Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

da, e foarte hotarat sa plece la plimbare...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am emisiune?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vdrag, cu carti te pot ajuta eu, daca imi dai o adresa de mail.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Frate, ce ploua afara!!

Fetelor, care stie cum se numeste ultima melodie a lui Crazy Loop??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxana,offf-si eu am trecut prin asa ceva cu Sam,am fost terminata cateva zile!am repetat analiza la alt laborator,si a venit rezultat negativ!de ce nu repeti si tu?poate e o gresala,un bebe asa mic e cam ciudat sa aibe infectie cu ecoli!cum i-au luat proba de urina?steril?ca lui Sam prima oara i-au luat-o intr-o sticluta,si normal ca nu era sterila !si normal,ca a venit rezultatul ala!eu zic sa mai mergi si la alt laborator si doar daca si de acolo vine rez poz sa incepi un tratament,ca se iau antibiotice!
Oana,nu stiu!La noi a plouat cu galeata,dupa ce m-am despartit de Naty,e clar astazi a fost racoare in Bv

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, l-am gasit!
Mersi, Simo, am cautat pe google

Va pup, noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multumesc fetele de raspunsuri!

Felicitari Teo pt rezultate! bv Mimo!

ma duc sa mai citesc... iar am fost lenesutza cu forumul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Azi am tinut pentru prima data o evidenta exacta cu ce face Sean: prin urmare a avut nu mai putin de 15 gustari, ca altfel nu le pot numi. Adica de 15 ori a mancat, san sau biberon cu lapte muls. Cel mai mult dimineata, la trezire ca i-am dat un bibe cu lapte proaspat muls si a papat 150 ml. Apoi...ba a supt cate 3-5 minute, ba a papat cate 50-70 ml din biberon lapte muls..in total de 15 ori, in intervalul 9 am - 11 pm. Cel mai mult a stat la san acum seara inainte sa adoarma, adica a supt 30 minute. Si am schimbat nu mai putin de 11 diapere din care 6 au fost cu caca. De asemenea, a dormit de 3 ori cate o ora.

Sa va mai zic ce am facut? Am cantarit diaperele cu pishu si caca. Le-am pus pe fiecare in pungute si le-am cantarit cu cantarul de bucatarie. Dupa ce am scazut greutatea diaperelor (20g / diaper) a rezultat o productie de 700g material mirositor. In concluzie...cam atat mananca pe zi. Alta metoda de a afla ce cantitate de lapte papa de la san nu am gasit...

Ei, ce ziceti de raportul meu?

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

vio...super tare studiul facut de tine. si multam...ca eu una deja incepeam sa ma ingrijorez...ca si la voi...eu nu pot spune la cat timp mananca bursucul...mananca atunci cand i se nazare, dimineata si seara mai mult...in timpul zilei cate 2 guri...10 guri...dupa cum e pofta. la fel cam 5-6 scutece cacacioase pe zi minim si dormit...dupa cum da cel de sus...uneori reprize de juma' de ora - max o ora...altadata imi trage un somn de 3 ore de ma plictisesc si stau langa patut asteptand sa se trezeasca. asa ca stau cu impresia ca e ceva in aerul asta de peste mari si tari...ca Multam Doamne...de mancat mananca...de cacacit o face...lapte in tzatze este fara stimulente, ceaiuri si altele...ce bine daca ar fi si un buton on/off pentru copiii...ca atunci chiar ca nu m-ar durea nimic.

PS 'neata stol...luati cafeul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza.

Vio - eu zic ca mananca mai mult Sean, totusi. Pentru ca o parte de laptic ar trebui sa se asimileze si sa nu fie eliminat in intregime in pampers.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput