Puiuti de Randunici 2008!! (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, Radu e la Sinaia acum si ploua ca la balamuc de vreo ora ! Vreau si eu ploaieeeeee....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Mi-au dat lacrimile in timp ce le scriam! Si cand ma gandesc prin cate am trecut impreuna, cate emotii, cate momente de cumpana, cate intrebari . Si uite-ne acum fericite si implinite!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutz, las ca unde ma duc eu iese soarele -am mare noroc la vreme. Si in fond chiar daca va ploua, macar ii scot si Iuliei nasul un pic la aer de munte...Nemaivorbind ca eu n-am mai iesit din Buc din OCTOMBRIE anul trecut, ceea ce pt mine e criminal, nu mai am rabdare...
Si ms mult pt informatia cu lucrarile pe centura, ii voi spune randunoiului desi am f mari dubii ca va vrea sa o luam prin Ploiesti ...Acolo locuiesc fostii lui socri, acolo il cara ex-a aproape in fiecare week-end si acolo il duce toata vara pe baiat, maxim il ia cateva zile cu ea la mare, in rest nici acum si niciodata nu a acceptat sa-l trimita in tabere sau sa mearga in alte locuri, numai si numai la Ploiesti (si voi care cautati 5 stele la Bulgari si nu stiati care e locul de vacanta ideal din lume ). Asa incat randunoiul meu face istericale numai daca aude cuvantul Ploiesti si cred ca e de inteles, saracul

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Daaaa, fiti atente ca la Ploiesti e raiul pe pamant !!! E un aer curaaaaaaaaaat cu miros de gaaaaaaz si plin de praaaaaaaaaaf de numai la Ploiesti gasesti . Varianta este ori prin oras, ori pe centura de est, unde si drumul e ok, sa stii! Sau pe centura de Vest, dar faci cam intr-o ora ce faceai altadata in 10 minute...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai vezi, Olgutz, daca v-ati deschide voi pensiune in Ploiesti l-ati bate pe Bill Gates la venituri!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Roxana de Amira - da, se pare ca l-a mai lasat durerea pe Vladic, dar inca nu a iesit caninul turbat. Milumil i-l fac Dariei cu apa fiarta pusa in termos. Si la mine ramane pe peretii biberonului urme de laptic ca si malaiul, dar sunt fericita ca-mi doarme fetita toata noaptea, ca Vladic a baut Nan, si nu se tinea satul prea mult. Asa ca pe Daria o s-o las pe Milumil, daca-i merge bine cu el.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mama ce m-ati facut impresionat!!! mi-am adus aminte de gravideala mea de martie aprilie 2002-2003 si apoi de cea de 2007-2008!!!

mimo, felicitari teodorei! eram sigura ca va fi ok!

naty, sa ai parte de o excursie frumoasa! o meriti din plin!

olgutza, au mai fost 2 nopti de somn dulce, numai ca eu, ca bleaga, am stat pana la 3 sa-l astept sa se trezeasca...:). numai luny e de vina cu forumul ei:)!!! dar o pup pt pont!

gecko - pai al meu "big cheaf" facea kk la 3 zile, acum la 1-2 zile. NIOCIODATA mai mult de 1 pe zi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stiti pe cineva care a incercat lactogen? dpdv al gustului si al consistentei mi-a placut. se dizolva bine si in apa rece, la temp. camerei. sa fie oare coincidenta intre faptul ca i l-am dat aseara si dormitul toata noaptea?....iar aseara i l-am dat in completare la lapticul meu...ce ciuda imi e ca nu stiu cat suge de la mine!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Ariel, da, stiu eu. Fetita cu trei zile mai mare decat fii-mea, creste excelent cu Lactogen!!! Nu are probleme de tranzit intestinal, mama ei imi spune ca nu s-a schimbat nimic dupa intzarcare cu copilul...

Mergi la inceput