Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
multumesc RalucaAlexa, mai rau e ca face urat de tot daca ii mentionez ca poate sa fie si surioara nu numai fratior... vrea musai asta. sa vedem cum o scoatem la capat totusi
RalucaAlexa spune:
Daca-i fetita o puteti declara "fratisoara" si s-a rezolvat problema!! :)))
12+
galmita mea
jasmi spune:
RalucaAlexa si la noi situatia e asemanatoare cu a voastra Daca am avea fata eu as vrea sa o cheme Iasmina (dupa nick ), da' ta-so nu prea vrea - deci mai ramane sa decidem.
Iar daca e baiat, musai va fi Vlad - pt ca asa vrea ... tot sotu'.
Eu sunt mai de treaba si am lasat la baiat dupa el ... dar la fata mai ramane sa ne razboim .
Contributia mea e doar asta: copilul va avea un singur prenume!
Cat despre ce a zis Roxana - foarte frumoasa si diplomata metoda vostra de alegere a numelor
Jasmi 7+
way to go
BB
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by RalucaAlexa
Daca-i fetita o puteti declara "fratisoara" si s-a rezolvat problema!! :)))
bun, bun de tot
oricum Pat a facut progrese, de la ignorul total pe care mi-l acorda legat de problema fratiorului acum imi zice in urma cu doua seri ca "trebuie sa luam un patut si pentru fratiorul meu". recunosc ca m-a lasat masca.
Selene_Bunny spune:
La noi, pentru fetita e batut in cuie de mult, dar nu zic inca, ca nu stiu ce e, daca e sanatos etc. In plus, de cand m-am gandit eu, s-au gandit si multe alte mamici, asa, ca sa-mi faca mie in ciuda :P, noroc ca nu exista combinatia aleasa...
Eu am ce am cu numele deosebite, astea ma atrag... Chestie de orgoliu...
La baietel nu e hotarat, pentru ca acolo tati e responsabil, un singur nume stim, al doilea, nu, vedem cum iese combinatia, sa sune si melodios...
Alina1976 spune:
Si la noi e complicat cu prenumele..
Si eu si sotul meu avem prenume cu A si pentru ca numele de familie este tot cu A si fetita noastra a fost musai sa fie tot cu A (la primul prenume) si a primit numele de Ana.
Acum suntem asa: Ana, Alina si Alexandru.
Evident ca si al doilea bebe trebuie musai sa aiba prenumele tot cu A.
Acum daca e baiat e complicat...pentru ca singurele nume frumoase si mai normale cu A pe care le-am gasit eu sunt Alexandru si Andrei...si nu pot sa-i pun nici Alexandru (ca asa il cheama pe sotul) si nici Andrei (ca asa il cheama pe finul meu)....
Daca e fata (si se pare ca sansele sunt mai mari de fetita....dar pana nu e sigur eu nu mai zic ca e fata) atunci lucrurile se mai relaxeaza ca sunt multe nume frumoase de fetite cu A (de ex. Alexia....desi e cam la moda acum)...
In concluzie, nu ne-am decis la nimic.
Si la primul bebe, i-am schimbat numele in luna a 9-a..ca nu-mi mai placea cel ales
Alina13+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
Alina asa deci, sunteti primii la catalog
si Adrian/a e frumos nume (sau ma rog, mie imi place), si Albert....ma rog, is o gramada . chiar ma uitam pe lista mamicilor de iulie-august si am vazut ca-s 5 Andrei nascuti la rand... e o adevarata invazie
Selene, da si niste ponturi, vreau sa vad la ce te gandesti , nu pune combinatia aleasa ca inteleg ca nu vrei sa zici.
mandrutelor eu ma duc la coafor.... diseara as vrea pe la o terasa... sa vad daca conving consortu' si las copchilu' la ai mei.
va pupez, sa aveti o seara frumoasa si un week end excelent!
Alina1976 spune:
Roxanaz, ai dreptate...Albert este un nume foarte frumos...dar nu e prea exotic pentru noi? Ma gandesc la Printul Albert
Sotul meu a fost intotdeauna primul la catalog...asta asa e
Oricum mai avem pana in dec-ian sa ne tot gandim la nume..mai intai sa fim siguri de sexul copilului.
Alina13+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica