***LMACapsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Merci pentru raspuns, dar eu le am intr-un folder pe desktop, nu am url. Ar trebui sa-mi fac un album mai intai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

oana eu zic sa o cresti cum crezi tu ca asa e cel mai bine. De aer si de curent e chestie de obisnuinta, daca Soniuta nu a fost tinuta pana acum in curent nu cred ca ar trebui sa incerci acum.
Cu aerul conditionat in masina nu prea ai ce face, tre sa ii dai drumul ca altfel e mai rau.

ella vazut cateva poze, super frumoase. Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Arthurana, da, trebuie sa-ti faci cont mai intai pe un site (eu am pe webshots.com de exemplu, sau pe onetruemedia.com), apoi iti faci album prin up-loadarea pozelor din file-ul de pe desktop, il faci public, adica dai share si link-ul care rezulta il copiezi aici. Sunt cam obosita si nici nu ma pricep la cele tehnice, daca nu ai inteles iti explic mai detaliat sau intervine alta fata care se pricepe mai bine. Oricum cand intri pe unul dintre site-urile astea, totul se face pas cu pas si primesti instructiunile din mers.

Ref la dimensiunile copilului...join the club. Si noi suntem din categoria "pricajiti". Voi cu cate kg va laudati?

Ella super pozele din Thailanda!!

Am vazut si pozele din Spania ale Irinushei. Frumoasa familie!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vaaas, nu plange ! uite o de la noi !

Ana, noi ne laudam cu si anume 7.800. si culmea, ca a mea nu e pricajita deloc. e impanata si are grasimuta(moderat) peste tot. eu glumesc ca ea are muschi, nu grasime. si ca lungime are 75. de la 9 luni parca s-a incapatanat sa mai creasca. asa, brusc. abia a luat 4 cm in 4 luni, ea care crestea cate 1 pe sapt... cu greutatea a scazut de la 8kg in mai, la 7400 si de la inceputul lunii a luat 400. ca daca nu era operatia cred ca batea spre 9 acum la ritmul in care lua inainte...

mica, ea e obisnuita cu aerul, ca la spital ii bagau la 16 grade ca inghetam eu... si asa o s-o tin. mi se pare mai rau curentul+transpiratie.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gata,in sfarsit doarme ...

Gravi, pozele sunt facute cu un Canon 450D, un aparat pentru "initiati" desi noi nu suntem; l-am cumparat inainte de vacanta la sfatul sotului lui poohy care e chiar pasionat de foto si stie cate-n luna si-n stele despre toate aparatele foto din lume.
Pozele sunt amestecate, adica unele sunt facute cu un Canon digital din ala de buzunar iar alea de care zici ca sunt reusite sunt luate cu Canon 450D.

Chris, Vali, Chiqui, Mica, Ana,
multumesc.

Vali, ce curajoasa esti cu bebe2; eu ma chinui cu la fel de mult cat ma chinuiam si acum 1 an; l-am plimbat in brate in seara asta sa-l adorm mai mult de 30 de minute si am spondiloza cervicala iar de la greutatea carata ma doare spatele de mor; l-am pus in pat si a deschis ochii; l-a preluat sotul ca eu nu mai puteam.
Asnoapte s-a trezit doar de cateva ori si doar de 2 ori plangand; m-am considerat fericita.
n-a dormit de cand l-am nascut o noapte cap-coada si ma intreb cand va veni acest moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

buna mamicile,

Am lipsit 2 saptamani si ati umplut 2 capitole. Am apucat sa citesc cate ceva si scriu.

Graviduta: Multumesc mult! Sebastian e o comoara. Bineinteles cca ofer sfaturi daca veniti prin Australia. Depinde ce vreti sa vedeti: mare, munte, parcuri de distractii sau liniste. Orice se gaseste.

Ibelciug: Sebastian cand nu merge la gradi' sta cu unul dintre noi 2. Ne luam din condediu sau sick leave. Avem dreptul la 10 sickleave/an. Locuim la 2 ore de Sydney in zona vinicol. Virusul Hand Food mouth e asemanator cu pojarul.
Am fost tare dezamagita de meciul cu Olanda. M-am trezit la 5 dimineata ca sa ascult un ccomentariu rautacios a unui comentator englez si o pierdere. Am avut o zi urata ziua respectiva. viata in australia e foarte scumpa. Cu cat ai salariu mai mare cu atat platesti mai mult taxe(cam 40%). Preturile sunt astronomice dar lumea e civilizata.

Kay- stai linistita cu somnul. Australienii spun ca trebuie sa doarma intre 14-16 in 24 ore. Al meu daca nu doarme 12 ore pe noapte are ochii rosii si in fiecare zi are ochii rosii pt ca nu are timp sa doarma. Il trezesc la 6.30 sa mearga la gradi si seara nu pot sa l culc inainte de 7.30. In weekend doarme 4 ore pe zi si mai recupereaza. Ma topesc de dorul lui cu toate ca il vad zilnic dar numai o ora. Viata mea e un maraton.

Noi am facut analize vineri ca sa vad daca are ceva probleme cu imunitatea. Dupa cum v am zis aduna toate racelile de la gradinita. E in regula. Sebastian spune mama cand e bolnavior si in rest stie numai de tati. Face la olita si mai nou scoate putica si stropeste cu ea prin prejur. Caca ramane in olita daca sunt pe faza si nu se da la o parte si rastoarna olita.

Ma duc sa muncesc cate ceva. In weekend o sa va mai citesc.

Stie cineva un site cu cantecele pt copii, ceva sa conecteze cuvintele cu actiunea? In engleza cantam dar nu stiu prea multe in romaneste.

Va pup,

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Jacob are in jur de 9kg.S-a nascut cu 2.600.

O sa pun poze cat de curand sa-l vedeti. Nu-mi vine sa cred ca nu am pus nici o poza pana acum. Sa-mi fie rusine.

Despre dormit, noi am avut atata de tras cu el, a fost diagnosticat de catre pediatra cu insomnie. Am avut perioade cand se trezea din 10 in 10 min...nu exagerez. Am crezut ca innebunesc. Am avut si nopti cand statea in fund si nu dormea, se uita la noi..
Americanii au tot felul de metode de a "obisnui" copilul sa doarma singur in camera lui toata noapte. Inchid usa si se mai duc la bebe doar dimineata. Se numeste "cry it out method". Pur si simplu ii lasa sa planga pana saracutii adorm de extenuare..Eu nu pot face asa ceva.Cred ca e o barbarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Arthurana, n-o lua in seama pe An, ca ea tot timpul se plange ca Ana e pricajita. Dar daca ai vedea-o ce finuta e..
Sa stii ca si eu m-am gandit in ultima vreme sa aplic la Mara chestia asta cu cry it out, ca deja mi se pare ca exagereaza. Stau o ora cu ea pana adoarme, nu vrea sa adoarma in patul ei, parca o pun pe spini cand ma aplec sa o pun in pat si se agata de mine cu disperare. Asa ca, in ultima vreme, am adormit-o in patul nostru si apoi am pus-o in patutul ei. De unde o iau pe la 5-6 dimineata, cand se trezeste, ca nu mai e chip s-o fac sa doarma acolo. Si mai doarme ceva in patul nostru. Cred ca i se trage de la faptul ca ziua doarme in patul nostru, desi i-am spus mariului sa o puna in patutul ei. El zice ca acolo nu doarme. Pai n-o dormi o zi-doua, o saptamana, dar apoi trebuie sa se obisnuiasca.
Am aplicat alaltaieri seara chestia asta cu plasul, ca deja avea un plans nervos, nu stiu de la ce, ii facusem in seara aia vaccinul, dar nu cred ca era de la asta. Pur si simpku e prea rasfatata. Cand are nervi, se arunca pe spate in carut sau in brate sau pe unde se mai gaseste. Bine ca nu merge inca cine stie ce in picioare, ca ar fi in stare sa se tranteasca cu capul de ciment. I-am dat Nurofen, ca am crezut ca e de la dinti, avea un plans de-ala ascutit, ca si cand ar fi durut-o ceva. Nu stiam ce sa-i mai fac, i-am zis si Tatal nostru. In fine, pana la urma a adormit cu suspine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Pe scurt ca ieri n-am avut net si implicit nici telefon si sunt in urma cu multe ...

Betty, sa inteleg ca plecati in Spania?
De la jumatea lui iunie s-a indreptat vremea (ca a fost ca niciodata, frig si ploaie), deci e f. cald. Daca termometrul arata 25 grade, se simteau ca 35. Io una ma mir cum de rezista toti la pranz pe plaja ... noi mergeam dimineata de la 9.30-10.00 - 11.30 sau/si seara de la 17.00-17.30-19.30. Deci la pranz e musai sa tineti o siesta mica :) ... face bine la ten ;)
Nu-ti lua borcanele cu tine, gasesti acolo de toate la mai toate magazinele. Noi am fososit marca Hero (fiind spaniola) si am f. foarte multumita ... au multe cu peste si f. gustoase. Mi-am luat incalzitorul de biberoane/borcanele, le incalzeam tare fara sa deschid capacul si-l bagam in chestia aceea de tinut biberonul cald ... si la pranz era tocmai bun de mancat. Costa ca. 1 euro borcanul.
Scutece tot asa ... mama mi-a luat Dodot (slip), sunt f. bune, dar extrem de scumpe ... io am trecut mai tarziu pe marca de la Lidl, fiind mai ieftine, dar tot bune au fost. Cred ca mai gasesti ieftine si la Schlecker.
In rest, o sa dai de spanioli iubitori de copii :)
Daca mai ai intrebari, cu placere! Concediu fain! Nu ma iei si pe mine? ;)

Liviana, neavand net/telefon n-am putut intreba ... n-am uitat. Te anunt eu!

Vazut filmul cu Sosonica, care-i frumusica foc! Multa sanatate!
Mai am poze noi am bagat de seama ... azi candva.
Multumim si ptr. aprecierile facute la pozele noastre :)

Arthurana, am ras de numai ... doar ca-mi venea sa si plang ;)
L-ai descris pe fi-miu, nr.1 :) ... doar ca eu nu m-am gandit la peruca. Ce idee! I-am luat si papusa, a ciufulit-o de-i saraca zombi. mie una imi venea sa-mi tai capul sa i-l dau la ciufulit ... si acum adoarme cu parul meu, dar am facut progrese: in patul lui :D
Lasa, sa ne traiasca! :) Doar sa te ti bine, ca ai deja un mic fetishis-ist de par! Al meu apreciaza fetele doar daca au par lung si frumos

Sanatate plantatie!

Mamica de Cristian (alias Sensible Boy) & Amélie (alias Demolition Girl)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Arthurana,
deci mai sunt si alti parinti zombi de nesomn.
Imi spun ca mult nu va mai fi pana va dormi si el o noapte intreaga; cred ca cel mai tare ma termina faptul ca adoarme atat de greu si mai ales in brate si ca se trezeste noaptea si mai si plange.
Mai nou, dimineata se trezeste si incepe sa planga si sa dea din picioare si cum doarme cu noi in pat, imi iau niste picioare in cap de nu ma vad.
Asnoapte nu s-a trezit decat de 2 ori, o data i-am dat apa , iar la 6 i-am dat laptic; a mai dormit pan la 7:15 cand a fost preluat de ta'su; pentru mine a fost o noapte fericita.
Cred ca voi demonta patutul lui fiindca il tinem de decor; ma gandesc sa-i cumpar patut de copil cu opritor ca sa nu cada din el in somn;

Gravi, sa stii ca si cand are accese de furie se tranteste pe spate; am intrebat si doctorul dar mi-a spus ca asa se manifesta majoritatea cand sunt suparati.

Ancamari, pe unde esti?!

Mergi la inceput