Bucurii de sept-oct 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

seara buna

scumpika, ma bucur ca Luca e mai bine

Gety, beatrix, scumpika

Alina, raceala s-a transmis pe filiera A - Lilina - Vladone....vezi ca ti-ai uitat la Telega pantofiori Geox ai Anei si mingea galbena, sunt la mine.....Ati fost la plimbari, ai ?!?!

Noi stam singurei, sotzioul meu e la finala, ultima lui destrabalare, de maine pun biciul pe el, nu mai vede el seara cu baietii pana o creste fi'su mare si vor pleca impreuna

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna noaptea!

Pe noi ne-a uitat Dumnezeu astazi la padure, am fost la un gratar cu prietenii de la ora 11 pana la 20; a fost foarte frumos, mai ales pentru copii, care au alergat in voie... Am facut poze, sper sa le descarc maine ca sa vi le arat si voua!

Pup copilasii bolnaviori, Luca si Vladone!

Lilina, ma miram eu cu urarea ta referitoare la finala CE, dar cred ca era pentru fete, nu pentru barbati?! Am vazut ca esti hotarata sa iei atitudine fata de sotiorul tau, dar trebuie sa recunosti ca este si o parte buna in treaba asta cu hobby-ul barbatilor si anume avem si noi timp de ale noastre, ale fetelor, in timp ce ei urmaresc meciurile lor "ff interesante"!

Gety, sa aveti bafta la "operatiunea reductorul"!

Alina, despre Sibylle am aflat de la Odisee, intr-o noapte cand nu aveam somn, printre alte subiecte, mi-am aruncat ochii si pe acolo si asa am aflat de nasterea printesei ei! Deci, intamplator...

Va pup!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna noaptea si de la mine
Anca, Luca, ma bucur ca e mai bine.
Lilina, va doresc multa sanatate!! Eu m-am uitat la finala, mai bine zis am vazut inceputul, am dormit, m-am trezit si am vazut sfarsitul meciului
Gety, am pus-o si eu pe Narcisa pe reductor; am scandal cand o dau jos. Dar tot cu olita lucram mai mult; pe afara o las in chilotei, o mai incerc din cand in cand, dar am observat ca incepe sa anunte, in felul ei. Daca are pampersul nici nu se sinchiseste.
Beatrix, zi de gratar am avut si noi
Itzy, asteptam pozele. Si eu ti-am remarcat scrisul, e foarte frumos, chiar am vrut sa-ti spun dar am uitat.
Princess, astept pozele cu Rares.

Alexandrina 26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

neatza

haideti la cafea

princess, ce ma uimeste pe mine e ca fetele nu isi organizeaza timpul ca barbatii....adica sa se intalneasca si ele ca sa se uite la o prezentare de moda, la un campionat de atletism/gimnastica, o telenovela ceva (nu ca as fi fun)...sau alte ocazii asemanatoare, iar barbatii sa stea cu copii, oare de ce ???
in afara de 8 martie, eu nu stiu alte ocazii, si asta pt.ca suntem noi fraiere, si chiar si atunci, ei se revolta si se intalnesc pe 9 martie, ca sa inventeze ziua barbatului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Alexandrina 27+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata!

Lilina multumim de cafeluta. Pupam Vladut cel bolnavior. Dar tie chiar ti s-a pus pata pe barbati. Te sustinem, sa nu te lasam singurica

princess.

Mexxa, ma bucur ca sunteti bine. Incearca sa nu te mai gandesti prin ce ati trecut, important e sa nu mai fie nici o problema.

scumpik, sa nu fi facut ceva de la stomac. Noi atunci am patit ceva asemanator.Sper ca sunteti mai bine

Roxana bine ai revenit, in noua formula.Am vazut si pozele trimise pe mail.

Noi ieri am fost la tara, unde Cosmi a alergat dupa toate orataniile. Sambata am dat o fuga de cateva ore bune in Dragonul Rosu. Nu-mi vine sa cred cum aceleasi produse la gasesti in magazine la preturi duble. In rest nu avem noutati.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

monique, nu mi s-a pus pata pe barbati, am si eu niste dileme si cateva intrbari fara raspunsuri ehhh, egalitate intre sexe nu exista, de ce oare ma mai zbat ? asa e spiritul meu razboinic, probabil sa intr-o alta viata am fost Xena

xandrutza

Mergi la inceput

vaaaai, am uitat sa va spun noutatile despre Vladone: a inceput sa faca propozitii:
Vlad: mami, a foame
eu: ti-e foame mami ?
Vlad: DAA

Vlad: mami se baca, tati se baca (noi ne imbracam)

si mai e super haios ca raspunde la intrebari cu DA sau NU NU

si inca ceva super tare, in we l-am gasit de 2 ori murdar de kk, ii iesise din scutec pt.ca facuse super mult. prima oara nu s-a murdarit prea tare, dar a doua oara a venit la mine cu mana murdara si cu o fatza super scarbita si imi arata mana, era murdat si pe picioare si murdarise si masinuta pe care statea si l-am intrebat "ce-ai pe mana, kk ? ai facut kk ? ai bagat si in gura ????" si el "DA" dar nu CRED ca bagase si in gura pt.ca nu era murdar. oricum l-am spalat si pe dinti, yahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Eeeeee, ca tot mi-am adus aminte. Sambata opresc la benzinarie,intru sa platesc, vreau sa iau un suc din frigider si aud un nebun care oprise in spatele masinii mele ca striga disperat......ca ce sunt la supermarket de stau atat acolo. Am incercat sa-i explic "cate ceva " dar nu am avut cu cine....ala era chiar mitocan.Probabil dilemele tale sunt de alta natura dar mi-am adus aminte...de "barbati ". Daca tu esti asa razboinica cu cine vrei sa semene Vladut.....sa nu mai spui de el ca e " balamuchis"

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

balamuchis sau Denis pericol public - asa il "alint" eu

chiar am niste prieteni care ii spun Denis, l-au vazut de cand era f. mic ce potential are

oricum, Vladone al meu e tare incapatanat, nu vrea sa faca DECAT ce "vrea muschii lui" ca sa citez o expresie din popor...al meu sot se intreaba tot timpul "oare cu cine o semana ?" adica se refera clar la mine, o capricoarna tipica, cu coarnele pana la cer

Mergi la inceput