Mamici norocoase de sept-oct 2008(85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

300, asa ceva am avut si eu..dar cand stai intinsa, relaxata burtica se destinde sau e tot tare???LA mine era tare doar cand ma ridicam in picioare si s-a dovedit a fi de la infectia urinara...alte semne n-am avut(usturime, mancarimi)
No-spa se ia doar la contractii dureroase, eu asa stiu

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

La fel patesc si eu, imi simt burta grea uneori si se intareste...

Andy este curajos baiatul tau

Concediu placut burticilor care pleaca

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Mie aici moasa mi-a zis ca si uterul fiind un muschi se contracta la efort, dar vad ca de cand iau antibiotic(mai am o zi de luat) nu mai e asa.Si eu simteam ca se strange burtica si era tare ca o minge de fotbal

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Iepurica, multumesc pentru cafeluta cu caramel, yammmmy!

Monica, Ramonzca si celelalte fete care mergeti in concediu, va doresc relaxare placuta si vacanta frumoasa.

300, nu cred ca ce simti tu sunt contractii, cred ca bebe isi schimba pozitia si de aceea se intareste burtica.

Nerantula, sper ca esti mai bine azi si l-ai anihilat pe Mr. H

Felicitari fetelor care schimba semnatura, azi schimbam si noi prefixul si incepem numaratoare inversa.

Yupeeeee, AMR 10 saptamani

burticile si va doresc weekend placut!

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

AngeDa asa e ,il iubesc de mor.
Astept si eu rezultatul de la urocultura sa vedem daca din cauza asta imi simt asa burta.Eu nu o simt tare decat atunci cand se strange si patesc chestia asta de vreo 4-5 ori pe zi .
Normal ar trebui sa se relaxeze dupa contractie,nu e bine daca ramane tare tot timpul.

28+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri.

bitza burta mea ramane tare cand ma intind. Isi revine in timp, dar de ieri am senzatia ca am ramas cu o tensiune. Faza aiurea e ca nu-mi dau seama daca sunt normale si trebuie sa le suport sau mai bine iau no-spa. Nici n-am in casa acum. Infectie urinara nu suspectez deocamdata, dar trebuie sa imi iasa anlizele sapt. viitoare si voi sti sigur. Ai dreptate, nu trebuie exclusa nici asta. Mi s-a parut cam tulbure proba de joi dimineata, poate mi s-a parut.

Laura saru mmana . Cred ca o sa merg la coltz sa iau nospa si... vedem. Mi-ar fi placut sa nu iau medicamente.

Dr. mi-a zis ca daca am contractii sa iau no-spa si daca nu cedeaza intr-o zi jumate s-o sun. Dar cand am intrebat-o, am intrebat-o de durerile asemanatoare cu cele menstruale, pe care le simtisem de vreo 2 ori dar treceau repede.

25+

Mergi la inceput

Andy.p, curajos foc baietelul tau. Tin pumnii sa iasa bine urocultura

300, vad ca ai primit raspunsuri contradictorii referitor la burtica ta, cel mai bine e sa vb. cu medicul tau. La mine contractiile sunt dureroase (doare daca apas burtica in acel moment) si tin cam 30-60 sec.

Am vazut ca ati vorbit de monitoare, eu mostenesc unul de la nepoata mea insa nu-i prea gasesc utilitatea intr-un apartament cu 2-3 camere. Eventual daca sunt singura cu bebe si fac dus, pot sa-l iau cu mine in baie sa aud daca se intampla ceva. In rest il auzi plangand din orice camera. Iar monitorul video cred ca e util doar intr-o casa sau apartament mare. Sunt si foarte scumpe...

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by anca81

300, nu cred ca ce simti tu sunt contractii, cred ca bebe isi schimba pozitia si de aceea se intareste burtica.

ancutz chiar tot timpul? ce face acolo, balet? Joi seara dup ce am simtit chestia asta neplacuta a dat si bebe niste suturi de parca nu i-a placut. Cand se intoarce bebe simti ca ti s-ar pune un carcel la burta? Ca parca seamana si cu asa ceva... Tu sii cel mai bine ca te chinui cu contractiile d e cand te citesc, fata curajoasa ce esti.

LE si la mine nu pare sa tina saa putin, pana intr-un minut. Se relaxeaza dupa mai mult timp la orizontala :(
25+

Mergi la inceput

300, Anca are dreptate!Medicul te poate lamuri cel mai bine.Andy.p valabil si pt tine!
Contractiile BH apar din sapt 28.

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

300, nu stiu ce sa zic, nici nu vreau sa te panichez nici sa-ti spun sa stai linistita ca 100% nu sunt contractii. E tare sensibila situatia asta cu contractiile. Asa cum am spus, suna-ti medicul si ia si un No-Spa preventiv. si sper sa fie totul in regula.

Ratonelule, a nascut prietena ta?

O burtica mititica

30+ Carla Alexandra
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput