Zana si ipocrizia
Raspunsuri - Pagina 3
anyella spune:
Cred ca nu si-au destramat casnicia din cauza lui Banica Jr.,spun cred pt. ca nu am o certitudine.Si daca fiecare are viata ei,daca AM a reusit sa faca un copil cu cel cu care MR nu a reusit daca si daca...de unde vin atacurile in presa si implicit frustrarile:)). De la Andreea,nu cred!
A fost fair-play si a spus:am divortat de primul(avocatul X) pt.ca...,am avut pur si simplu un contract de reprezentare a imaginii sale cu d-l Tiriac,deci iarasi birfa fara temei.
Ce a facut MR: a atacat-o tot timpul subtil,crede ea,viata ei personala de la D.Bitman @altii a fost expusa prea putin.
Amindoua traiesc dintr-o imagine de presa ce se vinde,din reclame...etc.Sint undeva la o virsta cind daca nu mai alimentezi presa cu ceva se duc si veniturile...la modul lor de viata,invatate in tinerete cu bani munciti si apoi cu bani veniti destul de usor e greu.(vb lui Caragiale:renumeratie mica ,frate:) )
Aniela
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui BeLucci
mihaela radulescu are baiat si.....andreea marin fetita!!!!!!!!!!1wow wowwww ce tare ar fi sa se casatoreasca copii lor peste vreo 20 si ceva de ani:D:D:DDD:D:D:D:D:D: nu ar fi tare???? :)):)):)):))
m-am gandit si eu ca ar fi super tare
Theiuta spune:
quote:
citat din mesajul lui anyella
Cred ca nu si-au destramat casnicia din cauza lui Banica Jr.,spun cred pt. ca nu am o certitudine.Si daca fiecare are viata ei,daca AM a reusit sa faca un copil cu cel cu care MR nu a reusit daca si daca...de unde vin atacurile in presa si implicit frustrarile:)). De la Andreea,nu cred!
Sunt de acord cu tine.
A fost fair-play si a spus:am divortat de primul(avocatul X) pt.ca...,am avut pur si simplu un contract de reprezentare a imaginii sale cu d-l Tiriac,deci iarasi birfa fara temei.
Ce a facut MR: a atacat-o tot timpul subtil,crede ea,viata ei personala de la D.Bitman @altii a fost expusa prea putin.
Si eu am vazut acelasi lucru. Ba, ii dadea sfaturi cu privire la preferintele alimentare ale lui Stefan, ba o punea, chipurile in garda cu privire la faptul ca Banica e afemeiat si, apoi culmea josniciei, s-a coborit pina la a-si da cu parerea cu privire la durata casniciei Andreei. Infect.Amindoua traiesc dintr-o imagine de presa ce se vinde,din reclame...etc.Sint undeva la o virsta cind daca nu mai alimentezi presa cu ceva se duc si veniturile...la modul lor de viata,invatate in tinerete cu bani munciti si apoi cu bani veniti destul de usor e greu.(vb lui Caragiale:renumeratie mica ,frate:) )
Aniela
Nu cred ca traiesc doar din imagine. A.M. are 4 firme cu profil de publicitate, productie de emisiuni, informatica.
Si...ma indoiesc ca acum banii le vin usor.Trebuie sa mentii ceea ce ai creat, nu?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
RAMONELLA spune:
Si ce are daca Andreea Marin nu-si mai alapteaza fetita???Cu totii stim ce viata activa a avut si inainte de a naste,nu cred ca putea sa stea acasa si sa nu faca nimic.Asa sunt unele femei,nu pot sta acasa.Cu toate acestea nu inseamna ca nu-si iubeste copilul,e o rautate tot ce a scris jurnalista aceea...Si cum vorbeste despre fetita...e normal ca fiecare parinte sa-si vada copilul cel mai frumos si cel mai destept.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
ioanaiub spune:
off topic: de ce sunt stelele de la vot in chenar ?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
b.nica spune:
Eu personal nu doresc sa particip la publicitatea acestor V.I.P.-uri dar am si eu o nelamurire pt. ca suntem aici, la DC.
Eu stiu si corectati-ma daca ma insel, ca Mihaele Radulescu si- a intrerupt activitatea atunci cand s-a nascut baiatul ei si a spus ca se va ocupa pe o perioada,cred ca de 1 an,personal de ingrijirea lui,alaptare,etc.
1-0 pt. ea daca este asa!
anyella spune:
quote:Pt. faptul ca e bun rau de tot subiectul ,mai asteptam altul de genul acesta ca pina acum au fost deschise neshpe pe tema rivalitatii "divelor"
off topic: de ce sunt stelele de la vot in chenar ?
Aniela
Theiuta spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Eu personal nu doresc sa particip la publicitatea acestor V.I.P.-uri dar am si eu o nelamurire pt. ca suntem aici, la DC.
Eu stiu si corectati-ma daca ma insel, ca Mihaele Radulescu si- a intrerupt activitatea atunci cand s-a nascut baiatul ei si a spus ca se va ocupa pe o perioada,cred ca de 1 an,personal de ingrijirea lui,alaptare,etc.
1-0 pt. ea daca este asa!
Mihaela Radulescu a nascut pe 1 august 2004. Daca nu ma insel, din toamna (octombrie-noiembrie parca) a reluat Dumnica in familie la Antena 1. Ecco!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
XIO spune:
Din punctul meu de vedere nici nu se compara cele doua.
Cand o vad pe Marin cat este de falsa mi se intoarce stomacul pe-o parte si pe alta.
Nu cred ca Raduleasca are vreo treaba cu Banica , povestea lor e istorie de cand sunt eu mica.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/