FIV 184

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ioana ai o pereche de pumnii stransi pt. embrionasii tai si din partea mea!Doamne-ajuta sa fie lipicosi!
Moni.
Madalina multumim, un pupic special pt. Sofia!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ADENUTI, IANA, mi-e imposibil sa mai spun ceva. Pur si simplu nu ma asteptam sa fie asa. Eram sigura ca veti reusi amindoua. Acum sint total bulversata, gindindu-ma la ce ma poate astepta. Am totusi convingerea ca veti depasi momentul si o veti lua de la capat.si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Miruna - sper din tot sufletul sa ti revii si sa fie cu bebei ! m as bucura pt. tine, dar si pt. dna dr. !
Iana , Adenuti - imi pare rau fetelor, stiu cum este, dar trebuie sa mergem mai departe !
Carmanuia- multumesc. am vb. ieri, mi au trimis lista de analize pe care o cer ei prin mail, le am facute pe toate dar bineinteles ca va trebui sa repet hormonalele; azi trebuie sa sun pt. programare; nu mi au zis nimic de concediu inca;

va pup pe toate

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

psj, dariaioana merci fetelor de sustinere, ma simt un picut mai bine, ieri am putut sa mananc ca pana ieri nu reuseam nici atat, azi imi pun 2 perfuzii si maine ma duc sa repet analizele.
dariaioana jos palaria ptr doamna dr e o draguta care m-a ajutat si ma ajuta mi a raspuns la telefon de atata ori cat am sunat-o fie ca era acasa fie ca era in masina fie m-a sunat ea de la spital,nu mai zic de dr M. care se oprea pe hol sa ma intrebe ce fac si cum ma simt , e de ajuns ca te duci la ei stiu cine esti ce probleme ai si nu treb sa stai sa povestesti de fiecare data ca in alte spitale si la altii medici.(dar totusi ai avut dreptate in ce mi ai zis),Acum sper sa fie bne si sa mi revin,
pup toate fetele.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Amzulica, am scris si PM, dar scriu si aici - am sunat la reprezentanta Schering si mi-au spus ca nu mai importa acest medicament, la fel am sunat si la informatii medicamente (la ei te adresezi cind cauti ceva,deci detin toata info refer la medicamente in toate farmaciile) si la fel mi-au spus ca nu am unde sa-l gasesc aici.

Imi pare rau k nu va pot ajuta.
Dar cu alt medicament bu poate fi inlocuit?

Mergi la inceput

Adenuti, Iana -

Mergi la inceput

Ioana - sa fie lipiciosi puiutii si sa stea cuminciori la mami in burtik 9 luni inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Iana, Adenuti imi pare sincer rau.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Iana, Adenuti - am ramas fara cuvinte fetelor, imi pare asa de rau ... va doresc sincer sa reusiti sa treceti peste, si sa mergeti mai departe.

Ioana - sunt cu ochii pe tine - Doamne ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Ioanatugs frumosi embrioni, i-ti doresc sa se lipeasca de burtica pe urmatoarele 9 luni.

Madalina fetita dulce si mamica fericita.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput