Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, din pacate eu nu am cum sa schimb pozitia patului...
si nici cum sa nu deschid geamul..
Uooof!

Nicole, Sis, eu vad imbunatatiri la putica: deja s-a largit canalul si cred ca decalotarea treptata, la fiecare baie, cat poti de mult e cea mai buna solutie. Doamne fereste sa ajungem la fimoza!

Inca o intrebare mai am: mai e careva care nu da ceai la bb?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da, Sis, si eu vad imbunatatiri, e curat si deja se vede glandul...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Inais – ti-am raspuns pe PM,
Laura – eu tin geamul in permanenta deschis, intradevar nu am patutul la geam , ci cumva parallel. Noaptea il imbrac in body cu maneca scurta sau lunga, fara caciula si il invelesc cu un scutec de finet. Doar azi noapte i-am dat pijamaluta, dar tot in finet l-am invelit si tot cu geamul deschis. Ieri pe vant am stat cu el afara 2 ore si nu a avut nimic, insa l-am imbracat bine. Inchid geamul la baita, dar doar cat este in cadita si pan ail imbrac, apoi deschidem larg fereastra si continui igiena ochilor, urechi etc
Eu ii dau doar lapte de la san, nu-I dau ceai sau apa.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza, fetele! ma rog, mai pe la pranz, dar sa stiti ca sunt treaza de la 6:30, numai ca acum am coborat la calculator.

reallaura, nici eu nu ii dau apa sau ceai teodorei. am inteles ca primul lapte care iese de la tzitzi este mai apos si tine loc de sete. ce o sa ma fac acum in romania, cand o sa ma bata mamele la cap sa ii dau ceai si apa?

despre decalotare, eu nu i-am facut nimic lui alexandru pana am ajuns la dr culcer, pe la vreo 9 luni, cand a decalotat ea, a pus rivanol si ceva crema. era foarte rosu, mai mult vinetiu acolo. l-a usturat putin la primul pipi, dar apoi a fost bine.

am intzeles (de la prietenul comun) ca mihaela (buburuzii) a nascut si sunt bine amandoua, dar nu stiu amanunte. probabil ca o sa intre ea curand sa ne povesteasca.

deci mai avem putin si trecem la cutecele. ca maine incepem discutiile despre diversificare, apoi povestile despre primii pasi, crese, si tot asa. ce repede trece timpul asta.... eu uneori as vrea sa il opresc, zau, dar nu stiu cum. stiu ca fiecare varsta are farmecul ei, dar parca toate varstele trec asa de repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bina v-am regasit fetelor, inca o data multa sanatate si numai bine tuturor bebeilor!

MissParker Davidutzul meu a venit tot pe 24.06.2008, la ora 4:50 dimineata, 3.800 si 52 de cm

acum am reusit si eu sa intru pe calc, printre picaturi caci David imi acapareaza toata atentia!
am sa revin sa va povestesc ce si cum

Lori si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Bine ai venit pe lume David de lcazangiu! Sa fi sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!!

Eu in timp ce ma mulg imi fac de lucru pe net si mai dau un F5 la forum sa vad ce s-a mai intamplat de ultima data de cand am intrat (a se citi de la precedentul muls )

Deeeci marti ne mutam la scutece! Ufff cum trece timpul.

Eu una am avut o sarcina usoara si frumoasa, o nastere la fel! Totul incununat cu un bebe sanatos si perfect. Multumesc lui Dumnezeu pentru asta!

Poate tocmai de aceea regret acum perioada cu primii fluturasi in burtica, cu sughitzuri, cu foieli! Eu una cred ca aia a fost perioada mea cu bebe. Acum nu mai este doar a mea...nu-mi pare rau, dar am o doza de egoism care ma face sa regret cele 9 luni!
Spre exemplu acum bebe mic este cu bunicile...care nu mai pot dupa ea si tot asa, dar iata ca acum o impart si cu altii!
Pot sa spun ca singurul cu care nu-mi pare rau (a nu se citi ad literam, pentru ca nu e vorba de parere de rau in adevaratul sens al cuvantului) este tati! El si cu mine, cu ajutorul lui Dumnezeu, am facut o minune mica! Tin minte ca al meu sotz era de multe ori gelos (la fel, a nu se citi ad literam) ca eu o tin in burtica si o simt si el nu!

Una peste alta, plec de la odiseea unde am reusit sa-mi fac prietene, sa-mi spun pasurile, sa cer un sfat, sa vad atatia bebei minunati si atatia parinti extraordinari!

Mergem mai departe! 0 sa fie o etapa mai frumoasa in care o sa ne ajutam puii sa cunoasca lumea in care au venit si o sa invatam alaturi de ei.

Ma bucur din suflet ca am avut prilejul/curajul sa scriu pe acest forum si sa va cunosc!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna ziua de la noi!!!

inais foarte foarte frumos spus!!!sentimentul este reciproc si din partea mea!!!acum imi amintesc si eu cum asteptam sa treaca timpul sa-mi tin fluturasul in brate , numarand zilele, uneori chiar si orele citind acest forum plin de persoane unele mai ingrijorate, dar si altele care le sustineau , in care cuvinte iti gase-ai linistea si caldura de care aveai nevoie!!! tin minte si clipa in care o asteptam cu toate pe puturoasa lui cleo, Mara, dar si cand am fost alaturi cu mintea si sufletul alaturi de bebei "grabiti" care au trecut cu bine de toate greutatile!!!eu va multumesc de tot sprijinul si caldura de care am avut parte din partea voastra!!!pup fetele devenite adevarate Doamne!!!

Mamicuta de fluturas Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dana H, Nicole, merci de raspunsuri...
cat priveste ceiutul, eu stiu ca laptele de mama si hidrateaza, la incepututl suptului, numai ca eu ii dau si formula...d-aia ma intreb daca ii trebuie si ceai. Danutza o sa intreb si pediatrul, pe 1 am programare la Medicover.

Inais ai reusit si ai avut curajul sa scrii la odiseea noastra, ba chiar ai dat si numele mladite si mugurasi, daca imi amintes bine . asa ca multumiri si pupici atat tie cat si celorlalte fete care s-au implicat: Miss, Cleo, Gabitzam, Doloress .

Asteptam scutecele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

Bina v-am regasit fetelor, inca o data multa sanatate si numai bine tuturor bebeilor!

MissParker Davidutzul meu a venit tot pe 24.06.2008, la ora 4:50 dimineata, 3.800 si 52 de cm

acum am reusit si eu sa intru pe calc, printre picaturi caci David imi acapareaza toata atentia!
am sa revin sa va povestesc ce si cum

Lori si David

bun venit!! sa traiesti fericit si sanatos alaturi de mama ta+ tati, sa papi tot si fara colici!!!

Si-nca una pt stefany_p

Nici io nu dau ceai/apa. SI ma piseaza socrul cam 1 data pe sapt:
-da de ce nu dai?
-ca nu a zis pediatra
-pai sa o intrebi
- a zis nu
-da de ce?

. Intr-o zi o sa cetiti in ziare: barbat cu limba taiata de nora. De mine e vorba!!!

oo, inais, ce frumos ai zis.... sa stii ca cam asha simtim toate. Si cele cu greturi am simtit la fel, si cele care au stat in pat, cu probleme, sau prin spitale, si cu cei prea grabiti dar si cei potoroshi!!(nu dam nume, nu nu)...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lcazangiu, te-am trecut pe prima pajina!!!
mai asteptam date de la buburuzii, si de la STEFANY_P

Ce chestie...cati David-uci pe ultima suta de metri

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput