Bucurii de sept-oct 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 3
GETY spune:
Sandra, sa dea Domnu sa gasesti o cresa pe gustul tau. Dar alea 10-15 pe care le-ai vazut erau de stat, sau particulare?
Deja avem noi preocupari: gasirea de crese pentru Bucuriile noastre.
MamiLili, nu ma obisnuiesc cu tine in ipostaza "legata de glie".
Asa creste Maria Diana
scumpik_lui spune:
Sunt tare suparata, Luca azi a facut febra dar nu foarte mare si i-am dat panadol si i-a trecut, dar acum seara pe la 9 a facut din nou febra 38,9 i-am dat din nou panadol si dupa 30 min am vazut ca nu ii scade i-am pus si un supozitor novocalmin, iar la ora asta inca are febra 38,3 si a facut si diaree. De mancat n-a mancat nimic toata ziua, decat o feliuta de branza topita si 180 ml lapte (dar la baut in 2 transe). Intrebare: sa fie de la canini, sau sa aibe altceva? aaa si tine manutza in gura, chiar incearca sa bage tot punmul daca ar putea si tare ii curg balele.Pls un raspuns cine poate ca eu sunt terminata, nu stiu ce sa-i fac...
Anca, mamica de
www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
beatrix spune:
Scumpik, da poate fi de la canini! la Eric toate eruptile au fost insotite de febra peste 39 si cu mofturi la mancare! daca nu-i scadea la antitermice eu i-l bag in cada cu apa la 37-37.5 si stateam si cate 40 de minute!
va tinem pumnii sa va faceti bine cat mai repede!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
beatrix spune:
Gety, hai ca m-ai facut sa rad! nici eu habar nu am sa invelesc sarmale! Eu i-au compozitia in mana, o pun in foaie, rotesc si apoi indoi capetele si asez sarmaua in oala cu indoiturile sub ea! ce-i drept ca aici de regula carnea tocata e deja un pic condimentata si am vazut ca contine ou, probbail de aia nu se imprastie compozitia prin oala! sincer, cand am facut prima data ma asteptam sa le gasesc imprastiate! Chiar radeam cu al meu ca ma batea gandul sa le leg cu atza dar el a zis sa le las asa!
Din ciclu restantze, ca stiam ca am uitat pe cineva, pe Maria cu fustitza si palariutza roz si ochii negrii! Apropos de olitza eu inca nici nu am inceput operatiunea! Am cumparat-o, sta printre jucarii si doar eu stau pe ea! Eric vine si mi-o aduce mie sa stau pe ea! el nici macar din curiozitate nu vrea sa stea! Am incercat sa-l pun si se opune asa ca n-am insistat! Stau eu si cant si el bate din palme!
Apoi pe Rares cu mami si tati in natura si mancand paine! M-i se pare mie sau Rares seamana cu mami, dar brunet ca tati? Referitor la greutate, da se poate sa fi luat! Eric are perioade cand mananca foarte bine, stagneaza la inaltime si atunci i-a in greutate! Cam o data la 3-4 luni urmeaza si periaoda de crestere! Atunci doarme foarte mult! Dupa 2 saptamani de somn la greu vad diferentza la body ca trebuie sa-i schimb nr-ul! Pana acum asa a fost la noi!
Itzy, intradevar sunt foarte impresionate povestile detinutilor! Bunica mea dumnezeu s-o ierte a lucrat in securitate si stiu o multime de povesti de la ea cu oameni si tot asa cu artisti, sportivi prin ce treceau! Ea nici la nunta parintilor mei nu a avut voie in biserica!
Cristina, cum mai sunteti? Si-a revenit Vladut? Cu cresa cum mai merge?
Conopida la cuptor: se taie conopida in buchetzele, s espala se pune la fiert! Cand e fiarta, se scurge, se pune intr-o tava medie (eu am un vas de yena) si eu o maruntesc cu cutitul direct in vas! Practic fac un strat de conopita! Separat calesc 2-3 cepe si cand sunt aproape gata pun sunca, mai calesc un pic si apoi torn tot peste stratul de conopida! Pun marar peste apoi bat 4 oua (daca am in casa pun si 2 linguri de smantana) deasupra, rad cascaval si bag la cuptor pana incepe sa se rumeneasca cascavalul si gata!
Supa crema de praz ( de fapt de cartofi cu praz): 3 fire de praz taiate rondele le calesc intr-o lingura de unt, adaug 4-5 cartofi taiati cubuletze, apa si sare si las la fiert! Cand sunt fierte, adaug marar, bag mixerul si apoi 3-4 linguri de smantana si gata!
...si cateva poze noi aici: http://picasaweb.google.com/clauics/16Luni
noapte buna sa aveti!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
xandrutza_76 spune:
Buna, ma bucur ca azi nu v-au prea papat deshtele, ca nici eu nu am avut timp de PC.
Beatrix, foarte faine retele, mi-au placut mult sarmalele tale rapide. Cat despre invartit, nu-s mare artista, dar imi mai ies cateodata sarmalute din acelea mici, mici; la capete imping cu degetul bucata de frunza in interiorul sarmalei, nu stiu exact cum sa explic... Dar, repet, nu-s mare artista, mai am de exersat, zic eu. Foarte faine pozele!! Ce-mi place cum se joaca Eric in cadita.
Lexi, sa notezi retetele, ca-s rapide, asa cum ai vrea tu.
Gety, bun, bun ghiveciul tau.
Anca, si eu cred ca pot fi caninii de vina, mai ales ca sta cu manuta in gura;
Luca sa-i iasa repede caninii, sa scape de febra si dureri.
Alexandrina
26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mexxa spune:
Buna dimineata...am incarcat fortele..acum ma simt mult mai bine!
Cine doreste o cafeluta????
Am stat si am rasfoit din umbra....vazut bucurii tare frumoase. Toti copilasii sunt minunati.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
mexxa spune:
Lili care e treaba cu "legata de glie" ca eu nu am inteles....[biz]
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Sephora spune:
Va pup pe toate fetelor
Multumesc de incurajari si eu sper sa iasa totul asa cum mi-am propus,inaugurarea va fi mai mult ca sigur pe 12 Iulie (pe 15 e ziua sotului si va veni si el la Roman sa sarbatorim),o sa va trimit oricum invitatia virtuala,macar celor din iasi si Suceava poate vor putea sa ajunga careva.
Mexxa mi-au dat lacrimile cand am citit ce si scris si prin cate ai trecut si tu si micul Sebi,Domnul sa va apere si sa fie cu voi.Mi-am imaginat cam cum poate sa fie dupa ce am vazut ce era aici in spital la Roman (pur si simplu totul din epoca de piatra).
Alina si bunicul meu ne povesteste multe din razboi,sunt intradevar foarte marcati,au povestit o viata intreaga si nu s-ar satura de povestit.Felicitari ptr olita.
La noi operatiunea continua,dimineata si dupa ce se trezeste il pun si face la olita ,avem o olita in forma de hipopotam si "ai dam lui hipo sa pape si sa bea" l-am lasat si in cucu gol,perseveram ce mai,oricum nici timp nu am acum sa stau tot timplu de asta.
Vazut pozele de Cosminuta eleganta si de printul lui Princess tare scumpi mai sunt toti.
Copilul nu vrea sa stea deloc incaltat,am cumparat papuci peste papuci,nik frate,toata ziua in picioarele goale adevarat taran.
Mamilili imi e dor de tine,am toata baza ca ne vei vizita,Spor la acomodare.
Io fac parte din mamicile fericite,l-am inscris pe M la o cresa de stat foarte buna de la noi din cartier,o sa va dau mai multe detalii peste vreo 3 saptamani si sper sa o rezolv si pe cuscra.
Gety asa e nu mai sunt suparat pe cuscra,cu toate ca m-am ofticat rau,dar asa e fiecare are problemele lui.
Roxana cred ca sunt minunati impreuna,mi-au dat lacrimile cand povesteai,ma gandesc si eu ce frumos ar fi dar sunt egoista probabil si nu o sa-i dau lui M posibilitatea asta,in schimb nici sa treaca prin sentimentul geloziei (stiu cum e).
Cuscra sper sa-ti rezolvi problemele cu bine,eu am mess tot timpul deschis asa ca daca lasi mesaj vad si-ti voi raspunde cand am timp,mai sta si Iza pe el de multe ori.Dupa cum ai vazut inaugurarea 12 iulie.Pupa printesa grasuna de la noi si ne e dor de voi.
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
La multi ani celor care isi aniverseaza azi onomastica! 

Alexandrina
26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Lili care e treaba cu "legata de glie" ca eu nu am inteles....[biz]
Andreea, mamica deSebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Lili e foarte, foarte aglomerata in aceasta perioada, nu are timp de mai nimic (si pe forum intra foarte rar) si din cate am citit eu tocmai din aceasta cauza vrea sa-l trimita pe Mathi la mare doar cu taticul sau.
Alexandrina
26+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)poze cu noi
Bebe