Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 17
sursula spune:
Buna dimineata mamici si pepenasi!
Eu,dupa o zi de exercitare a minunatei mele profesii trebuie sa ma refac 2 zile...E cald,e mai greu,dar tot frumos e si-i multumesc lui D-zeu ca ma tine burtica!
PEPENASILOR BINE ATI VENIT PE LUME:ANNA ALICIA,DILARA,MAYA ANDREEA,AMALIA GABRIELA,ANTHONY!!!!!!

Ce emotionant,cum vin ei pe banda!!!!:)TECKY,NASTERE USOARA!!!!!Tinem pumnii sa fie totul ca la carte!!!!!!
GINI,ce mai faci?
Cum se mai simte oare micuta Thea?of,chiar nu putem afla?:(Azi e ziua ei!La multi ani bebe mic !Sa fii puternica si sanatoasa!!!
Sursula
33+bebe Tudor
Caprioara spune:
Eu am plecat la control la Polizu. Va scriu mai tarziu daca totusi aflu ceva de Teodora.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 10 zile
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Tecky spune:
Fetelor se pare ca a fost alarma falsa.Pe la 6:30 m-am culcat si m-am trezit acum.
Nu am nici o durere,nici o contractie doar scurgeri maronii dar mai putine fata de azi-noapte.Am sa o sun mai tarziu pe dr mea sa vedem ce zice.Eu m-am speriat ca am vazut destul de rosu-maroniu dopul si stiam ca daca incepe sa curga dinainte cu ceva timp vine de culoare alba.
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 5 ZILE 
baby_r7 spune:

LA MULTI ANI MICA PRINTESA!!!!!!!!
Laura te asteptam cu vesti bune, sa iti traiasca TEODORA, sa creasca mare si sa va bucure toata viata!!!!!!!!!
Biri felicitarii pentru venirea pe lume a lui bebe Anthony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tecky nastere usoara!!!!!!!!!!

cand poti dupa nastere vreau si detalii despre Elias...........

Roxana
33+ de
Bianca Maria
AMR 7 SAPTAMANI
Tecky spune:
Biribu sa-ti traiasca micutul Anthony,sa fie sanatos si sa fie un bb cumintel!
Baby iti voi da toate detaliile dar deocamdata se pare ca Raluca ne da doar emotii.![]()
Caprioara chiar m-am gandit de dimineata ca daca nasteam azi sa-i dam si un nume de sfant si sotul radea spunandu-mi ca el vrea sa o cheme Pavelina![]()
Ankalaura,Caprioara va multumesc pt detalii!
Va tin la curent!
Tecky 39 sapt
Raluca Ana
AMR 5 ZILE 
vias spune:
...maaaaaaaama.....un simptom al nasterii ar putea fi somnul excesiv????...pai eu ieri, dupa ce am vazut ca nu pot face curat...am rupt patul vreo 5 ore...la amiaza....si seara...pana in dimineata asta la 9:20 am dormit neantoarsa....sper sa-l nasc pe Darius peste o saptamana....
..abia astept..
Biri sa-ti traiasca bebe Anthony, sa fiti sanatosi, fericiti iar tu mamico, refacere rapida si mult laptic pt bebe!!!
...buuuuun..si acum merg sa-l scol pe sot...vreau sa ma duca la piata sa-mi cumpere pepene...![]()
Anka daca eu cred ca poate fi si mai bine de acum, crede-ma ca din cauza ta cred...

Cami 37s+, cu
?????????
pustai
Ralu79 spune:
Yeeeeee, inca un pepenash! Eram sigura!
Biri- felicitari si recuperare usoara! Anthony- bine ai venit!
Teodora Patricia- La multi ani de ziua numelui! Asteptam toate vesti de la mami tau!
Eu cred ca si Kimmy a nascut- prea dubioasa e absenta ei.
Pupicei tuturor
Ralu
37+
Miruna
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Si noi prin zona azi ne-am rezit abia la 7
adik fata ca eu m-am trezit ca am auzit-o pe ea, tati inca face nani si bebe la fel la mine in burtica.
I-am explicat ca are patul gata pregatit asternuturi curate e mai comod jucarii da nu prea pare convinsa.
Creca nu sunt buna la marketing.
Biri felicitari sa va traiasca bebe Anthony sa creasca mare si frumos si sanatos! Abia astept poze si povestiri. Am zis eu ieri ca tu ai nascut deja.![]()
Creca vb fetelor si Kimmy apare acusi cu vestea despre pepenas.![]()
Tecky ce faci mama? te grabesti?
Bagam majorete poate poate.

Dopul poate fi alb, maroniu sau rozaliu depinde.
La mine acuma doua nopti si noaptea trecuta am adormit mai greu ca bebe era tare agitata si aveam niste intepaturi cam puternice dar pana la urma am adormit si dim eram iar fresh.
Na de acuma se pare ca totusi bebe vrea sa vina in iulie sa fie intradevar de iulie-august.
Azi e cam intunecat la noi sper sa nu ploua poate mai iesim la o plimbare ceva. E o zi din aia cand iti vine numai sa lenevesti asa e vremea nu e frig sau ploua dar e intunecat si iti da senzatia aia de somnolenta.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
3 Days Overdue and baby still doesn't want to meet us...yet
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Ce faceti? Noi ieri am fost in vizita la niste prieteni si am stat pana tarziu, chiar ma gandeam ca s-ar putea sa fie ultima data! oricum toata lumea in jurul nostru e foarte entuziasmata si asteapta vestea cea mare...Daca sun pe cineva prima intrebare la telefon este - ai nascut?
Irinuca felicitari mamico, sa fiti sanatosi amandoi, si tu si bb si sa te refaqci repede!!!
Fetelor ati avut dreotate cu Biri - esti tare fericita acum canf iti tii puiul in brate, sa dea DD sa fiti sanatosi amandoi, si tu si Anthony!!!
Ankalaura stiam si eu bancul, doar ca in varianta mea avea un alt sfarsit, adica la partea cu femeile care tot urca inca un etaj - cica asa se poate dovedi ca o femeie nu este niciodata multumita si vrea mai mult!!!
Tecky e o zi perfecta sa nasti - e si sarbatoare! Scoatem agitatele la treaba - 

Caprioara te asteptam cu vesti bune de la doctor. 
Anna
37+ cu
Ioana Maria
AMR 2+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
pagurschimag spune:
Buna dimineata si de la noi..
Din pacate nu prea reusesc sa fiu la zi cu cititul ....de scris ce sa mai spun...Mi-ar placea atat de mult sa fiu mai activa....sa vorbesc mai mult cu voi dar din pacate nu pot tine ritmul...Scrieti intr-o viteza infernala....de fiecare data zic ca v-am ajuns din urma si cand zi ca ma apuc si eu sa va scriu 2 randuri se face noapte....si o las pt a doua zi...cand iar se aduna o gramada de pagini de citit...
In fine, sper sa ma integrati si pe mine in grupul vostru desi nu sunt chiar asa activa ca voi...
Am citit ultimele capitole cu sufletul la gura ca sa aflu vesti despre Sun si Thea...sper sa se stabilizeze treaba cat mai curand si sa ne scrie ca totul este in regula si ca a ajuns cu galusca acasa....
Vreau sa felicit si eu fetele care au nascut....si care acum isi tin puiutii in brate....
...Fetelor va dorec multa sanatate si lapte cat mai mult ca sa se faca bebelanii mari...
Ma duc sa termin de citit ce ati mai scris si revin...SPER...
Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt
Patrick Ioan
35+
pozele mele