Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
roxxy felicitari!
ankule eu zic deocamdata sa stai linistita cu caruciorul...eventual sa-ti iei unul in primavara.. mai usor! mai vb pe tema asta.
sandutastiu ca-i greu, fiecare dintre noi a avut diverse stari dupa nastere, care au trecut sau nu... la mine n-au trecut, ma apuca, trag o tura buna de plans... care ma tine si 1-2 zile, si-mi revin... sau cand zic ca "nu mai pot" mai primesc o palma de la viata ... si ma intaresc. Oricum cu ce-mi revin cel mai repede, e ideea de a pleca o sapt. in concediu, doar eu si tati.
Din pacate drama lipsei de gravibinon a continuat cu Catalina, in urma cu 2 sapt. tot o graviduta prin Fiv cu gemenasi a pierdut sarcina pe acelasi motiv. Sincer, Ii multumesc Lui DD ca am ajuns cu a mea la final si suntem toate 3 sanatoase.
Azi noapte am dormit, dintisorul Elenei e aparut, asa ca va rugam sa ne treceti pe listuta iepurasul
Ana e toata muscata de tantari... stiu ca ati mai discutat, dar nu stiu unde sa caut aparat de tantari pt. BB... imi spuneti?
va pup
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adyanna spune:
quote:
Originally posted by Ank83
Adyanna ma gandeam ca oricum cel din spate va sta in acel carut pana v-a implini 6 luni ca dupa Raul va merge f bine in picioare, nu va mai sta in carut si cel mic va primi un carut sport
AnkRaul
17.10.2007
sicu bb2
Poze Raulito
Asa e.
![](icon_smile_wink.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Asa creste
adyanna spune:
Pussi la Chicco aveau aparat de tantari. Pe la Sensiblu gasesti spray-ul sau crema de la Chicco.
A! si o farmacista mi-a zis ca pot pune busuioc proaspat la patut pentru ca alunga tantarii. Nu am incercat dar cine stie... Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
Ank83 spune:
Pussi o sa vorbim de carucior... si cat despre Catalina facuse rost de cele 15 fiole de gravibinon de care avea nevoie...dar tarziu si mai cumparase si sotul urgent din viena niste medicamente in val de 4000 de euro ...dar pana s-a intors cu ele a fost prea tarziu .
Cu aparatele pt tantari eu nu stiu sa iti reomnad nimic...tantari infometati ca la mine in zona cred ca nu sunt decat in padure .Eu rezolv problema intr-un singur mod.Dau cu spray si iesim afara..apoi deschid geamurile sa se aeriseasca si gata nu mai e picior de tantari.Raid lichid de bagat in priza la noi nu e bun.Numai reclama e de el
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Jasmin012/Jasmin012.jpg)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by pussi
Azi noapte am dormit, dintisorul Elenei e aparut, asa ca va rugam sa ne treceti pe listuta iepurasul![]()
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
si noi vrem in listuta aia un iepu... please
Jasmin si micutzul
![](copilas.gif)
![](bunny.gif)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
pussi spune:
adriana mersi! la Sensiblu nu au si aparate? o sa-l trimit pe tati sa ne cumpere ce gaseste!
ANK daca deschid geamul iar or sa intre...
PUSSI
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](zana.gif)
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Ank83 spune:
quote:
adriana mersi! la Sensiblu nu au si aparate? o sa-l trimit pe tati sa ne cumpere ce gaseste!
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pai ma gandeam ca ai plase
![](icon_smile_dead.gif)
Ank
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
si
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
Poze Raulito
Jasmin012 spune:
quote:
Azi noapte am dormit, dintisorul Elenei e aparut, asa ca va rugam sa ne treceti pe listuta iepurasul![]()
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
felicitari pt dintisor!!!
Jasmin si micutzul
![](copilas.gif)
![](bunny.gif)
Jasmin012 spune:
mai e vreun bebelus caruia sa-i fi aparut primul dinte sus? Ca in general stiu ca apar jos mai intai...
Fetelor, implinirea celor 7 lunite nu a adus cu sine numai dintisorul dar si ciclul... Azi-noapte...[trist]
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08
adyanna spune:
quote:
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Eu nu am gasit. Poate ai mai mult noroc!
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Asa creste