Frigider Arctic, Beko sau Indesit?!
Trebuie sa iau un combina frigorifica dar nu f mare su partea de congelator sus si nu stiu ce marca sa iau....pina acum am avut Arctic si am fost f multumita de ea. Oare Indesit sau Beko cum sunt?
Raspunsuri
miki68 spune:
Eu am frigider Arctic de 6 ani (dintr-acela inalt de 1,80 m. cu congelatorul in partea de sus). Functioneaza ireprosabil.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Laura25 spune:
Eu am un bun prieten care are un service de masini de spalat frigidere combine frigorifice etc. de ani buni si i-au trecut prin maini la reparat toate natiile de marci de frigidere. Cand am vrut sa-mi iau combina frigorifica i=am cerut sfatul si mi-a recomandat Arctic. Mi-am cumparat Arctic si sunt f. multumita. Al meu are congelatorul jos, cu 3 rafturi mari.
Editez, sa mai spun ca frigiderele si masinile de spalat Beko ce se vand al noiin tara sunt facute tot la fabrica unde se face Arcticul.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
eld spune:
Eu am avut arctic si i s-a ars motorul la o luna dupa ce a iesit din garantie. Acum am combina indesit si sunt foarte multumita.
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Eu am un bun prieten care are un service de masini de spalat frigidere combine frigorifice etc. de ani buni si i-au trecut prin maini la reparat toate natiile de marci de frigidere. Cand am vrut sa-mi iau combina frigorifica i=am cerut sfatul si mi-a recomandat Arctic. Mi-am cumparat Arctic si sunt f. multumita. Al meu are congelatorul jos, cu 3 rafturi mari.
Editez, sa mai spun ca frigiderele si masinile de spalat Beko ce se vand al noiin tara sunt facute tot la fabrica unde se face Arcticul.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
Beko si Arctic sunt frati: www.adevarul.ro/articole/arctic-gaesti-una-dintre-cele-mai-importante-investitii-turcesti-in-romania/103178" target="_blank">mama Arcelik
Cumpara Arctic pentru ca are garantie mai mare cu 1an fata de Beko
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
Angelinne spune:
As lua arctic...ca si eu sunt f multumita...dar fratele meu ar vrea argintiu si nu cred ca au .....de la indesit am vazut...oare ce sa fac?
kokiy spune:
quote:
Originally posted by Angelinne
As lua arctic...ca si eu sunt f multumita...dar fratele meu ar vrea argintiu si nu cred ca au .....de la indesit am vazut...oare ce sa fac?
Angelinne
La Beko gasesti modelulwww.price.ro/preturi_beko_den477wd_46785.htm" target="_blank"> DEN 477 care are o culoare mai speciala...eu sincer o stiu argintie,dar in prezentari vad ca e data ca bej ...cel mai bine e sa vezi modelul pe viu ....
Edit: ca si comerciant nu recomand Indesit.....
Razvanel soricel
Morgano spune:
quote:
Originally posted by kokiy
La Beko gasesti modelulwww.price.ro/preturi_beko_den477wd_46785.htm" target="_blank"> DEN 477 care are o culoare mai speciala...eu sincer o stiu argintie,dar in prezentari vad ca e data ca bej ...cel mai bine e sa vezi modelul pe viu ....
Asta il avem noi, de 3 ani - se fac luna asta, si e super. E argintiu metalizat (plasticul de pe el sau ce-o fi), deci nu e inox. Suntem mai mult decat multumiti de el. E extrem de incapator. Nu am avut nicio pb. cu el, il recomand cu incredere.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)