Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai intreadevar dispar f repede... eu nu iau nimic (in afara de acid folic); pete sau chestii in astea nu am... oricum vineri ma duc la controlul lunar si o sa o intreb si pe doctora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.Noi am fost putin la strand insa eu nu am intrat in apa si am stat doar putin la plaja(cu sapca si burtika acoperita),a fost frumos insa caldura asta ma termina...Abia astept sa treaca ca nu mai suport.Vroiam sa va mai spun ca nu mai vomitat de cand iau doua pastilute pe zi,mi-este greata insa nu am vomitat ceea ce este foarte nou pentru mine.Daca ar mai trece si caldura ar fi super...

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Michelle bravo ma bucur pentru tine ca s-au mai rarit greturile si mai ales vomatul.De acum o sa vezi ca pe zi ce trece o sa te simti din in ce mai bine.Cu caldura ce sa zic si eu suport tare greu desi in general nu sunt rea de caldura dar cred ca atunci cand suntem gravide ne este mai greu.Totusi e bine ca ne-a prins caldura la inceputul sarcinii, ce faceam si cu burta mare si pe caldura.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
11+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Multumim fetelor !Nici noi n-am scapat de greturi, unde in primele saptamani nu vomitam, acum vomit aproape zilnic, mai ales dupa masa.Nu stiu daca o fi bine

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Cu intarziere vreau sa-i urez si eu lui Miereamara LA MULTI ANI ,multa sanatate si un bebe sanatos .

Angellique felicitari pentru baietel.Imi pare rau ca ai greturi si vomiti,si eu la fel am fost la prima sarcina.Si acum tot asa vomit in fiecare dimineata,bine ca rezist ziua cu mancarea in stomac.

Cami_antonia eu nasc la spitalul Municipal cu doctorul Gheorghe Constantinescu.Cu dansul am nascut si baiatul si am fost foarte multumita de cum m-am recuperat dupa cezariana.

Mihaela mami de Cristian-Mihai(2 ani) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata'

Fetelor care stiti deja ce o sa aveti as avea si eu o curiozitate..
Va rog sa-mi spuneti si mie ce procentaje ca ar fi fetita...sau baiat vi s-au spus? Adica cat de siguri au fost Dr de la eco?
Si mie mi-a spus Dr ca dupa pararea lui ar fi fetita...asa cam 51% ...eu nu pot inca sa ma bucur sau sa afirm ca voi avea fetita pt ca pe mine procentajul de 51% nu ma incanta deloc...
La voi cum a fost?? Cum v-a zis? Si eu eram in sapt. 13 cand am fost la eco..si mi-a zis ca sexul lui BB se indreapta in jos si ca asta ar da o sansa in plus pt fetita....dar el nu s-a hazardat sa zica mai mult..

Alina13+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

Angellique felicitari pentru baietel, sanatate si multa fericire

7+

http://md.lilypie.com/fiAyp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Angellique,felicitari pt baietel!

POZE
my baby
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

Multumesc fetelor!Nici la mine nu sunt sanse clare sa fie baietel, nu mi-a zis un procentaj, a zis ca la 17 saptamani o sa se vada sigur.Oricum la varsta asta a sarcinii, clitorisul si putzica au aceleasi dimensiuni, au ei niste parametrii dupa care isi dau seama.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor.
Miericico la multi ani fericiti si plini de bucurie!!! stai sa vezi ca dupa 30 incepe viata adevarata . cand plecati? (eu sunt de acord cu ce ti-a spus medicul despre amnio - are perfecta dreptate. eu zic sa faci eco morfo si dupa aceea sa mai decizi inca o data)
selenar imi pare extrem de rau pentru pierderea ta. sper sa ramai insarcinata din nou cat se poate de repede.
Andre_ea bine ati revenit! cum a fost concediul? poze?
Raluca hihihi pai daca Ioana vrea musai surioara facem schimb . (garantez ca fac copii frumosi )
iubita_tiana si ela2233 bine ati venit printre noi! sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Angellique felicitari pentru baietel!
Michelle s-a mai racorit vremea la voi?
noi am fost ieri la Vadu - la nord de constanta, o plaja mai salbatica si nepopulata... apa a fost exceptional de calda si vremea nu foarte arzatoare... ne-am distrat exceptional. mi-era dor de o plaja mai libera dupa aglomeratia ingrozitoare din mamaia.
sa aveti o zi frumoasa!!

edit: ca intrebati de procentajul sigurantei sexului: la fete de obicei se vede mai greu - si de aceea acum la inceput se "vad" mai mult baieteii. dar dupa 3-4 saptamani sunt sanse ca ceeace parea un accesoriu de baieti sa fie de fapt cordonul ombilical.... in jur de 18-20 saptamani probabilitatea de vazut bine de tot sexul creste mult, pana in jur de 75%.

Mergi la inceput