Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Tocmai am primit cel mai frumos cadou de ziua puiutzei mele!

o rostogolire de toata frumusetea! sub ochii mei s-a intamplat!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

quote:
Originally posted by natynic

si 2)de cand Sasha a parasit-o si nu i-a mai scris nimic, ea s-a hotarat ca va fi o femeie independenta, de cariera si-i va trata cu indiferenta pe barbati

Moment in care mama de Sash s-a sesizat :))
Pe cuvant ca n-a parasit-o pe Iulia! Problema e doar ca ma-sa nu poate sa tina pasul cu forumul de multe ori, si in rarele cazuri cand as avea si eu ceva de zis, mi-e jena sa ma bag ca musca in lapte!
V-am vazut pozele de la munte, ce bine va sade (si) in vacanta! Sper sa putem pleca si noi in curand 2-3 zile. Si la multi ani cuscrului!

Ma uimiti, mame eroine, ca aveti timp si de forumeala si de mamicit si de gospodarit! Frate, eu primesc ajutor cel mult o zi-doua cand vine mama la bucuresti, adica aprox odata pe trimestru.
Petrec destul de mult timp cu Sasha, il scot afara cam de 2x/zi, si decand ii beculesc ochii ca si cum ar pricepe ceva, ii vorbesc si ii cant mai mult ca inainte. Si mai vreau sa ma inham la un program complex si strict de dieta pt randunoi, ca deja intrece orice limite, la cele 105+ kile! (mai nou ma deprima greutatea lui ) Asa ca pe vo 3 luni de acum, voi gati cel putin odata/zi, plus sa fiu atenta sa nu lipseasca ceva din ce trebuie sa manance.
Poate cu ocazia asta voi manca si eu mai echilibrat. Desi am auzit ca o dieta echilibrata inseamna cate o prajitura in fiecare mana

Mihuta, la multe rostogoliri!

Va pup pe toate, fara exceptie!

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovi, declar oficial: de la 1 iulie ma apuc de montignac!!!! se mai baga cineva??? pana pe 1 septembrie, cand merg la mare, vreau sa arat rezonabil. tot am ales sa merg la AI si trebuie sa-mi primesc recompensa acolo:)))

gudinde,gand la gand! si eu ma gandeam la cory! si da, mi-a fost dor de tine!

naty, sa-ti fie de bine plimbarea!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata!
Apai daca-s prima,poftiti la cafeluta de luni dimineata

Multumesc de urarile pentru randunoi, s-a umflat in pene normal!
Aseara am mancat la restaurant, dar spre sfarsit , Rebecca n-a mai avut rabdare si am tinut-o in brate pe rand!

Naty, si randunoiului tau LA MULTI ANI cu sanatate!! Am vazut pozele de la munte si sunteti foarte senini toti 3! Si va sta tare bine impreuna. IAr cu privire la Creta, iti dau dreptate sa sti, nici eu n-as merge singura cu Rebecca. In tara da, dar in afara mi se pare mai drastic de una singura. Nu sti niciodata ce se poate intampla...

Stela, am vazut pozele din parcul Tei! Chiar ca arati slaba acolo!Sunteti niste frumoase!

Meyyyy, eu mi-am luat chiloti noi ca nu mai tinea nene!!!! Tot fara chiloti eram si eu...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ariel, ma bag la monti! ca randunoiului oricum tre sa ii gatesc dietetic (fript, fiert in aburi, fara pic de ulei), si oarecum tot disociat. numai ca la el e disociat rau, adica o zi numai carne, o zi lactate, o zi legume-fructe. Si mai ia si xenical.
Acuma, daca tot mi-am luat maieutze de la XL in sus, pot sa ma apuc linistita sa slabesc :))

clau, da tu in sarcina nu ti-ai luat chiloti mari?? ca eu tot cu aia de atunci ma "rezolv", imi luasem 15 perechi de la metro
ups... sau poate nu de chiloti mari aveai nevoie acum, ci de altii f f mici :)

sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Clau, multzam pt cafea, of cat imi trebuie, ca-mi pica ochii in gura si nu stiu nici macar de ce...
Ma duc sa pap ceva si revin-vreau sa mai am de citit!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Sovi, am avut chiloti din aia, cum sa nu? Da' i-am aruncat dupa nastere ca nu-i mai suportam si oricum erau prea imensi tinand cont ca 10 kg am dat jos. Mai am inca 10! Acu' mi-am luat si eu mai finuti, chiar putin sexosi daca se poate spune asa la gabaritul meu!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, bine, hai sa-l cred pe gineri-miu...Iar tu probabil ai o perioada in care pur si simplu iti sta mai mult capul la alte lucruri si probleme si de-aia nu forumesti; timpul ti-l faci pana la urma asa cum vrei tu, e o chestie care se dilatat sau se comprima dupa cum sunt interesele tale. eu asa cred. Lasa ca vii tu inapoi in forta, n-am nici o indoiala
Succes la monti Ariel, Sovi daca te bagi si succes la disociere maxima cuscrului!
Eu tot vreau sa ma apuc de miscare mai serios...ca de diete tot am si am avut parte, chiar NU mai vreau sa aud de diete....Mi-am comandat acum peste o luna aparat de abdomene (randunoiul nu stie, bineinteles da' nu mai vine odata!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Astept sa se trezeasca mandra sa facem suculetul de morcovi, avem azi 4 lingurite. Bine ca-i place!

Peste cateva zile plecam la Pitesti ca randunoiul pleaca la Germanik cu ceva treaba asa ca ne duce intai pe noi la Razvanelu'. Abia astept. Si cu ocazia asta am cumparat si noi patut pliant ca nu vreau sa dorm cu ea in pat o saptamana, no way. Macar ea stie noaptea sa doarma in patut, ar fi culmea sa o dezvat eu !

Ups, s-a trezit direct tipand!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am uitat sa va spun ca intr-o repriza de joaca in patul nostru, Mufa s-a intors de pe spate pe-o parte, apoi a tras de el, pana a reusit sa ajunga pe burta!!ce satisfacut era apoi!..
naty, ai fost in Japonia, wau, ce frumos!!!intr-adevar, e mai greu putin cu Iulia, nu contest...io mi-s mai curajoasa insa...asculta-ti instinctul!
ariel, unde mergeti in vacanta pana la urma?...ok, deci de la 1 iulie, MONTIIIIIIIIIIIIII!!! ma bag!!
bitza, uite o poza da aproape cu tortul, dar nu se vede bine modelul cremei care-l imbraca, ptr ca luceste blitzul pe el...este cumva dantelat, nu stiu sa-ti descriu...mie mi-a placut mult, mai ales ca nu am vrut clasicele torturi cu albastru..a, si Liviu a avut ideea textului:)))..Baiatul lui, champion se face
http://good-times.webshots.com/photo/2346310310102928442BjxrRa

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput