FIV 184

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Multumesc pentru raspunsuri!

Totul a inceput cu descoperirea unui fibrom. Fibrom care a tot crescut pana cand anul trecut a ajuns la 8/8 cm si apoi s-a necrozat. Dr. Tutunaru a reusit sa il chiureteze. A fost urat ce a urmat, hemoragie si infectie in sange. Dar a trecut, am reusit sa salvez uterul. Toti doctorii, in afara de Tutunaru au vrut sa imi scoata uterul.
Acum, stiam ca uterul a suferut tot felul de traumatisme si m-am intors la Tutunaru sa vedem starea de fapt. Si sa imi desfunde trompele, ca stiam ca sunt infundate. Pe foaia de externare scrie asa:

- ambele trompe dilatate - sactosalpinx, bilateral (nu mi s-a spus de care sactosalpinx)
- numeroase aderente ale ovarelor la peritoneul fundului de sac Douglas
- leziuni de endometrioza la nivelul peritoneului fundului de sac Douglas
- verificarea permeabilitatii tubare: pozitiva pe stanga, negativa pe dreapta

Si nu mai zic de fibromul ce a mai ramas in uter intramural de aprox 2 cm.Iar uterul nu are elasticitate din cauza traumelor. Tutunaru zice ca sunt foarte mici sansele sa raman gravida natural. Dupa urmatorul CM ma duc la histeroscopie sa vad starea uterului.

Intr-un final...eu asteptam laparoscopia asta ca pe o mare bucurie, ca voi scapa de problema trompelor si voi avea liber la bebe. Se pare ca e mai rau...dupa cum se vede.

Cat de departe de mine era gandul de FIV. Sotul ma incurajeaza, ca nu va fi nevoie. Nu se stie, minuni exista, cum a fost anul trecut cu fibromul meu.

Of, Doamne! Simt ca iar o iau de la capat. De data asta mult mai greu.
Sper macar sa pot face FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

quote:
Originally posted by magdita

Fetele, copiez aici un mesaj postat la tutunici, sunt sigura ca voi o puteti ajuta cu mai multe informatii. Multumesc mult

quote:
Originally posted by Ennni

Buna fetelor,
Sunt noua pe aici insa sper sa-mi raspunda si mie cineva. Sunt la primul fiv, azi e ziua 14 de la embriotransfer si mi-am facut testul de sarcina care a iesit POZITIV. Va dati seama ce bucurie. Problema e insa ca am toate simptomele unei hiperstmulari ovariene, am fost la consultatie si dr. mi-a spus ca am ovarul marit si mi-a dat Medrol 16 mg. E careva dintre voi care a patit la fel? Va rog mult sa-mi raspundeti daca stiti careva ceva despre acest subiect. Mersi.

Ennni, FELICITARI! Cu atat mai mult acum, ca esti [graviduta] va trebui sa ai mare grija! Bea multe lichide, incearca sa verifici, daca poti, daca cantitatea de lichid eliminata e cam tot atat cat cantitatea bauta (daca e clar mai muca nu e bine!). Din ce am mai citit, mananca mult albus de ou, iar daca ti se pare ca e mai rau, insista la dr, sa iti spuna ce analize sa faci si eventual, sa iti faca niste perfuzii cu albumina.
Despre medrol, nu stiu ce sa-ti zic.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetele cu Medrolulintr-adevar prin tari straine se da altceva decat medrolul, de exemplu Aprednisoln sau Prednison pana in saptamana 6 de sarcina. Mie asa mi-au dat din Austrai si se incepe chiat din prima zi de stimulare, numai ca la noi nu se da cum trebuie. Ma rog, in prima faza normal ca se spune pana la test dupa aceea se mai vede daca testul e pozitiv....
Fetelor, mai cititi si pe la austrieci ca sa vedeti care mai e moda in materie prin tari straine ca noi pe acolo incepem sa ne inflacaram rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Va multumesc frumos pentru urari la toate, sunteti minunate dragelor!!
Am trecut prin emotii mari de sambata pina marti, cand i-am vazut pe monitor pe puiutii mei.
Am stat doua zile acasa si gata am revenit la munca, insa ma menajez.

Adenuti, Iana_mari
Amzulica felicitari inca o data!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

FEtelor URGENT! Stie cineva unde as putea gasi OVItrelle in ROmania?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ioanatugs - iti tin pumnii stransi sa fie bine. Doamne ajuta sa vii cu un test pozitiv. Cand ai testul?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna dragelor,

Ioanatugs bafta muuuultaaaaa, sa ramana cu tine bebicii 9 luni, iar apoi toata viata sa te bucuri de ei.

Ada_b, bine ai venit, din cate am inteles eu va trebui sa repeti laparoscopia, pentru a curata totul pe acolo, abia apoi te poti apuca de FIv. Bafta multa si fii optimista! VA FI BINE!

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

ioana -sa fie intr-un ceas bun .sa ne dai vestea cea buna .
va salut pe toate fivoasele va daresc bafta si sint alaturi de voi
amzulica ce faci? esti bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Adenuti - in general sunt bine exceptie fiind petele pe care le-am avut vreo 2 zile la rand si faptul ca azi la serviciu mi s-a facut rau ca-n telenovele - adica m-a luat o durere in partea dreapta sus - cam pe la ficat - atat de mare ca mi-am pierdut cunostinta - am speriat si colegii - a fost de fapt o oscilatie de tensiune. Sunt niste stari pe care le aveam si inainte de sarcina insa acum deja intr-o sapt. mi s-a intamplat de 2 ori - voi spune la doamna doctor cand ma voi duce la eco. Incep sa ma sperii - azi m-a afectat si vizita facuta Catalinei la spital - nu va pot spune ce am simtit si ce frica mi se face de cate ori ma gandesc la ea si la Medamaya. Fetelor sa va spun ceva - mai bine sa vezi 0 la beta decat sa fie pozitiv si sa pierzi pe parcurs. Eu la asta m-am rugat si ma rog la Dumnezeu in continuare.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Amzu, pleaseee fii cumntica, nu iti face rau...mai ales tu ca ai bebica in burtica. Ai grija de tine! Si intr-adevar mai bine sa iasa 0 testul ala decat sa mi se ia ce am dorit mai mult. Pupici si nu te mai gandi la ce e rau.

Mergi la inceput