Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

M-a apucat noaptea
Mi-a venit fata acasa si mi-a umplut seara! Mi se pare ca a crescut asa de mult intr-o saptamana! Si parul i-a crescut, ca acum i-l prind usor la spate, fara sa mai scap fire
E tare bine cu copil acasa... A fost casa goala pana acum...

Fetele, deci, ne gandim sa schimbam numele.
1. Nu imi place sa se spuna pe nume lui BB inainte de nastere. Sigur, nu la modul extrem, dar cand cineva ii foloseste numele non stop in sus si in jos cu orice ocazie, nu imi place. Asta nu ar fi mare problema, dar intervine
punctul 2. Cand acel cineva este o persoana care imi este COMPLET ANTIPATICA, deja am o problema!
punctul 3. Maica-mii nu ii place numele Ligia si atata m-a innebunit cu asta, incat mi-a aparut pasarica..
Nu de alta, dar cand cineva iti tot repeta o chestie, incepi sa o crezi... Stiti cum e.
Asa ca, in loc sa ma innebuneasca toata viata ca nu ii place numele asta sau sa lege de asta cine stie ce superstitii, am zis sa schimbam numele.

Desigur, sotul meu nu vroia, dar eu eram suparata pe el de vreo doua zile (asa, ca o mica depresie prenatala), si pana la urma si-a zis el ca decat sa respinga automat ideea, mai bine se gandeste, asa ca s-a prezentat cu un mare buchet de crini (florile mele preferate) si mi-a zis ca e ok cu schimbarea.

Ne-am zis ca am putea alege intre Viviana si Erica, cu C sau cu K.
Pentru ca visasem ca am nascut si ca fata s-a prezentat "Salut, eu sunt Erica!" ne gandim sa ramanem la Erica. Sau Erika. Am citit interpretarea pe un site frantuzesc si e super.
Ramane sa ne dam votul final, asa ca pana una alta u schimb listuta.

Desigur, maica-mii NU II MAI ZIC NIMIC!!!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele nu ma dati la disparuti. N-am nascut, dar am avut la treaba...Ma chinui cu sotu sa terminam dulapu de pe hol ca sa avem in ce pune acareturile care s-au adunat pe sub pat sa stranga praf. cu Sun n-am mai vb nici io, dar daca am vreun semn va anunt nici o grija.
Tin sa felicit si eu proaspetele mamici care au aparut de cand n-am mai intrat, si sunt cateva nu gluma.
Mada saracuta de tine, crek esti tare stresata ca nu mai apare bb. Atatea colege nasc si tu pe uscat. Io presimt ca tot luni o nasti ca pe Ari
Boti a ajuns incarcatura la destinatie?
Care va pregatiti de impins spor si forta va doresc.
Edit: Anka, imi plac mult si Viviana si Erica, sincer, chiar mai mult decat Ligia. Si daca as fi visat si io ca se prezinta bb cu un anumit nume, crek si io as fi luat-o drept un semn.

bujo 37+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

gata si cu tema pentru astazi! deja e un adevarat maraton cu voi!!!
vad ca avem deja 21 de pepenasi!!! sa ne traiasca!
ANKALAUARA vad ca tot nu s-au linistit apele nici la tine cu operatiunea "eagle"!!! nasol.
ma retrag si euv la culcare de acum ca vad ca si asa nu prea sunteti pe aici.
va
noapte buna

Ruxandra 31+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

TECK - eu zic ca nu e bai daca nu se naste fix pe 4. Parca nu as prefera inducere. La mine e mai aiurea, ca dr pleaca din tara, asa ca musai tre' sa nasc pana pe 3 (inclusiv)n

PUSTAIULE - nu nasti mama! Nu te ingrijora chiar asa! Ce dragut trebuie sa fie peisajul la voi. La noi, in 2003, semana perfect. Da' stii ce aveam?? Mai, aveam o sfoara zdravana pe care o legasem de clanta de la usa si de calorifer, pe care uscam rufele, ca nu aveam bani de un suport de uscat La vremea aia costa vreo 300 de mii si era al naibii de mult pentru noi! Stai linistita ca se rezolva ele incetisor!
S-ar putea ca peste vreo 2-3 ani sa iti doresti inca un bebeloi! Stii tu vorba aia... never say never...

MARINA - sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

DANANGIE - bebe bea laptic de-al tau sau formula?

FELICITARI VICKY SI IRINUCA!!! Sa va traiasca mandretile, sa fie sanatoase si sa aiba parte numai de bucurii!!!

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, foarte frumoase noile nume, mai ales Erica

Boti, felicitari pentru masinuta! Ti-am mai spus-o de cateva ori, dar acum e oficial, daca zici ca deja sunt semnate actele, tot

Pe la noi au fost niste prieteni, acum au plecat; ne-am uiata la Bee Movie pe dvd, am jucat un joc de societate, am mancat chec cu visine si ciocolata pe care l-am facut eu azi - am vrut sa experimentez - si a iesit foarte bun. Acuma va zic "Noapte buna!" si astept vesti de la Sun, sper ca maine sa aflam ca Teodora e bine .

Didi 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

narcisa, criza de sciatica inca o mai am, dar nu mai e asa de dureroasa, adica pot sa merg fara baston, pot calca pe picior.
M-am simtit mai bine cam la 2 saptamani dupa nastere, si asta ca am slabit 10 kg, ce am scazut bebele, plus am facut foamea in spital.
M-am incapatat sa nu imi aduca sotul mancare, si am stat numai pe buruienile si fierturile din spital.
Si uite asa am dat jos 10 kg, da mai am inca 11 de dat jos.
Sa-mi revin putin dupa operatie, ca nu ma pot apuca acum de abdomene, pilates si altele, sa se aseze muschii bine dupa taietura si apoi.

Povestea am sa o scriu azi, sper, iar nu am dormit decat vreo 2 ore noaptea asta, is cam obosita, azi dorm ca un erou, cum doarme asta micul cum bag si eu pe langa el niste somnic.

Mi-am facut o infuzie de anason, cica ajuta productia de lapte, doamne ajuta se revina lapticul meu la normal.

Felicitari fetelor care au nascut, imi cer iertare, dar sunt varza de obosita sa-mi mai aduc aminte cine a nascut.

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI, VICKY,IRINUCA SI MICKY! SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA CREASCA MARI SI SANATOSI, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII

eu sunt sigura ca si Biri a nascut, n-a mai intrat de 2 zile si ea fiind in spital n-are cum sa anunte ptr ca spunea candva ca nu poate trimite mesaje in Ro. asteptam si de la ea vesti.

Ruxandra, ca de obicei, ma dai pe spate cu poeziile, foarte frumoase .

eu astazi, adica ieri, v-am urmarit din umbra, am avut o stare de gravideala acuta, ma simt foarte obosita si fizic si psihic. acum sunt un pic mai bine si daca tot am ajuns pana aici, ma duc si eu sa ma impartasesc, asa ma mai linistesc si vine si bebita mai linistita.

cu numele si noi suntem intr-o mare dilema, ca daca se naste fata azi/maine nu putem sa nu-i punem unul din numele Sintilor Apostoli Petru si Pavel (de aici venea Paula), si mai avem un nume si inca unul si tot asa. acum asteptam sa se nasca si vedem atunci pe loc ce nume ramane pana la urma.

si mie imi lipseste Sun, Doamne ajuta sa fie bine si ea si micuta Teodora si sa auzim cat de curand vesti bune de la ele.

Kimmy, Mada un rand de ptr voi. sper sa se hotareasca bebitele voastre sa vina cat mai curand.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am uitat de semnatura!

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR The countdown has stop! 40s0z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor m-am trezit acum o ora,am fost la baie si mi-a ramas pe hartie dopul cu firisoare maronii de sange.Am facut dus,m-am epilat si acum urmaresc sa vad ce se mai intampla.Am mici dureri ca la menstruatie dar nu par contractii.Cam la cat timp dupa eliminarea dopului ar tb sa inceapa contractiile?

Tecky 39 sapt Raluca Ana
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Diarux super tari poeziile.Le-a citit si sotul si a zis ca esti talentata nu gluma.Acum astept si poezia mea...
Ankalaura mie imi place foarte mult numele de Erica.Daca nasc azi te anunt conditiile din Elias.
Va pup si sa-mi tineti pumnii ca am simtit si prima contractie.Am emotii ,sa va ganditi la mine.

Tecky 39 sapt Raluca Ana

Mergi la inceput