca, dupa cum se vede. Apoi Lucas a dormit acolo pe patura, in fine, a fost tare dragalas...

Fetelor, intrebare (ca eu sunt cu intrebarile): copiii vostri au inceput sa distruga jucarii? Ca al meu da, 3 jucarii a distrus pana acu', printre care si unul din carusele, ala cu rotita care ii placea lui mai mult... a tras de el pana s-a rupt in doua... acu crea sa traga si de celalalt...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

nu nu..inca nu.maine seara daca intri poate aflu ca merg la eco la ora 5.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Feteleeeee!!! Plecam in concediu la noapte!! Uraaaaa
Am citit in urma cu doua capitole ca intreba ceva de protectie impotriva tantarilor pentru bebei: sunt la farmacie niste "plasturi" care trebuie apasati ca sa se imbibe bine cu o substanta repelenta (asta se afla intr-o capsula); produsul se numeste CER'8 (cerotto); teoretic, palsturii se lipesc direct pe piele, dar asta e pt copilutii mai mari; farmacista, care are si ea bebe mic, mi-a zis ca daca o scot pe don'soara afara, pot pune plasturele in buzunarul ei, sau cat mai aproape de ea, pe carut, dar sa nu aiba ea acces la el. Eu l-am lipit de carut si se pare ca functioneaza, nu are deloc piscaturi.
Va pup si revin cu poze si impresii!!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

quote:
Originally posted by Lala_D

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

nu nu..inca nu.maine seara daca intri poate aflu ca merg la eco la ora 5.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

a, deci maine te asteptam cu vesti... suntem nerabdatoare...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by cristi07

Lixa...frumoase poze de la intilnirea cu Maria...care e tare scumpa si f activa (din ce reiese din poze)
sa inteleg ca s-a infiripat ceva intre ei doi???adica sa stau linistita ca nu ii mai face ochi dulcei evei????

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

acum ramane de vazut...

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Adra, cum sa nu o vrem pe Miffy?
Cristina, nu stiu daca poti sta linistita, Maria e o independenta. Ne-a speriat pe toti! Ce-i drept, atata a povestit, ca a inceput si Cata sa sporovaiasca mai tare ca niciodata (din spusele Lixei). Si odata ajunse acasa, a inceput sa se invarta mai rau decat un titirez, parca ar fi stat pe loc in carut!
Cu inima strasa va povestesc cum a luat o farfurie de pe masa si si-a turnat in cap pastele, de au ajuns si in pampers. Baie rapida, noi am trecut direct la desert. :)) Iar in carut a facut iar surfing si intr-un final a exlorat fereastra din spate a carutului.
Lixa e exact cum o descria si Adra, indecent de tanara si draguta.
Am pus si poze!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Cata al meu, de cand s-a intalnit cu Maria, nu-i mai tace gura. Asta incepand de la intalnire, cum zicea si Alina.

Iar Alina e o dulce si-o finuta, sper sa reusim sa ne intalnim mai des, sa facem schimb de experienta: Cata ii arata Mariei cum e sa pape tot, si Maria ii arata cum e sa te ridici in picioare

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput