Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by adyanna
Miha Tu pe unde stai in Iasi? Ca am si eu rude pe acolo si poate ajung anul asta si trec si pe la tine sa mananc prjituri...

Chiar vii?Te astept cu drag.
Noi stam in Nicolina.Prietenii tai unde stau?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Multumesc inca o data pt. urari!!!

Uraaaaaa ... a venit ploaia. Ce-i drept furtuna, da' s-a mai racorit putin.

vali delide, bb - imi dati si mie detalii despre cazarea unde ati fost la mare? Preturi, conditii (in special pt. bb), perioade disponibile etc??? Multumesc frumos

Acu' deja nu mai am stare, ma gandesc numai la vacanta, la plecare, bagaje etc.

Ne dati si noua un vot aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">pe1 si pe2 ?? Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Mami Miha unde esti cu prajiturile? Sau acu' le faci?

Acu vin...acu...
Avem tort si avem si inghetata...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

reaooooo...eu sunt ...pentru asta fuguta la timisoara cu o portie din fiecare

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by creem

Jasmin, nu stiu daca sunt cu bifidus, unele sunt cereale cu late si 5 fructe, altele cu orez si roscove. Nici nu se omoara cu ele, mult mai bine (adica mai mult de trei lingurite) a papat orez cu porumb de la milupa. Dar s-au terminat si mai vreau si qltceva.

Puiul tau a inceput sa pape mai bine, acum ca au spart dintucii?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

nuuuuu... nici vorba... il tentez eu cu multe chestii de-a lungul zilei... incep cu cele facute de mine in casa si daca vad ca n-am prea mare succes (mananca doar cateva lingurite din fiecare, cu chiu cu vai) atunci trec la cele din borcanase din care parca parca mananca vreo 2-3 lingurite in plus... e tare stresant... pana la urma il pun tot la tzitzi, ca trage de mine de parca ar vrea sa ma manance... e frustrant sa ma tot chinui atat sa-i fac bunataturi si sa nu le vrea...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Vrem si noi, vrem si noi .
Miha, sa ne traiasca puiutii!!!! Sa fie sanatosi si sa creasca mari!!!!

Hai sa o punem de o petrecere ca tocmai au facut puii 7 luni!!!!

La multi ani si frumuselului tau! Felicitari pentru ridicat in picioruse!

Pupici si iepurasului Lucas!

LA MULTI ANI PETRO pentru ziua de nume!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!

Multumim Miha... ... la multi ani printesei tale... eu am urat la toti sarbatoritii de azi mici si mari, binenteles si Aminei . A, apropos, tare eleganta si cocheta e ea intr-una din pozele din albumul comun, nu sunt sigura daca in cel cu palarii sau cel din luna iunie...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

quote:

quote:
Miha Tu pe unde stai in Iasi? Ca am si eu rude pe acolo si poate ajung anul asta si trec si pe la tine sa mananc prjituri...

Chiar vii?Te astept cu drag.
Noi stam in Nicolina.Prietenii tai unde stau?

Pai in Nicolina a stat matusa mea foarte mult timp. Mai are si acum apartamentul acolo, dar ei s-au mutat la tara, in Parcovaci, daca stii unde e. Statea la 2 min de gara Nicolina, de la ea din casa se vedea gara. Si mai am niste rude prin Alexandru cel Bun, parca asa se numeste cartierul ala.

Chiar mi-as dori sa vin pe acolo pentru ca imi place tare mult zona aia. Si sa merg si la tara, la Sticlaria, unde am bunicii....deh...cine stie poate chiar ajung anul asta.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Inca o data la multi ani tuturor sarbatoritilor, inclusiv Petro.... si tuturor... sunteti multi de aia nu scriem toate numele... dar ne gandim la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Ma retrag si eu la un film si apoi la somn! Noapte buna si vise placute la mamici si bebei!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012
A, apropos, tare eleganta si cocheta e ea intr-una din pozele din albumul comun, nu sunt sigura daca in cel cu palarii sau cel din luna iunie...

Stai s-o vezi cand i-a mai creste parul... Cu codite si clamite...clamisoare...

Adriana,neaparat sa dai de veste daca ajungi la Iasi. Acu...sper ca n-ai sa vii cand plecam in concediu...

Ank-ule trimit maine cu Fan Curierul.

Mergi la inceput

Merg sa fac capitol nou sa avem unde sporovai maine dimineata la cafea...
Tineti aproape...revin.

Mergi la inceput