Clubul BRASOVENCELOR (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Servuuus, Anca!
Aventura e in Noua, langa lac, fostu' restaurant Pescarusu', cum vii din Racadau fa pe varianta spre Noua, e mult mai comod(intre Roman si Calea Bucuresti), apoi spre Zoo si stanga pana ajungi acolo. Cred ca sunt indicatoare. Abia astept sa urc si eu in traseu! Dar numai wee urmator. Voi cand vreti sa mergeti? Va doresc distractie faina!
Iar cu caldura ta de Capitala...iarta-ne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

O intrebare pe fuuuga: stiti ceva de o scoala de vara oranizata prin centru, ope langa liceul sportiv? Mi-a zis si mie cineva de ea si m-ar interesa sa-l dau pe fi-miu, am rugat-o pe tipa sa se intereseze daaar, niciun raspuns pana acum. Mersi.

Sa aveti un week.-end cu soare, dar nu cu prea mult... ca de ceva timp incoace...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

Bine v-am gasit, drage brasovence!

Salutari din Romania!!!! Mai precis de la Brasov!!!!!! Am ajuns marti, 1 iulie, in Brasov; e MINUNAT orasul vostru... Ba chiar si cu caldurile stati bine de tot!! In Oltenia si la Bucuresti, unde am stat de la venirea in tara ne-am topit pur si simplu, iar copilasii mi s-au dat peste cap cu caldurile astea: mai intai am tras-o cu Andrei, apoi cand el si-a revenit, Andreea s-a imbolnavit si ea (varsaturi, febra, diaree; vai si vai!!)

Ce am reusit pana acum: pe Andreea am inscris-o la scoala 5, eventual o mutam dupa aceea daca se dovedeste a fi prea greu pentru ea... eu am avut azi un interviu si am semnat deja un contract pe perioada verii, cu posibilitate de prelungire dupa septembrie (ma stiam eu baftoasa, dar nici chiar asa...)

Acum suntem bine cu totii si alergam disperati dupa o chirie, caci persoanele la care stam de marti s-au gandit sa ne ceara 80lei pe zi, ceea ce ni e pare foarte mult in conditiile in care acolo nu avem apa calda, nici internet. Stam la o curte cu 2 case, iar ca sa facem baie trebuie sa ii deranjam la baia lor, caci in cladirea cea mare unde ne-au cazat pe noi nu au apa calda.

Azi as vrea sa plecam de acolo, daca se poate; asadar HELPPPPP!!!!
Cautam pe perioada foarte scurta o garsoniera sau un apart 2 camere mobilat, cu apa calda si internet; asta numai pana vom gasi o chirie pe termen lung: la fel 2 camere, mobilat (caci semimobilat nu prea stiu exact ce inseamna!!!??), internet, telefon, apa calda, masina de spalat, de preferinta cat mai aproape de scoala 5 (care e in zona Iuliu Maniu).

Acum va scriu de la un internet cafe. Revin, in cazul in care aveti vreo solutie pentru noi, va rog sa-mi scrieti un pm. Multumesc anticipat din suflet!!!!!

Va pup si abia astept sa exploram Brasovul dupa ce ne mai linistim!!!!!
Pupici,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Cristina...ce bine ca avem vesti de la voi!
Felicitari pt job ..e super...chiar ca esti baftoasa!

80 lei pe zi??? Da stiu ca unuii stiu sa faca bani nu gluma......Sper sa va gasiti ceva curand, poate direct pe termen lung! Din pacate nu stiu nimic..incearca anunt la ziar...in Transilvania Express e cel mai citit! Anutz poti da de la chioscurile de ziare, cele din statia de autobuz cele pe care scrie Transilvania express.

Chiar stam bine cu temperaturile..uite azi a si plouat un pic...s-a spalat praful.
Pe weekend oare cum s-a anuntat vremea?

Noi am fost la o petrecere azi, la Yanic..a fost f frumos...

Weekend placut!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!

diuna, Satic e o localitate langa Pestera Dambovicioara, cam la 60 km de Brasov, unde sunt mai mult case de vacanta si pensiuni... e superb peisajul, langa Piatra Craiului.
Diana e bine, merge inca la gradi cat mai e deschisa gradinita pana la 1 aug. asteapata scoala si sper sa fie bine, eu am inscris-o la after school.

Nicoleta, ce scoala de vara, ma intereseaza mai ales pentru august. sa fie vorba de Fastrackids? daca aflii ceva sa imi spui. la scoala asta de care zic eu, pe strada lunga, se organizeaza cursuri pentru copii si pentru varsta lor se fac 3 ore pe zi, vara aasta cica tema sunt dinozaurii... incerc sa aflu mai multe!

Cristina, bine ai venit la Brasov, unde te-ai angajat?

[url=http://good-times.webshots.com/album/563780092ANabkO?vhost=good-times][/url]

Mergi la inceput

MULTUMESC PENTRU URARE!!
Pai unde crezi, Daniela?? la fastrackids, ca tot era vorba despre ei... merg luni la un training de o zi la Bucuresti, e un post part-time, 5 zile pe saptamana x 3 ore pe zi. E super programul acesta pentru copii, dar cert am nevoie de antrenament pentru a raspunde pretentiilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, vreau si eu amanunte! Suna interesant! Un link ceva? Multumesc.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Si eu! Si eu!

Mergi la inceput

www.fastracreclama ilegala - avertizare este site-ul lor cu informatii in limba romana...

Inca nu am gasit unde sa stam... acum nu mai vrem neaparat pe langa sc nr 5, ca am inteles ca ar fi mai greu de gasit acolo, dar macar la cateva statii daca am gasi ceva, mobilat, 2 camere... uf, e greu pe drumuri... abia astept sa ne asezam si noi!!!!!!!!!

va pup!!!

Mergi la inceput

Banuiesc ca v-ati adresat agentiilor imobiliare, nu Cristina?
Hodoronc-tronc cica miercuri plecam la mare .
Va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput