Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

eu tot nu inteleg ce-i cu scutecele o sa fim tot noi? sau ne alaturam altor fete??? oricum, o sa-mi fie dor de odisee..ma apuca nostalgiile..cand stateam si ma plangeam de una alta, ba picioare umflate, ba ca nu mai am rabdare, ba dopul, ba dureri, contractii acu abia am timp sa dorm. nu stiu ce-a avut azi noapte asta mica . s-a trezit din ora in ora, iar eu de dimi eram ca un zombie. abia acum am avut timp sa gatesc si sa mananc putin..am prins si o ora de somn dar ma trezi o musca nebuna

bafta multa maine stefany!!nastere usoara

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

da, tot noi, dar nu vom mai fi in grupa Odiseea sarcinii in 40 sapt ca am incheiat aproape toate cele 40 sapt. Vom fi la grupul MAMICI de bebeluni!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dragele mele,

Nu stiu cum m-am inscris pe acest forum, insa stiu ce am gasit aici : prietenie, sfaturi, aprecieri, invataturi, glume, pause de cafelute, pause de prajituri si sunt multe de insirat.

Perioada sarcinii a fost poate cea mai frumoasa din viata mea, pana la momentul in care l-am tinut pe bb in brate.

Va multumesc k existati si mi-ati fost aproape. Nostalgia sarcinii ma urmareste din cand in cand, insa ma gandesc cu sperante la bb 2. Probabil k peste 2-3 ani ma voi intoarce la odiseea sarcinii in 40 sapt. Cine va mai fi cu mine… ??? Facem inscrierile…

Lasam in urma o perioada minunata din viata noastra, plina de greturi, carcei, dureri de spate, de os pubian, de diaree, de somnolenta, de nesomn…o perioada in care burtica si ce era inauntru era totul pentru noi – sensul vietii noastre - furnicaturi, sughituri, lovituri…. (doar o mama le considera pe toate acestea minunate si de neegalat)

Si ne inscriem la o perioada mult mai minunata plina de oboseala, urlete, ragaieturi, parturi, kk, pisu, voma, nesomn , o perioada in care vom primi primul zambet, primul gangurit, primul ma-ma, primul pas – tot sensul vietii noastre - si fara de care nu am mai putea exista, pentru ca suntem fiinta suprema pentru bebelusii nostri – MAMA.

Va iubesc fetelor si va urez multa sanatate voua si bbilor vostri si la cat mai multe clipe frumoase impreuna !

David va pupa pe toate mamicile, ii saluta pe baietei iar fetitelor le ofera cate o ]

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

fetele, multumesc de incurajari si urale...azi traim ultima zi in 2, ultima seara...huhhh...
stafeta predati-o normal, la ziua steabilita, 30 sau 1 , eu orcium va voi gasi la scutece. am ramas cu cel mai puturos baietel (40+7 zile..o sa-l arate copiii cu degetul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nicole

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dragele mele! Ce faceti voi aici? Faceti trecerea la scutece mai frumoasa si mai grea? Pentru ca si pt mine, desi deja la a doua odisee, aceasta din urma a insemnat foarte mult. Si primul motiv e ca am fost aici impreuna cu Sis, draga mea Sis care de multicel il astepta pe Mirciulica. Si asa a vrut Dumnezeu sa fie si verisorii sa se regaseasca aici, impreuna la mamici de mladitze si mugurasi, cum bine ne-a numit Inais...Ma bucur si eu ca am cunoscut atitea fete minunate, ii trimit un pupic special lui Doloress care m-a ajutat cu invitatia cand aveam nevoie, din proprie initiativa, desi sunt convinsa ca nici ea nu statea bine cu timpul liber. Si un pupic pentru ELenuca pentru ca mi-a devenit tare draga...si pe deasupra ne-am si incuscrit. La fel pentru draga noastra de Cleo, care ne-a binedispus mereu, pentru Miss care a avut mereu cuvinte de sprijin pentru fiecare in parte, pentru SImonix, Esme, Cenia, Onyx, Alra,CAmi,Fecian, Vianne, Stefany fetele de departe, Cadinutza, cu care mai vorbesc pe mess si care sper sa intre mai des la scutece. Si ma gindesc cu drag si la Alysh,Andreeap, Daiela_SB (colegele mea de la prima odisee), Ylari, alina_anto, Mihaser, Getutza, Dordia, Dana H, Socrate, Iulia...Sunt inca multe fete, care insa nu prea au fost active si speram sa revina acum cu tolba de povestiri si pozici cu copilasii lor.
AM si eu o nostalgie si e firesc, cu atit mai mult cu cit si pt mine e ultima odisee, asa cred acum.Sper numai sa repetam intilnirea de la chinezesc tot acolo sau altundeva, intr-un grup mai mare si galagios(bblusii)

Va pup pe toate, fetele cu care imi incep si-mi termin ziua.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Dragelor se pare ca am dat startul la nostalgii, pe aici! Nu asta am intentionat!
Dar e asa frumos sa citesti ce are de spus fiecare la final de odisee!

Vroiam doar sa apuc sa ii urez o nastere usoara maine lui Stefany! Si cand i-o fi greu sa se gandeasca la de pe forum!
De fapt draga mea, eu ti-as ura o nastere ca a mea. Crede-ma e cea mai buna urare pe care stiu eu sa o fac.

Noi ne-am intors de la plimbarica...facut niste poze cu bebe mic pe care o sa le incarc imediat in albumul ei si ne pregatim de baitza!
Daca n-ar fi colicii astia parca as indrazni sa spun ca ne-am mai acomodat si noi unii cu altii...sau altele!

Revin...cine stie pe la ce ora!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bebe Raducu doarme tun, nici nu l-am mai trezit pentru baita, cred ca o sarim in seara asta, prea doarme bine.

Azinoapte mi l-a ciupit un tantar, varza l-a facut, are 5 sau 6 puncte rosii pe fata. Nu stiu ce sa fac, ca n-as da deloc cu chimicale contra tantarilor. Am facut o vanatoare cu perna in mana dar nu se arata niciunul. Cum sting lumina ii aud bazaind pe la ureche.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Cleo am citit si eu putin despre rinita. dr. a zis ca are acuta. Sa sti ca am fost pe afara si era vant... dar si joi si vineri era asa ca nu imi dau seama cand s-a intamplat... desi era caldut si taaare placut vanticelul pe caldurile astea...ah si eram in parc... Of cum nu m-am gandit....Eu nu sunt alergica la praf, etc etc. Nici tati, bine lui nu-i place vantul dar a;lergic.... nu e. Of of of... Sper sa ii treaca repede. E mai bine acum... nu mai "horcaie/fornaie" dar chiar mai inaninte a mai tusit putintel.

Cristina de Diana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, acum am alt stres.
Locul de la vaccinul din maternitate, de pe manutsa, e roshu si tare.
E normal?

si-nca una pt stefy care e in Canada, si va nashte...peste 15 ore... si nu peste 10 cum ma gandeam io. De, lobotomizata. Fara numar fara numar... tu ne inchei odiseeea, dar sa nu uitam, cei din urma vor fi cei dintai!!!

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by cleo78

fetelor, acum am alt stres.
Locul de la vaccinul din maternitate, de pe manutsa, e roshu si tare.
E normal?

si-nca una pt stefy care e in Canada, si va nashte...peste 15 ore... si nu peste 10 cum ma gandeam io. De, lobotomizata. Fara numar fara numar... tu ne inchei odiseeea, dar sa nu uitam, cei din urma vor fi cei dintai!!!

povestea nashterii

DA, CLEO, E FOARTE NORMAL. O sa si supureze la un moment data. E f bine ca s-a intamplat asa, daca nu se intampla era mai nasol. Asa am inteles de la dr pediatra ca trebuie sa reactioneze. Pup, somn usor fetelor

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput