M-am intors de la eco...sunt tare necajita. Carla e mai mica decat normal cu 3 saptamani dupa BPD si cu 1 saptamana dupa restul masuratorilor. Lichidul amniotic e diminuat. E tot in pelviana si nu prea are cum sa se intoarca tinand cont de contractii si de cantitatea redusa de lichid. Oricum asta sa fie cea mai mica problema, sunt ingrijorata din cauza dimensiunilor, ea era tot timpul cu cateva zile mai mare decat normal. Intr-adevar capsorul era mai mititel din cauza pozitiei pelviene, dar nu cu 3 saptamani - mi se pare enorm 

Sunt atat de trista si mi-e teama ca saracuta nu poate sa creasca cum trebuie din cauza mea si a uterului contractil.
Colul e OK, mi-a marit doza de Gynipral pentru contractii; saptamana viitoare merg si la Cluj sa ma vada si celalalt doctor.
Va multumesc tuturor pentru sustinere si galerie 
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica
30+
Carla Alexandra
AMR 10 saptamani 

am dormit ca o ... acum am pus sa fac ceva de papa, ca bate vintul prin frigi al meu, nu mai am chef de nik, sunt cu gindul numai la bagaje, plaja, apa 
ancuta
dulce. eu zic ca nu e de speriat, poate carla e mai micutza de statura, nu neaparat mai putin dezvoltata. dr ce a zis?
alexa si
mami