sunt pentru prima data pe acest forum , nu stiu daca scriu unde trebuie si ce trebuie
sunt insarcinata in 8 saptamani si am o problema , o amigdala inflamata. as dori sa-mi spuna cineva daca a trecut prin asa ceva si ce a facut? ce tratamente naturiste, ceaiuri , gargara.
am tot mestecat capacela de la albine, cartofi la gat,etc ar tebiu sa iau antibiotic sau sa mai incerc cu tratamente naturiste.
astept raspuns de la mamici
nu am febra , nu am nas nfundat, doar putina durere in gat si o amigdala inflamata.
Mie mi-a trecut gatul cu pastilute Homeogene 9 care se sug una la o ora si sunt permise in sarcina.
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 6 ZILE 
Cam tarziu iti dau un raspuns, banuiesc ca deja nu mai e nevoie, insa e bine sa stii pe viitor in cazul in care se mai repeta: cel mai bun tratament pt durerea in gat (testat pe pielea mea de 2 ori in sarcina - eu care niciodata nu scapam fara antibiotic) sucul de la o lamaie stoarsa amestecat cu o lingurita sau 2 de miere. Bei cate un "cocktail" din asta de 3 ori pe zi si rezultatul e garantat. Nici mie nu mi-a venit sa cred. Am zis ca n-am sa mai apelez niciodata din prima la antibiotice ci am sa incerc varianta asta. Multa sanatate!
Anna
38+ cu
Ioana Maria
AMR 4 ZILE
vinebarza
bebe
poze