Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
danotino spune:
ela bine ai venit! chiar asa...cred ca ai gresit socoteala :)
LA MULTI ANI MIREAMARA! PETRECERE FRUMOASA!
danotino 7+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Naty spune:
LA MULTI ANI, MIEREAMARA!
Sa fi sanatoasa si fericita, sa ti se implineasca toate dorintele!
Eu am stat azi la banca la o tranzactie de la 10 dimineata pana la 4,30 dupa masa. Imi venea sa ma urc pe pereti de nervi mai ales ca majoritatea timpului nu am facut nimic, doar am asteptat. Mi s-a facut si rau de foame, pana la urma am iesit si am luat ceva de rontait, mi-a fost bine un timp dar dupa aia iar m-a luat senzatia de voma din lipsa de mancare .
roxanaz daca Patrick vrea neaparat fratios, Ioana mea nici nu vrea sa auda de un fratior, ci numai de o surioara - pe care s-o cheme Amalia Ana (nu i-am zis inca de bebe, dar, asa in principiu ...)!
Va pup pe toate, ma grabesc sa termin ceva si plec acasa ca nu mai pot de oboseala. Bine ca e vineri!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Selene_Bunny/Selene_Bunny.jpg)
Selene_Bunny spune:
miereamara, La Multi Ani, tot ce iti doresti, dar mai ales energie si iubire! Si motive ca sa razi si sa te bucuri!
@ela, bine ai venit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
miereamara,la multi ani
ela,bine ai venit..cand ai avut ultima menstra?ca vba cameliei,ai cam gresit numaratoarea :)
Naty,mersi frumos de raspunsuri,weekend placut!
POZE
my baby11+
vio_reurean spune:
Salut!
ma tot uit la voi si am realizat ca sunt cea mai mica. Ce bine. Sper totusi sa vina in februarie!
Ela, felicitari si bine ai venit!
Miereamara La Multi Ani!multa sanatate si tie si lui bbe!
Si pe mine ma dor toate, dar inca nu am greturi. La primul vomitam la fiecare coltisor de strada si era neplacut, dar pe la 14 sapt. trecuse. Curaj si tine-te tare Michelle!
Ma bucur ca e vineri si ca se termina saptamana. Mi-e cam somn permanent si as manca peste, dar cred ca e doar o impresie. Ma uitam adineauri in oglinda si nu prea arat gravida! Abi astept sa se vada!
Roxanaz, multumesc ca m-ai trecut. Cred ca am gresit cand mi-am trecut data nasterii(scuze!am trecut noiembrie): 22.10.1981.
Analize:
Biochimie:uree, creatinina, acid uric- functia renala;
Na,K,eventual RA(rezerva alcalina)-electroliti(daca vomitam astia scad si nu e de bine)
Col, TG, HDL, LDL- grasimi in sange;
glicemie;
TGO, TGP, GGT - ficat;
se mai poate Ca, Mg, Fe;
Hemoleucograma:GA, GR, HG, HCT, VEM, HEM, CHEM(in caz de anemie oricum pe orice buletin),Formula leucocitara si in plus VSH si Fb(fibrinogen)
Urina:
examen:prezenta proteinelor sau a glucozei si sumar de urina;
Urocultura;
Astea sunt cele uzuale. Sper sa nu fi uitat nimic.
Ma duc la targul de oale!
sa vad daca imi iese semnatura!4+
BillyBilly spune:
urmeaza cantare
Astazi e ziua ta
Zi frumoasa ca tineeee
Ti-am adus ghiocei
Ca sa iti spuna ei...
Cat de mult te iubeeeeescccc!!!
La Multi Ani Miereamara!! Sa ne traiesti si sa infloresti an de an ...pana te plictisesti!!
Distractie maxima astazi!!
Catalina 14+
Bebelusa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
Fetelor, am tras si eu un somn de vreo 3 ore. La noi a plouat pe la 4 cu bulbuci. Acum e super,e racoare si un miros puternic de tei, pt ca in fata dormitoarelor avem un tei inflorit.
Sa stiti ca nu e treaba usoara cea cu alesul prenumelui...trebuie ales cu mare responsabilitate. Sa se potriveasca cu numele de familie si sa nu dea nastere la porecle sau alte rautati de-ale copiilor...doar si noi am fost bune poame cand eram mici....
Noi parca am vrea sa punem 2 prenume, dar stiti cum e, cel de-al doilea nu il foloseste niciodata, numai te incurca cand tre sa te legitimezi, sa semnezi. primul prenume e de baza.
Daca e baiat deja am ales prenumele CRISTIAN ( e si in preajma Craciunului), si da bine si cu numele de familie. E deja stabilit. Pt fetita , eu vreau tare mult MARIA( ma rog tot timpul la maica Domunului sa am un BB sanatos si sa ne bucuram de el), si cred ca va fi impreuna cu IOANA.
Nu sunt deloc adepta numeleor straine.
Va pup si va doresc un weekend in care sa va odihniti si sa va relaxati.
Eu m-am saturat pana peste cap de serviciu, asa ca astept mai repede concediu de odihna pe 28 iulie. Dupa concediu nu ma mai duc la munca pana nasc, intru in medicale si am s-o tin asa pana la nastere. 12+
mvb3
mimika spune:
La multi ani, miereamara, sa traiesti si sa infloresti (sa infloriti )!!!!
Asa, deci nume de copilasi: noi vrem sa aiba un nume romanesc si un nume armenesc, sotul avand origini armene si eu vreau sa continuam traditia numelui macar. Daca este fetita se va numi Maria Ermiona. Inca nu stim daca Ermiona este sigur armenesc, ca nu prea suna. L-am gasit intr-o carte cu personalitati armenesti, dar poate era "nume de scena" . Oricum, noua ne place, speram sa fie si veritabil.Hihi. Problema este daca este baiat ca nu prea avem nume romanesti. Deloc. Nici o idee. Cat despre numele armenesc avem doua variante: Aram si Ezram. Ezram in cheama pe preotul care ne-a cununat si care 100% o sa il si boteze, deci ar fi frumos. Dar Aram, parca e mai...comercial....
. noroc ca mai e ceva timp pana la botez
Pup burticile
+7
cami_antonia spune:
mireamaraaaaaaaaaaaaaaa LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SA FII SANATOASAAAAAAAA SI TU SI BEBEEEEEEEEEEEEE
SA NE SCRII MEREUUUUUUUUUUUUUUU CA SI PANA ACUMMMMMMMMMM
SA FII IUBITAAAAA
tot ce iti doresti sa ti se indeplineascaaaaaaaaaaaa
in rest fetele va pup pe toate si va urez o seara placutaaaaaaaaaa7+
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mvb/mvb.jpg)
mvb spune:
Cami antonia te rog eu nu mai scie asa.
ADDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAA!Nu pot sa-ti citesc mesajele si ma dor ochii de la atatea vocale si consoane repetate!
Bbbbbbbbbbiiiiiiiiinnnnnnnnnnnneeeeeeee?
mvb3