Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'neata fetelor!! Hai ca azi dau eu -luta

Ultimele zile la odisee huh!!! sanatosi sa fim si sa trecem cu toate la clubul scutecelor!! Aventura continua: urmeaza episoadele:
-au trecut colicii vin dintisorii,
-incepem sa papam solide,
-sa ma tarasc sau nu? si asa mai departe

Stefany hai curaj, nastere usoara si cel mai important sa fiti bine si tu si bebe!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetele de Europa.

si buna seara, fetelor de peste Ocean: cenia+CamiM. Mai treceti pe la noi, chiar daca contra fus orar, dar sfaturile si experientele voastre sunt complet diferite de astea romaneshti

hai stefany!!!

Ultimile! Hai barzo, fa-ti si ultima datorie!! stim ca eshti deshalata de la atata efort, ca ai adus ceva copii marisori!! Nu fi potoroasa!!

Io cred ca nu nu exista bebe potoros. Barza e o lenesha. Mama ei de cotsofana!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele...Deci ultima zi...hihi, parca termin liceul, sunt si bucuroasa si nostalgica..
Voaim sa remarc si eu gestul lui ALysh d eimpacare cu Daria Ioana, foart frumos
Socrate, si eu am inceput sa-i dau ceai de vreo 3 zile, iar Baby drinkul tot la 100 ml il fac, asa e super, v-am vazut in pozici, e tare scump Sebastian, iar invitatia...e super...deja va fi invadata piata de invitatii a la Doloress...si asa se vor numi. Invitatii Doloress

Stefany...nimic, nimic???

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele!

Socrate si Doloress pentru info ref la ceai, iar Doloress chiar m-a convins sa-i dau cand a spus ca formula se intareste pe gatutz! ca d-aia o face puiul meu asa...papa prea mult si formula are pacatele ei.

Vreau sa va spun ca aseara, dupa ce i-am dat ceai, mi-a dormit cate 3 ore. 11-1-4-7!!! si a papat numai san! Normal, nici nu aveam timp sa acumulez ceva in sani...acum, in sfarsit!
sper sa-l tina programul pe cumintelul meu.
azi e destul de racoare asa ca iesim mai tarziu afara, dupa masa de 10.
Mai apuc sa fac si eu cate ceva prin casa.
Si lui Mircea i s-a intarit si inrosit vaccinul, ba cred ca a si supurat ca la un moment dat avea o cojita alba care a cazut.
Acum imi dau seama ca nu m-am alarmat deloc, am zis ca e normal, ca ce ciudat ca asa tz s-a vindecat.
Bila neagra pentru mine ca nu m-am sesizat.
In schimb, am observat ca nu mai are hidrocel, fetele, ce ma bucur! nu-mi placeau deloc coitele alea atarnate, de batran!!

Sis, pt invitatii Doloress.
pentru ca nu mi-ai spus ca bagi ceai la bb, ca sa bag si eu la al meu.pai ce facem aici?

Ah, si sa nu uitam de Stefany...azi face cunostinta cu puiul. sper sa-i fie usor!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

'Neatza!

Din pricina ceaiului am zis sa intru si eu sa scriu doua vorbe.
Si noi folosim Baby Drink, insa eu il diluam cum scrie pe plic in 50 ml. Eu ii pun in el 5 ml de Colic Baby si ii dau asa...o sa-l mai diluez si eu, daca ziceti voi, dar mai are acelasi efect diluat??

Laura si noi avem program...numai ca noi suntem dupa vorba "mai rarutz ca-i mai dragutz". Adica o masa, plus foiala de dupa (plans, ragait, uitat pe pereti) dureaza 3 ore. Iar pauza de dormit dupa astea 3 ore este de 4 ore. Noaptea e clar: adoame pe la 12 sau 1 si se trezste apoi la 4.20. Pe ceas.
Mi s-a spus ca ar trebui sa pape mai des, dar nu reusim deloc. Asa ca o las in ritmul ei. Daca creste copilul ce mai conteaza!

Ziceai tu ca-i mai racoare afara. Ma gandeam sa te ascult si sa iesim si noi, numai ca daca pitica se trezeste la 10.30-11, pana papa si-si face restul numarului ne apuca ora 13.00.
Asa as vrea sa doarma si ea dupa tzitzi...dar nu si nu! Se foieste, se uita pe pereti, plange, apoi ia bibe cu restul...trage din greu la el. Apoi iar foiala, uitat pe pereti, sughitzat si tot asa pana adoarme iar.

Daca mai e vreo mamica in situatia asta poate-mi spune si mie sa nu ma simt caz singular!

Va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by inais

'Neatza!

Din pricina ceaiului am zis sa intru si eu sa scriu doua vorbe.
Si noi folosim Baby Drink, insa eu il diluam cum scrie pe plic in 50 ml. Eu ii pun in el 5 ml de Colic Baby si ii dau asa...o sa-l mai diluez si eu, daca ziceti voi, dar mai are acelasi efect diluat??

Laura si noi avem program...numai ca noi suntem dupa vorba "mai rarutz ca-i mai dragutz". Adica o masa, plus foiala de dupa (plans, ragait, uitat pe pereti) dureaza 3 ore. Iar pauza de dormit dupa astea 3 ore este de 4 ore. Noaptea e clar: adoame pe la 12 sau 1 si se trezste apoi la 4.20. Pe ceas.
Mi s-a spus ca ar trebui sa pape mai des, dar nu reusim deloc. Asa ca o las in ritmul ei. Daca creste copilul ce mai conteaza!

Ziceai tu ca-i mai racoare afara. Ma gandeam sa te ascult si sa iesim si noi, numai ca daca pitica se trezeste la 10.30-11, pana papa si-si face restul numarului ne apuca ora 13.00.
Asa as vrea sa doarma si ea dupa tzitzi...dar nu si nu! Se foieste, se uita pe pereti, plange, apoi ia bibe cu restul...trage din greu la el. Apoi iar foiala, uitat pe pereti, sughitzat si tot asa pana adoarme iar.

Daca mai e vreo mamica in situatia asta poate-mi spune si mie sa nu ma simt caz singular!

Va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Inais, cred ca asa vrea ea sa socializeze, nu-i nimic rau in asta.
Si Mircea are prioade de cate 5-6 ore cand nu doarme deloc, in fiecare zi. In care se uita pe pereti, api incepe maraiala, apoi plansul, apoi ma chinuiesc sa-l fac sa inchida okii si el nu poate de obosit ce e.
Iar pana ieri, noaptea statea numai la san, in brate, de la 1 noaptea pana la 5-6 dimineata cand adormea.
cred ca e ok, iar Iasminutza ta, atata vreme cat creste...vorba ta, de ce sa pape mai des...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Salutare fetelor!
Uoffffffff.........v-am citit pana acum si m-a luat nostalgia gandindu-ma la cele 9 luni si da, nu stiu cine intreba, ma inscriu si eu la inca o odisee peste 2-3 ani.........pana atunci sper sa mai uit de durerile facerii.....lasa ca trecem la scutece si atunci am sa va povestesc prin cate am trecut ca nu am vrut sa sperii pe nimeni pana nu naste....
Cleo, sa stii ca si la Delia s-a inrosit vaccinul, s-a umflat si se vedea ca un puroi galben in mijloc de ziceai: "Nenica ce cos mare!!!!!!!!!", apoi a inceput sa supureze. Si eu ma speriasem, dar m-a linistit dr ca e ok, asa trbuie sa se intample.
Fetelor maine sustin disertatia..........am un morcov.......tot citesc si imi fuge gandul la ce vaccin sa fac la 2 luni, la faptul ca trebuie sa ma mulg si tot asa.......sper sa gasesc macar maine in sala 10 minute sa fiu numai cu gandul la lucrare.........oare o sa reusesc?
Si dupa ce scap de asta......alt stres .......botezul...L-am fixat pe 19 iulie, am gasit local.....oricum o sa fie ceva micut......cam 25 pers, dar tre sa umblam dupa tot felul de chestii si mai ales trebuie sa imi gasesc de imbracat......
Ok, a adormit Delia........ma apuc de citit un picut ca maine.......vai de fundul meu.

Mergi la inceput

Si mie mi-a zis dr sa fac Baby Drink cu 100 ml de apa ca e foarte dulce si sa nu invatam copilul cu dulce de la varsta asta.A mea bea cateodata 2 pliculete pe zi.200 ml.....o fi cam mult?

Mergi la inceput

Inais, laptele din bibe incalzeste-l ......eu asa fac cu a mea si asta o rapune.......doarme neintoarsa (vorba vine).

Mergi la inceput

Uofffffff ca uituca sunt...pentru mamica stefany.....hai draga mea, te asteptam cu vestea cea mare......chiar daca nu sunt eu activa pe-aici........va citesc si tare ma bucur de nasterea fiecarui bebelus........acum sa vedem cand apare si primul dintisor........

Mergi la inceput