Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

mi-a ajuns comanda cu perna de alaptat.
ma imbrac eu dragut sa ma duc la posta sa-mi ridic coletul. si bineinteles pup usa.
Acu astept pana luni... ca parca ce imi trebuie mie in week-end sa dorm linistita.
Plec la tara la socri (la pune-te masa ridica-te masa). Ma intorc cu 2 kile in plus pe putin.

Eu, iepurica 22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by anca81

300, nu stiu ce sa zic, nici nu vreau sa te panichez nici sa-ti spun sa stai linistita ca 100% nu sunt contractii. E tare sensibila situatia asta cu contractiile. Asa cum am spus, suna-ti medicul si ia si un No-Spa preventiv. si sper sa fie totul in regula.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

FEtele am si eu o nelamurire!
Asistenta dr de familie cand mi-a dat reteta de antibiotic mi-a zis sa beau muulte lichide, suc de portocale, de afine si NO SEX!acuma, eu stau si ma intreb...pana cand?Luni merg din nou sa repet analiza sa vad dak am scapat(eu zic ca da, ca nu mai simt burta tare), dar mi-e jena s-o intreb, mai ales daca e lume care asteapta sa intre la doctori!!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

300 cand mergi la dr sa intrbi sa vezi ce zice,dar eu zic ca no-spa luat si preventiv nu-ti face nimic.Oricum pe masura ca inaintam cu sarcina vom simti tot mai des burtica intarita,uterul se pregateste de marea lui misiune.Important e sa nu fie dureroase,sau sa ramana burtica tare cand stai relaxata.si sper sa fii k.Cand intri in concediu?
Anca multumesc.Felicitari ptr schimbarea semanturii.Mai ai asa putin!
bitza pe la inceputul lui iulie merg si eu la control.Deocamdata de fiecare data cand am fost mi-a spus acelasi lucru:la nevoie,adica cand se intareste burtica,no-spa.Acum sa vedem ce zice cand ne intalnim.Ce antibiotice ti-a dat ptr infectie?ai facut antibiograma?

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Andy, mie mi-a facut un test de ala "a la minut" si mi-a dat Nitrofurantoin.Nici vorba de antibiograma.

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Iepurila, weekend placut!Norocoaso!Vai, abia astept sa ajung si eu acasa, s-o pun pe soacramea sa-mi faca de toate!!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Uau,eu am dus shushu vineri si mi-a spus ca pana miercuri nici vorba de rezultat ,ca tre sa stea in diferite medii.Si daca ceva nu e in regula fac antibiograma,sa vedem cu ce merge.
In legatura cu ce ai intrebat mai sus eu zic sa astepti sa vezi daca ti-a trecut de tot si apoi ai liber la

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

fetele.

Merg sa ma epilez, ufffff, mi-e asa de groaza, Braun-ul a devenit inamicul meu no. 1

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Andy .
Anca, good luck!

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Uf, devin paranoica cu contractiile astea. Se poate sa am si sa nu imi dau seama? Seara burtica mea e mai tare si mai mare, dar continuu, nu pot sa spun ca se strange sau se intareste brusc...

Cu kilogramele cred ca doctorul meu e mai indulgent, pana acum am luat cam 8kg, dar el s-a uitat si in ultima luna am luat 2 kg, cica e ok.
Oricum am niste butuci de picioareee... Am luat ceai pentru gravidute si sper sa rezolv problema picioarelor in week-end-ul asta.

Anca eu zic sa profiti cat mai poti sa te epilezi.

27+ - Andreea

Mergi la inceput