Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna fetele!
O zi plina si azi…
Tudor a facut caca pt prima data la olita…ce se mai distreaza…rade in hohote.
Tot incearca s-o ia de-a busilea si pica in nas…se ridica cu greu in picioare in patut si buf pe spate in scurt timp…
Are f f multa energie si tot il pun in poremergator poate poate oboseste…ti-ai gasit…alearga toata casa si nimic

Moldoveanca – multam de aprecieri
Roxali – Merci de aprecieri…un prieten de familie s-a ocupat de poze…se pricepe si rezultatele ies f bune
Yaia- are stomac tare Tudor! Si eu am fost cat pe ce sa ii dau zmeura…dar m-am abtinut mai ales ca i-am dat iaurt cu zmeura pt bebelusi si l-a scuipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ziua!dragi mamici si dragi bebici

sa va spun un banc :

La poarta Raiului
Moare Stefan cel Mare si ajunge la poarta Raiului. Bate incetisor, nu-i raspunde nimeni. Bate cu pumnul, cu picioarele, nimic! Bate cu sabia si, intr-un final, iese Sf. Petru.
- Eu is Stefan.
- Aoleu, zice Sf. Petru, pe tine nu te putem primi in Rai.
- Cum asa, nene? Pai eu, care am aparat tara, treburi, chestii?
- Pai da, tu. I-ai batut pe turci, pe tatari, pe polonezi? Nu merge, nene. Prea multe batai, prea multa violenta...
Ofteaza Stefan si se asaza pe un bolovan de pe langa poarta Raiului.
Trece o vreme, apare Mihai Viteazul. Bate la poarta Raiului, bate cu pumnul, da cu picioarele, nimic. Pana la urma, bate cu bardita lui. Iese Sf. Petru si ii explica si lui Misu Bravu cum sta treaba:
- I-ai batut pe turci, pe aia, pe aia, prea multe batai, nene! Prea multa violenta! N-am ce sa-ti fac, stai pe afara.
Intristat, Mihai Viteazul il vede pe Stefan pe bolovan, se asaza si el si incep sa stea de vorba.
Mai trece ceva vreme, trece alta vreme, Misu Bravu si Fane Babanu deapana amintiri si hop, dintr-o data, la poarta Raiului apare o gasca de tinerei, tatuati, unu' cu droguri, altu' cu tigara-n gura, vreo doi cu femei, altii cu motociclete si X5-uri si cu amenzi in buzunar, treburi serioase. Portile Raiului se deschid si toti intra. Mihai Viteazul vede toata treaba, se supara si bate cu barda-n poarta Raiului. Iese Sf. Petru si Mihai il ia la intrebari:
- Pai cum, nene? Noi, care am facut atatea pentru tarisoara asta, stam pe-afara, iar bagabontii, derbedeii astia, intra?
Calm, Sf. Petru ii raspunde:
- Dupa cum ti-am zis, Misule, la voi e vorba de prea multa violenta.
- Bine, si derbedeii astia? ce-i cu ei?
- Ei, astia-s nationala de fotbal a Romaniei. Ei nu bat pe nimeni niciodata!

Mergi la inceput

sa urez LA MULTI ANI fericiti
frumoaselor LISA si MIRUNA
si flacaului VLAD cel nazdravan !

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi !

Mergi la inceput

ma duc sa ma bucataresc un picut ,vreau sa fac o mamaliguta cu branzica de burduf ,cu oua si cu cartofiori prajiti si fripturica de pui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

ma duc sa ma bucataresc un picut ,vreau sa fac o mamaliguta cu branzica de burduf ,cu oua si cu cartofiori prajiti si fripturica de pui .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Mor de pofta.
Ce buuuunnn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

ioooi ce pofta mi-ai facut,de ciuda ca nu am de unde l ua faina de porumb,bag o tableta de ciocolata :D sa imi treaca de toate,

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

imi cer scuze daca v-am facut pofta ,eu am vrut doar sa o fac pe DUAMNA CARPATINA sa treaca si prin TARGOVISTE in august cand vine in Romanica mai duamna si astept mesajul in care ne spui ca ai luat nota maxima la examen .Stiu ca poti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Maria, ne-ai terminat in seara asta, poate te trezesti cu juma' de colege de forum la usa....cautam pe Maria mama lu' Alex si Teodora, care si-a pierdut covorul inainte de Paste si care face papa buuuuunnnnn !!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hi,hi Maria! Daca nu era mama la mine sa-mi faca toate poftele, probabil ca lesinam pe langa computer. Multumim pentru urari si pentru banc

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, multa sanatate si noroc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput