Ce fel de viitor ...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

nelia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Nelia, ai scris mult si frumos; o pledoarie in favoarea ajutorarii tuturor celor implicati in aceasta drama. Pentru noi, cei cititi, cu acces la informatis si interes pentru aceasta, pseudo-psihologi, e usor sa spunem ca toata familia are nevoie de ajutor de specialitate. Intrebarea e: oare acea familie vrea asa ceva? Ar intelege ei ce inseamna o consiliere psihologica? Inteleg ei dedesubturile psihologice ale unui abuz? Pot ei sa perceapa ca abuzatorul a fost la randului sau abuzat? Nu, eu cred ca nu. Eu sper ca fetita se simte bine acum, in ziua interventiei m-am gandit la ea - o fetita chiuretata! . Sper ca macar ea sa poata fi insotita de cadre de specialitate, sa fie eliberata de aceasta trauma, sa-si poata duce o viata senina, sa iasa din acel mediu, sa studieze. Poate cele intamplate vor fi pentru ea forta motrice sa lupte mai tarziu contra abuzului de orice natura; poate ve deveni psiholog sau magistrat.

Fluturas coconas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Nelia .

La cererea mai multor membri DC am sa inchid acest topic si am sa va rog sa vizitati topicul in care se aduna un ajutor pentru viitorul Florinei aici.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput