Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

luny

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si eu pe aici, ii trimit carti lui vdrag:)

de cele mai multe ori fierb apa plata, dar mai am momente (in nocturna), cand daca se termina, nu ma apuc sa fierb atunci. oricum, in ultimile zile teo a primit la completare laptic de la mine.

mai, teo al meu nu e kk-cios!!! facea la 3 zile, apoi la 1-2, acum zinic, dar numai 1 data. tin minte ca pana la diversificare, la fel era si cu alex. in schimb, vad ca a devenit tare pisacios.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai si eu balesc cam demult, Stela..si acum e momentul ca s-a racorit putin, si trebuie sa-mi fac iar 45 grade in casa, nu?..nu prea e rasul meu! dar e iubi la job, si vreau sa-i fac o surpriza pt maine!:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce tare a fost david!!! simo, trebuia sa faci poza sau sa filmezi, mai tarziu v-ati fi distrat tare pe tema asta! pe mine m-a pictat frate-meu cu ... kk din scutecelul meu, in timp ce eu pictam cu el pe perete:))).acum mama rade, dar atunci

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

ce tare a fost david!!! simo, trebuia sa faci poza sau sa filmezi, mai tarziu v-ati fi distrat tare pe tema asta! pe mine m-a pictat frate-meu cu ... kk din scutecelul meu, in timp ce eu pictam cu el pe perete:))).acum mama rade, dar atunci

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

asta-i si mai tare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Gecko, Luny si Vio, si Matei la fel, mananca cand are chef si cat are chef, eu il adorm la san de cate ori cere asta... Eu beau ceai pentru lactatie, dar nu cred ca face mare lucru, e bun insa... pentru psihicul mamei . Am facut mai demult (va si povesteam) faza cu cantaritul scutecelor, la noi, Vio, a iesit 750 (avea o luna si ceva), sotul a zis ca sigur e mai mult, o parte din materie fiind consumata cu "energia" lui. INSA Matei nu e asa de cacacios, face o data pe zi si biiiiine, uneori mai sare o zi. Insa nu ma ingrijorez, unii bebei alaptati fac asa, fiindca incep cica sa asimileze foarte bine laptele mamei. Acuma cum o fi... nu stiu. Ideea e caar fi culmea sa imi fac griji cand el creste ca di apa, avea 6.500 la 2 luni (dupa cantarul medicului, sau 6.600 acasa)!

A, si, fara sa vreau sa le supar pe mamicile care dau formula (asa am facut si eu la primul), pot spune ca ador alaptatul! E super usor sa faci asta, mai putin cand te gandesti: Oare mananca destul???

Va pup si va doresc o duminica super!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

nico, de acord cu tine, dar atunci, de ce sa ne mai stresam cu intrebariel daca oare mananca destul sau nu, atat timp cat cresc frumos?
ps: mi-a mai ramas jumate de cutie de galactogil, o folosesc cand o mai fi nevoie, ca acum pur si simplu tasneste lapticul, nici nu-l papa pe tot, tot doar dintr-un san se satura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,sunt radio-tv!
Ariel,chiar imi pare rau ca nu i-am facut o poza,ca avea pe frunte o floare!dar,eram asa de stresata ca nu o sa i se mai duca ca nu stiam pe ce sa pun mana sa sterg :floarea de pe frunte sau liniile colorate de pe obraji????
La Multi Ani,Randunoiului-Inginer,Petricasi La Multi Ani tuturor Petricilor si Pavelilor
Luny,spor la sarmale!cand sunt gata ,trimite-mi si mie cateva

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

acum ma apuc, simo!:))

chiaaaar,e e Sf.Petru si Pavel: LA MULTI ANI RANDUNOI DE NATY!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
va multumesc f mult pt sfaturile date...inca nu m-am hotarat cum o sa fac...off...tind sa-l las acasa dar sa vedem cum o sa stam cu lapticul ca ieri si azi am avut mici surprize...a cam scazut lactatia...daca puiul meu nu mai vrea deloc tzatzile lui mami...mulsul nu stiu cat stimuleaza lactatia....cand ii bag tzatza in gura moflaie de 2 ori apoi o sciupa...eu ii zic ca nu-i frumos sa scuipe el nici nu ma asculta...si ii dau bibero...
mi-am luat nan uno...am zis sa am in casa sa nu ma trezesc in mijlocul noptii ca nu mai am lapte...cele care alaptati la san...cand ati introdus supliment bebeii cum s-au comportat...au facut diaree sau constipat...au papat sau au strambat din nas...
am vazut ca pe cutie scrie ca pt bebei de 3 luni se pregatesc 180ml ...pai puiul meu mananca 180 ml la 2-3 mese...e neaparat sa pregatesc atat de mult sau pot sa pregatesc ca pt cei de 2 luni...150ml...
nici puiul meu nu are un program fix de papica...ii dau cand imi cere... noaptea imi respecta orele de masa...1-2 si 4-5...in rest cand imi cere chiar si din ora in ora ...am calculat si eu si imi mananca cam 500ml pe zi...
de caca ce sa zic tot probleme avem...are zile cand face sg zile cand apelam la supozitor...ii dau debridat dar nu il ajuta tot timpul...
puiul meu nu stiu ce a patit aseara ca l-a durut burtica mai rau...cam ca la 1-2 luni cand erau colici in floare ...si azi a fost mai plangacios...de ce nu stiu ca de vreo 2 sapt nici ca mai stiam ce e aia durere de burtica si plans...m-am gandit sa fie oare de la lapte...ca m-am muls pana la ultima picatura la fiecare masa...off sfarcurile mele ...si mi s-a parut laptele cam gras sa fei din cauza asta...nu stiu ...acum doarme ...ca un puisor dulce dulce...
urez si eu La multi ani sarbatoritilor de azi...si lui gbuticica pt ieri multa sanatate si lui blankar...la multi ani si multa sanatate...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput