America (115)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
Cenia, ce face bebita?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
crisspoliss spune:
Intru si eu la forumul vostru, ca de cand am venit in state( de 4 ani) nu am cunoscut romance...mai ales in Bay Area...si tare dor mi-e, ca acusi uit sa vorbesc cum trebuie..dar numa bine ca plec in vacanta in tara la sfarsitul lunii...
11
adriana spune:
Arminad, mersi, adevarul e ca ma incred in doc. asta, e batran si .. merg pe mana lui.. De fiecare data a facut intai rosu in gat si cred ca apoi s-a tranformat in otita.. fara tuse, muci si altele.. Spunea ca are urechea rosie...
Ultima oara cand i-am dat antibio i-am avut pe toti 3 bolnavi si cred ca am rasolit-o (ce termen)cu tratamentul, adica nu l-am dat pana la sf.
Ce-i ala un ENT doctor?
Cenia, mersi, mama ce documentata esti!... De cand a facut otita asta nu mai vrea bibe, thanks God, ca si asa voiam sa-l scot... Plange noaptea saracuta, mi se rupe sufletul ca geme in somn... deci cred ca antibio e bun.. sper sa se rezolve...
Alte noutati nu prea am, doar ce citesc la voi...
A... lai, casa de piatra si ani fericiti! Sa va iubiti ca acum si peste 50 de ani
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ciuf spune:
Adriana, ENT este otorinolaringologul nostru.
Cand ii dai sa pape lapte, ai grija capul sa ii fie ridicat putin. Sfatul asta mi l-a dat Vikinga ce-l stia de la pediatrul ei. Si la noi a functionat. Sub salteluta Evei i-am pus o perna pentru a fi capul mai ridicat.
Din pacate la cei mici sunt frecvente infectiile la ureche din cauza ca tuburile lui Eustache nu sunt dezvoltate, sunt stramte si ondulate. DE aceea laptele care il are in gurita se duce pe acele tuburi si in timp se dezvolta bacteria. Valabil este cu mucii. Acelasi fenomen.
Evei cum ii curge nasul un pic e clar ca face infectie la ureche.
Anul asta mi-a facut deja 5 otite in 6 luni. La 2/3 saptamani dupa terminarea antibioticului avea iar infectie si o luam de la capat. Antibioticul care a functionat cel mai bine a fost Augmentin Strength.
Daca infectiile sunt repetate e recomandat testul de auz pentru a verifica daca i-a fost afectat.
Produsele homeopate nu ne-au ajutat. Gasisem ceva la Whole Foods dar au fost apa de ploaie. Antibioticul insa a fost sfant.
Nici nu stiu ce sa iti mai scriu ca ma trag copiii astia ba de maini ba de picioare ca sa mai ies cu ei un pic afara.
Sanatate multa!
Ocebine, ce faceti? Sunteti bine? Nu ai mai scris cam de multisor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
quote:
citat din mesajul lui crisspoliss
Intru si eu la forumul vostru, ca de cand am venit in state( de 4 ani) nu am cunoscut romance...mai ales in Bay Area...si tare dor mi-e, ca acusi uit sa vorbesc cum trebuie..dar numa bine ca plec in vacanta in tara la sfarsitul lunii...
11
Bine ai venit, poti exersa pe aici. Eu n-am fost in Bay Area, dar inteleg ca sint ceva romani pe acolo.
Confirm treaba cu laptele si mucutii. Eu n-am dat niciodata lapte la copii cind erau intinsi pe pat. Eu ca sa fiu sigura ca-i OK chiar i-am tinut in unghi de 30-45 de grade. Alexandru a avut probleme cu alergiile si facea mereu otite. Anuta n-a avut probleme, bat in lemn.
Ciuf ca bine zici. Ma tot intrebam si eu ce mai e cu Ocebine, ca mi-e dor.
Andrada spune:
Da, snee anamaria lia, mai ziceti ceva.
La noi n-a fost cu otitele a fost cu croup-ul si tot asa ii inaltam parte din saltea si mai tirziu pernele destul de drastic, cum zice Ramona.
Noi cu inot, si nimicuri pe linga casa omului.
Nimeni nu mai are chef de nimic, abia asteptam vacanta.
Lai vrem amanunte pe larg. Casa de piatra!
Cenia zi de cupii.
Si lexi zici sa mai incerc odata pe pielea mea si pe nasul colegilor?
Faza dura. Avem probleme cu scurgerea din cada de vreo saptamina si astazi fac dush, se umple iar cada aiurea pina la jumate de ma umple de nervi, cit ma samponam ma hotarasc sa imi pun o masca noua de fata care curata orice cica( cu mud de la marea moarta), cind am dat-o jos viiiiij-viiiiij mi s-a golit intr-o secunda toata cada si de atunci nu mai avem probleme cu scurgerea, m-a intrebat sotu daca imi iau cremele de fata de la plumbing supply si cica sa mai iau vreo doua si ptr chiuveta din bucatarie,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Oana C spune:
quote:
citat din mesajul lui Andrada
Faza dura. Avem probleme cu scurgerea din cada de vreo saptamina si astazi fac dush, se umple iar cada aiurea pina la jumate de ma umple de nervi, cit ma samponam ma hotarasc sa imi pun o masca noua de fata care curata orice cica( cu mud de la marea moarta), cind am dat-o jos viiiiij-viiiiij mi s-a golit intr-o secunda toata cada si de atunci nu mai avem probleme cu scurgerea, m-a intrebat sotu daca imi iau cremele de fata de la plumbing supply si cica sa mai iau vreo doua si ptr chiuveta din bucatarie,
Oana si Eva (29 iunie 2005)
lexi spune:
Andrada!
nu gasesti vreun gel de corp cu care se fac curati si peretii de la cabina de dus?
ala de-ti spuneam e testat de mine si am ramas placut surprinsa, atat eu cat si cei din jurul meu. :-)
desi cred ca ideea cu reusita deodorantelor e sa le alternezi si sa nu lasi pielea sa se [prea]obisnuiasca cu unul.
Ramona J spune:
Lexi, zi-i "again" ca eu n-am prea fost pe aici si n-am vazut postarea.
Andrada, fenomenala masca aia! Zi-i brandul sa-i cumpar sotului pe cind se mai infunda vreo chiuveta, ceva.
Ziceti si despre deodorante, ca noi tot pe la suta de grade sintem in TX.
lexi spune:
cu dedicatie pentru masa Ramonei , ca stiu ca ti se blocheaza la linkuri:
http://www.amazon.com/Earth-Science-Lichen-Deodorant-Herbal/dp/B00014FBH2
noi ne luptam de vreo saptamana sa plasam strategic niste pietris, ca au gresit si ne-au adus pietre in loc de nisipul pe care il comandasem. am pus pe langa casa, am facut alei, am dat la toti vecinii si gramada e ca-n povestea cu fat frumos, de unde musca zgripturoaica crestea piciorul la loc. acu' si io ca Ramona cu leusteanu'...