Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Miha...ne-ai tinut toata ziua lihnite Saiti traiasca printesa!

Roxxy...
nu mai doarme de la 2 luni in patut, doarme cu mine in pat si tati in sufragerie...iar cand nu sunt cu ea o inconjor de perne...intr-o zi le-a escaladat si a facut buf...si de atunci masa (adica eu!) e stresata rau...cand o aud ca plang deja mi-o inchipui pe jos. Dar vreau extraperne sa pun pe jos pe langa pat...in caz ca mai cade (Doamne fereste!) sa cada macar pe moale

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Nov-Dec2007

quote:
Originally posted by Jasmin012

Roxxy, nu cred ca esti nebuna... eu nu pot dormi nici noaptea... chiar daca el doarme el il tot veghez... parca de-abia astept sa inceapa sa scanceasca sa pot sa-l iau langa mine. Asa ca imi dau seama ca nu te-ai prea distrat... dar e bine sa mai iesi si fara el.

Tu, nu e bine ca stai si te uiti la el cand doarme...bebeii simt si se trezesc! Asa, daca mai arunci un ochi e una, dar nu sta pe capul lui..
Tu nu ai chestia asta? Eu daca se uita cineva fix la mine imi dau seama, si daca dorm ma trezesc...

Ara, chiar crezi ca sunt nebuna... nu stau in capul lui... doar mai arunc si eu cate o privire, dar mai ales ma intorc pe toate partile in pat...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Roxxy.. La multi ani puiului tau! Sa fie sanatos si s-o fericeasca pe mamica lui!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by dany26
miha exista si biscuiti fara zahar pt bb?

Da...biscuitii obisnuiti,de pe vremea bunicii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Noi mancam cereale de la Humana si de la Milupa. Am incercat aproape toate cerealele care nu contin gluten, zahar si orez. cele de la nestle le dau doar in bibele de seara (pun cam 2 masuri la 210 ml de laptic). I-am dat o singura data facute cum scria pe cutie si intr-adevar s efaceau numai cocoloase. Insa lui Matei ii place sa manance pireuri mai ca de oameni mari si chiar le-a mancat asa. I-am adaugat si jumatate de iaurt in ele si a fost incantat. Matei e fan iaurt Tnuva. Mie nu mi-a placut aspectul lor.

quote:
Originally posted by creem

Vocaliza n-a prea facut azi..chiar m-am mirat oare de la ce o fi ragusit...ca doar nu i-am dat sa pape decat tzatzi si cateva lingurite de mar cu biscuite dimineata.
Cu papa...la fel
Maine o sa ii cumpar niste sortimente noi de cereale..poate poate or sa ii placa.
Voi ce cereale papati?..din astea care se fac cu apa si sa se dizolve repede..alea de la Nestle nu prea imi plac...fac cocoloase si nu mai vreau sa tot bag blenderul in ele

Poze Maria Sofia

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Sunt baiat mare

eu am acum cereale de la Nestle, din cele de la 4 luni, fara gluten, dar nu se fac cocoloasenici in farfuriuta, nici in biberon... si bebe le accepta usor... cred ca sunt aceleasi cereale, doar ca aici au alta calitate. Daca sunt din cele cu bifidus alea sunt.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by dany26
miha exista si biscuiti fara zahar pt bb?

Da...biscuitii obisnuiti,de pe vremea bunicii.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Cum se numesc si unde ii gasesti?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ai mai incercat sa o pui in patutul ei?
Matei a dormit cu noi cam pana la 4 luni. Si intr-o seara m-am hotarat sa-l pun in patutul lui dupa ce a adormit. A dormit piticul f bine. Problema eram de fapt eu. Eu nu puteam sa accept sa doarma in patut. Acum doarme de la 22.00 la 5-6 dimineata la el in patut si pe urma il iau langa noi . Sincer, acum chiar nu-i mai este bine langa noi pt ca nu are destul loc sa se defasoare (desi patul nostru e destul de mare). Are niste pozitii de dormit de iti vine sa mor de ras.

quote:

Miha...ne-ai tinut toata ziua lihnite Saiti traiasca printesa!

Roxxy...
nu mai doarme de la 2 luni in patut, doarme cu mine in pat si tati in sufragerie...iar cand nu sunt cu ea o inconjor de perne...intr-o zi le-a escaladat si a facut buf...si de atunci masa (adica eu!) e stresata rau...cand o aud ca plang deja mi-o inchipui pe jos. Dar vreau extraperne sa pun pe jos pe langa pat...in caz ca mai cade (Doamne fereste!) sa cada macar pe moale

Poze Maria Sofia

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumim . Doresc tuturor puiutilor sa fie sanatosi si voiosi.

quote:

Roxxy.. La multi ani puiului tau! Sa fie sanatos si s-o fericeasca pe mamica lui!

Poze Maria Sofia

Sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani :

Amira
Mara
Andreea

Matei
Raul si Roberto
Alexandru
Rares

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Jasmin, nu stiu daca sunt cu bifidus, unele sunt cereale cu late si 5 fructe, altele cu orez si roscove. Nici nu se omoara cu ele, mult mai bine (adica mai mult de trei lingurite) a papat orez cu porumb de la milupa. Dar s-au terminat si mai vreau si qltceva.

Puiul tau a inceput sa pape mai bine, acum ca au spart dintucii?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput