Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
ancadragoman spune:
Helau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
pussi spune:
fetelor la voi cat a durat nebunia cu dintisorii? la noi nu se mai termina... nopti nedormite, urlat cat incape... asta la Elena. A iesit incisivul de jos stanga... altceva nu simt, dar ea tot agitata e! dau si Nurofen, Dentinoc, Calgel, Pansoral.... nu mai stiu ce sa-i fac!
Ellis mersi de lamuririel cu vaccinurile suplimentare, o sa intreb si eu pediatra!
Bianca aseara le-am lasat si eu sa-si rontaie biscuitii singure, dar am scos la fiecare din gurita cate 2 bucati mai mari!
iar sunt in dileme? cat vorbesc
vostri? Elena zice si mama si tata, mama cand o doare sau cand e la altcineva.. sau e nervoasa si tata cand il vede pe tati. Dar Ana nu zice nimic..![]()
va las ca am vreo 8 sticle de bibi de spalat... o sa intru cand pot!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi de dintisori nu stiu ce sa iti spun ptr ca Maria pana acum nu a plan,pur si simplu am obs eu ca are dinti
dar de vb vorbeste incontinuu,mama,tata,baba,cere de mancare si ce mai bombane ea pe acolo.
Mai ti-am zis eu ca Ana e mare smechera,tace si le face
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
Jasmin012 spune:
Pussi, nici Lucas nu a plans si nu s-a agitat mai mult ca de obicei... bine, el de felul lui e mai agitat... ca si Anca, am observat pur si simplu dintisorul... prima data am crezut ca poate sunt resturi de lapte, ceva...
Wow, Ancuta, Maria vorbeste!... super... Lucas bombane mereu pe limba lui dar pana acum nimic inteligibil... desi el se pare ca o sa vorbeasca mai tarziu, ca ii vorbim in doua limbi in casa...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
cristi07 spune:
Jasmin ce dulce e Lucas in poza asta...testeaza mancarea cu degetelul ![]()
http://www.flickr.com/photos/23373490@N02/2574667673/in/photostream/
bine, faci ca il inveti 2 limbi!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
cristi07 spune:
Pussi, imi pare rau pentru piticuta care se chinuie...nici eu nu te pot sfatui ca si la Radu i-am gasit din intimplare!
Fetelor, voi ce biscuiti dati bbeilor? Am inteles ca sunt unii fara gluten de la Hero, i-a testat careva? Biscuitii pe care voi ii dati copiilor au zahar? Multumesc anticipat pentru raspuns
Poze Radu
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by cristi07
La multi ani:
Serban
Lucas
Poze Radu
Cristina, multumim,
..., da, Lucas e o mare figura... un
si de la el...eu am luat biscuiti fara gluten de la Milupa... cica zaharoza si miere contin...si cica sunt pt biberon, dar eu ii rad in piureul de fructe.
Jasmin si micutzul
pe 28.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Ii uram si noi LA MULTE LUNITE si la multi ani lui bebe SERBAN PAVEL!!!!
Ellis, noi am facut ieri Prevenarul... i l-am cumparat, fireste, pt ca din pacate provincia unde stam noi, fiind saraca, nu-si poate permite sa-l subventioneze, desi la Madrid e gratuit si e inclus in lista vaccinurilor obligatorii, ceea ce pt mine a insemnat ca e important...
Jasmin si micutzul
pe 28.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
pussi spune:
fetelor mersi de raspunsuri.
jaminica s-ar putea sa ai dreptate... Tustele sunt linistite de felul lor, nu prea plang,doar rar si cu motiv, iar nopti nedormine n-am avut decat la vaccinul de 4 luni... asta de prin ianuarie cand am scos masa de noapte!
ancuta felicitari pt. vorbitul Mariei.. noi nu avem asa vocabular vast
Desi, iar ma stresez eu aiurea ca citisem undeva ca gemenii vorbesc mai tarziu pe limba noastra... totcmai din cauza ca au cu cine comunica pe bebeleasca lor![]()
cristi eu le-am dat ceva biscuiti de copii, cu gluten si zahar, au forma de piscot... se tin mai usor in mana! Hero in Tm n-am gasit!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!