Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Nu era caporal meyyy era capitan...Capitan nu-stiu-cum...Am sunat acum la ea dar e plecata din tara de ieri ...am sa aflu eu si-ti spun

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Gagicutzelor nu ajung nici azi la banca pt extrasul de cont...Cred ca miercuri ...ca sa imi intre si banii de la Beatrix, via Scumpik...nu are rost sa ma duc sa cer de 2 ori extrasul...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Pozele promise sunt www.flickr.com/photos/ialina74/2623475507/in/photostream/" target="_blank">AICI

Va pupic si revin!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

princess, am vizionat pozele, super frumos peisajul de la picnic, iar ultima poza cu Rares e super tare, zici ca e surfer

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

princess am vazut ce fotbalist are mama , numai cu mingea dupa el era iar peisajul superrrr.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

hellooo,

pupa mama albinutele, ca harnice ati fost ; in sfarsit am citit si eu tot

princess tare dragalas Rares, chiar iti seamana bine!

mexxa ma bucur ca ti-ai adunat un pic puterile! Multa sanatate lui Sebicu!

beatrix harnicutoo . Ca sa nu ti se desfaca sarmalele, dupa ce le rotesti in frunza impinge-le la capete cu degetul Nu stiu cum sa-ti explic, daca, poate, ne-om intalni vreodata am sa iti arat
Am vazut si puiul tau chipes tare, expresiv si numai bun de pupacit

mey Alina si lilina, chiar asa prea multe coincidente vi se intampla Cat despre "Denis pericol public" ce sa zic, simpatic foc cu,,, kk, sigur o sa fie un norocos, chiar daca e incapatnat ca mami lui Felicitari pentru propozitii!

Sandra tin pumnii sa gasesti o gradi buna pt gargarita ta

sper sa apuc azi sa pun si eu niste poze cu puiutul meu!

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Princess foarte frumoase intr-adevar pozele cu strengarul tau...Ce bine de voi ca locuiti in zona deluroasa...

Beatrix...Eric al tau m-a facut sa zambesc la fiecare poza, nu l-am mai vazut demuuult...este f expresiv si face niste grimase/mutritze super haioase...cele cu cadita afara mi-au placut mult, si cele din parc...e super haios

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua!

Ati gratarit ieri? Eu am fost la un Pavel, desi aveam ocazia sa grataresc.

Lilina, nu cred ca a dus la gura no. 2, am observat la o parte din copii ca au tendinta sa raspunda "da" in loc de "nu", "nu" in loc de "da" s.a.m.d.

Princess, frumos in aer liber, loc de joaca si de zburdat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Lilina, eu spalam biberoanele foarte bine inainte de a le baga la sterilizator! Cum adica sa nu le spele? Mai ales daca bebe este asa micut! Parerea mea este ca poate avea probleme cu burtica si din cauza asta! ... Cu problema cealalta, domnisoara Xena, si eu cred ca uneori suntem nedreptatite fata de barbati, dar eu sunt impacata cu statutul meu de mama, sotie si femeie! Asta este! Cred ca vor mai trece multi ani pana vom fi pe picior de egalitate cu barbatii! Dar macar sa fim tratate cu respect in societate, sa nu ne mai lovim de situatii cum a fost cea prin care a trecut Monique la benzinarie!

Din ciclul "faze cu kk": Rares a facut intr-o zi caca mai moale in chilotei (ziua cand este in casa il las asa) si i-a scapat putin pe langa , cand am aparut eu in sufragerie el era cu un servetel in mana si stergea de zor covorul, iar in timpul asta imi spunea "mami, caca", vezi doamne ca el a facut mizerie, el curata!

Rares a inceput sa formeze propozitii simple, cred ca are doua trei chestii pe care le tot repeta, dar cel mai haios este cand zice "hai p-aici" si arata cu degetelul directia in care vrea sa mearga! Si are si un accent misto, nu stiu cum sa explic, zici ca este baiat de cartier! Mai ales cand mergem cu masina cu tati ne arata pe unde vrea sa se plimbe si a inceput sa cunoasca rutele pe care mergem de obicei, chiar se supara daca nu o ia tati pe unde vrea el!

Beatrix, ti-am admirat si eu tunsuliciul! Ii sta tare bine asa si imi place de el ca e voinicut, un barbatel adevarat!

RARES are ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

princess, am vizionat pozele, super frumos peisajul de la picnic, iar ultima poza cu Rares e super tare, zici ca e surfer

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Stii ce facea acolo? Flotari!!! Nepotelul meu juca ceva, un joc, pe porunci si tot primea ca pedeapsa flotari, iar Rares incerca sa il imite! Nu mai spun ca acasa le-a repetat ca sa nu le uite!

RARES are ...

Mergi la inceput