Puiuti de Randunici 2008!! ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,ia vezi Aici
Cuscra,cu chilotisau fara tot slaba esti!
Livi,sa va traiasca mica crestina!asteptam poze

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Multumesc fetelor pt urarile la adresa randunoiului meu . De asemenea, daca bine imi amintesc, trebuie sa-i spunem LA MULTI ANI randunoiului Paul al lui Clau, nu?
Gianiiiiii!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Am stat intr-o vila cu 17 camere, la o tipa nemtoaica ce deocamdata nu inchiriaza decat la prieteni (si, ma rog, ne aranjase cineva) pt ca renoveaza. Extrem de civilizat si curat, aveam bucataria noastra, o camera mare, o terasa mare pe care Iulia a stat in carucior cu nasul la aer non-stop, o curte plina de pomi si verdeata.
Prietenii astia ai nostri vor la sf lui iulie sa mearga o sapt in Creta, in conditii de lux la pret rezonabil si-mi propusesera sa merg cu ei, impreuna cu Iulia (randunoiul, cum am mai zis, nu-si poate lua concediu). Sunt f in dubiu...m-ar tenta enorm dar fara nici un ajutor cu fata acolo cred ca ar fi totusi obositor. Si e si cam mica de mers atata, cu avionul, poate e cam mica si de mare...(vorbesc de EA, nu de ai vostri...). Nu stiu ce sa fac!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty,am vazut pozele:se vede ca v-a priit aerul de la munte si ca v-ati simtit bine!astept cu nerabdare Revenirea in Bv
edit:mai bine vi la Bv,ca aici sunt eu disponibila daca tot esti in dubii cu marea in Grecia!noi mergem in septembrie,dar toti 4!eu nu m-as duce asa departe doar cu bebe fara nici un ajutor!
daca iti doresti sa mergi,de ce nu mai iei pe cineva cu tine?o prietena fara responsabilitati(copii,sot-daca mai exista) sau mama...nu stiu,pe cineva!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

LA MULTI ANI RANDUNOI DE NATY SI RANDUNOI DE CLAU!

naty, simo[b] am vazut pozele voastre de la intalnire! f frumoase! si ce copii cuminti! ma bucur ca va priit iesirea [b]naty!

Amira e pe antibiotic de azi! 10 zile! apoi repetam analizele. sa speram ca trece. mi-au venit si picaturile protovit din spania! sper sa-si dea drumul! a zis madam Marcu ca arata bine, dar ca are un deficit de 200 g in greutate si are burtica balonata de la gaze! maine mergem la eco!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cuscra
Naty,frumoase poze!Chiar ca v-a priit aerul si se pare ca ati avut zile splendide!Sa va fie de bine!
Asa e: LMA RANDUNOIULUI,CLAU!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Apropo de balonare, voi stiti cumva fetelor daca si Sabsimplex-ul are un termen de valabilitate scurt dupa deschiderea flaconului? Ca e clar ca si Iulia e balonata, da gaze multe si ma gandeam sa-i mai dau Sabsimplex.
Roxy, multa sanatate Amirei!
Simo, teoretic as putea pleca impreuna cu cumnata mea in care am incredere, asta ar insemna si cu baiatul ei (de 14 ani)care saracul si asa sufera ca nu-l duce nimeni la mare (ea nu are voie deloc la soare din cauza unor probleme de sanatate mai vechi). Ar fi o idee buna, numai ca finaniciar ea clar nu-si permite, iar ca sa platesc eu pt trei persoane un all-inclusive in Creta-cu draga inima, dar acum cand statul imi da un rahat de bani iar randunoiul abia incepe sa se puna pe picioare financiar-nu e deloc momentul cel mai potrivit. Plus ca totusi cred ca Iulia e prea mica pt o calatorie atat de departe, cu o schimbare atat de radicala de mediu. Nu ca n-as vrea, pe viitor, eu vreau sa o car cat mai mult si mai departe posibil, dar sa nu fie prea fragila; trebuie sa o iau mai treptat.
Iar cu Brasovul, Simo, deja am vorbit, nu e nici o problema sa merg oricand si sa stau oricat in apartamentul prietenilor nostri (asa ca daca iau Iulia si ne instalam acolo peste vara, risti sa nu mai scapi de mine! ). Ideea e ca acum trebuie sa vedem ce va fi cu kinetoterapia, caci daca trebuie un program sustinut de recuperare vom sta sa-l faca, evident.

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty,zau ca nu as vrea sa scap de tine! eu va astept la curte cu mare drag
Nu stiu daca Sab Simplexul baloneaza,eu i-am dat doar de vreo 8 ori copilului si nu a fost balonat!si sa dea Dumnezeu sa nu fie probleme cu kineoterapia
Roxana,off-multa sanatate Amirei!
Clau,La Multi Ani,Randunoiului
Noi maine vom pleca la Bran,la o manastire !si abia astept sa mananc branza de burduf...tot la mancare mi-e gandul!asa ca,maine absentez,dar motivat!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty am vazut si eu pozele.Mi-a placut mult de tot de Iulia........avea o fata linsitita si frumoasa ....chair se vede ca i-a priit la munte.

EU ii dau Sabsimplx inca de la maternitate, sincera sa fiu nu stiu daca se aplica regula ca la vigantol(care este valabila decat o luna de la deshiderea sticlei).Chiar sunt curioasa daca celelalte fete stiu...????
Eu nu stiu ce sa fac???....dr. mi-a zis sa tin toate sticlele dupa ce le-am desfacut (Gripe Water, vigantol,eferalgan,panadol,Calma baby,etc.)in frigider.Asta acum pe caldura asta cand sunt mai mult de 25 de grade in casa.Dar la mine nu prea pot sa aplic varianta asta ca buburuza mea nu asteapta pana ce ajunge solutia la temperatura camerei.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf, ma ariel asa rau imi pare ca te chinui asa rau cu lapticul..eu am zis mereu ca sunt norocoasa din punctul asta de vedere..
stela ce dragute fete azi in parc, mai, mai!:)
lyvy, felicitari ptr botez, chiar ca peripetii!
naty, ma bucur ca totul a mers bine la munte, asta inseamna ca poate ne duci si pe noi la Galati!!fff frumoase pozele!! eu zic sa nu renunti la ideea de a pleca tu cu Iuli in Creta, mai ales in conditiile alea, nu cred ca-ti va fi tie greu, aia au acolo de toate cele, facilitati etc...dak pediatrul da ok-ul, go for it, eu nu as sta pe ganduri!! briza si aerul curat...ce bine le face!! eu stiu ca nu e problema cu Sabul deschis,ca la vigantol..
cuscra, roxy, hai, curaj, ca o sa fie bine fata!
LA MULTI ANI, RANDUNOI DE CLAU!!!!sarbatoriti, ai?de nu e Clau p-aici deloc!
simo, papa bun maine, relaxare placuta!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput