* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)
Raspunsuri - Pagina 8
alinaalex spune:
am mai descarcat niste poze in albumul Turcia 2008
enjoy!
am plecat sa-l iau pe Marc de la cresa! bye!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ciuf spune:
Noe, unde pleci? nu ne spui nimic? Tocmai ce vazui o poza cu Bia in halatelul galben la "Sa ne cunoastem". Cum se mai simte bunica?
Stefanna, tinem pumnii cu gradinita. Sa fie acomodarea cat mai usoara. Pe Eva o lasai bine azi la gradi, nu imi mai planse (de fapt si marti a fost la fel asa ca suntem pe drumul bun). Nu stiu ce sfat sa iti dau. Iti doresc implinirea tuturor viselor de sedere in Europa.
Alinaalex, vazui pozele de la turci. Frumoase si se vede ca v-ati distrat pe cinste. Buna ideea cu Mini disco. Pacat ca Alina nu s-a putut bucura de concediu. Asa e cu copiii. Se imbolnavesc cand nici nu te astepti. Iar de acum vacantele sunt mai mult pentru ei decat pentru noi.
Catrinel, tot in vacanta? Profiti de timpul asta?
Eu ieri i-am pus pe ai mei la masa sa picteze (au pictat si masa
). Luca nu are nici un simt artistic, le mazgaleste de groaza insa Eva combina foarte frumos culorile. Am si pastrat o mostra. Luca ma innebunea cu niste nuante de verde, negru si maron
. Cand m-au vazut ca m-am apucat sa spal covoarele pe terasa ... tzop si ei sa ma ajute. Gata talentele artistice. Dupa ce ca am o terasa mica, ii mai aveam si pe ei printre picioarele mele. Si le-am dat la fiecare cate o perie sa frece la covoare, imi mai turnau apa ... ajutor la greu. Efortul meu a fost dublu, cat si timpul. Dar ce mai conta, copiii se simteau super. Sa nu mai zic ca Luca a luat un covor curat din camera de jos care mi l-a udat cica sa il spele si pe ala
.
Ne este foarte bine fara tati. Casa e asa cum ar trebui, ordonata. Nu tricouri, ciorapi, diverse lucruri aruncate pe unde nu iti trece prin cap. Stiu sa imi dozez efortul in asa fel incat sa nu imi pierd rabdarea cu piticii si sa ma pot si juca cu ei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Miha, vazui pozele cu Bufli. Scumpica rau si seamana cu tine. Sotul tau ce varsta are? Ca pare un copil. Miha, dar tu nu o legi pe fetita in carut? Ca o vazui neprinsa. Nah eu sunt aia panicoasa. Cand e vorba de siguranta ... sunt mama ei. Imi amintesc cand eram in Craiova, nu plecasem inca din tara, o mamica traversa de zor trecerea de pietoni, iar la mijlocul strazii se impiedica carutul de ceva (eu cred ca a dat un pic cu el in square) si ii sare copilul din el. Era un bebelus. Biata de ea era asa de panicata, tremura si plangea. Si ea si copilul. Asa ca ai grija!
Nu v-am spus ca finutul nostru a muscat-o pe Eva duminica cand l-am sarbatorit pe sot de 4 ori de mana dreapta in doua ore. Are fata mea ceas, bratara la incheietura mainii, bratara mai sus ... numai semne. Si marti cand o iau de la gradi ... incident report. Fata a fost muscata. Educatoarea nu avea voie sa imi spuna cine a fost "muscatorul", noroc ca mi-a zis Eva. Azi le-am rugat pe educatoare sa stea cu ochii pe amandoi ca asta se intampla cand se cearta pe o jucarie. Stefan musca al naibii de tare. Iar asta seara merg in vuizita la ei. O sa fiu ca uliu, cu ochii pe ei.
Sunt asa lipsita de sfaturi si de experienta in fata unei situatii ca asta. la naiba, am crescut doi copii dar nici unul nu a avut iesiri din astea. Cand te simti frustrat sa musti. Amandoi copiii imi sunt calmi, nu se enerveaza, parca stiu sa isi controleze nervii.
Iar parintii il pedepsesc punandu-l in time out. Tehnica care nu e deloc eficienta in cazul lui. Drept dovada a mai muscat dupa aceea de 3 ori in ziua respectiva si apoi la gradinita.
Acum stau si eu si ma gandesc. daca vezi ca nu procedezi cum trebuie si copilul continua sa aiba iesiri din astea, schimba tactica.
Na ca imi aminti si ma suparai iar.
Azi Eva are water day. Ii dadui costumul de baie la ea si un prosopel.
Ieri Luca imi tot spunea "mamica mea cea buna si frumoasa". E in al noualea cer ca doarmea noaptea cu mine. L-am pus in garda aseara ca atunci cand vine tati va dormi din nou cu Evuta.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mari78 spune:

Mariana felicitari ! Sa va traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata. Foarte frumos nume ati gasit ! Am citit ce ai patit...brrr...bine ca esti ok acum. Papa bine Mena? Doarme bine ?
Fetelor noi am fost in concediu, ne-am intors de aproape 2 saptamani, dar e atat de mult de munca la birou, ca abia apuc sa citesc. Acum am zis ca trebuie sa imi fac putin timp sa scriu si eu 2 vorbe. Noi am fost in Bulgaria anul asta, in Obzor , la un club de 4 stele cu totul inclus . Nu se compara cu Turcia , Antalya, insa fata de litoralul romanesc e de 1000 de ori mai bine. Hotel nou, foarte spatioase si curate camerele, mancare excelenta, multe piscine, loc de joaca pentru copii, pe o plaja impecabila, apa foarte curata, am ramas impresionata (Riu Miramar). In Romania nu stiu daca o sa vad vreodata asa ceva si e pacat. Dar bine ca Bulgaria e aproape :-). Teodora s-a simtit excelent, a mancat bine si a dormit bine (normal, cu noi in pat), a dansat la minidisco, a stat numai in apa (doar insotita) mare , ca ea " nu vrea in cea de pitici" - asta la piscina, ca in mare statea doar la mal :-). In august as mai merge tot in Bulgaria, Turcia e pe lista anul viitor, sa mai creasca Teo, insa imi e tare dor de Antalya si de scuba diving.
La 4 zile de la intoarcerea din concediu eu am plecat din nou in Bulgaria, de data asta in teambuilding, iar Teodora a stat acasa cu tati si s-au inteles excelent. De fapt Catalin acum sta mai mult decat mine cu ea : el o trezeste, ii da sa manance, o imbraca,ii face codite, o duce la gradi, o ia de la gradi, iar ii da sa manance...eu ajung la 7 seara acasa si stam impreuna doar 3 ore...
. Sper sa obtin o modificare a programului la servici, macar din toamna.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
mari78 spune:
Ciuf, asa am patit noi cu Teodora cu muscatul. Aveam niste cunostinte in vizita , cu o fetita cu cateva luni mai mare decat Teo, stateam in curte, fetele se jucau, Teo sus pe tobogan vroia sa se dea, cand o aud pe Teodora izbucnind intr-un urlet cum nu am auzit vreodata : o muscase de antebrat, atat de rau incat s-a invinetit si se vedeau toate urmele dintilor si din unele gaurele ii daduse sangele. Nu stiu cum m-am stapanit in momentul ala, am luat copilul, am dezinfectat rana, i-am pus gheata, am linstit-o . Parintii fetei doar au certat-o, sa nu mai faca, nu e frumos...bla, bla...dupa care sa povesteasca ca nu stiu ce sa se mai faca , ca e foarte rea, ca asa musca tot timpul, ca imbranceste, ca bate...eu stateam si ma uitam cu cata seninatate povestea si parca erau cumva mandri de "abilitatile" fetei. Va dati seama ca toata dupa amiaza am stat cu ochii pe Teo si cum se intalneau eram langa ea, de paza. Teodora e inca marcata, imi mai spune cateodata "A m-a muscat, sunt supalata pe ea".
Teodora nu stie ce inseamna bataia, daca incearca sa ma loveasca cu palmutele, chiar si in joaca, eu mereu ii spun : mani, nu e voie, trebuie sa ma mangai, sa ma pupi si imediat imi da un pup zicand mandra "am pupat".
mari78 spune:
Diana, gata, plecati deja ? Noi cand ne vedem ? Sper ca nu plecati fara sa anuntati mai intai, da ? :-) Bunica ce mai face? Pe Bia am vazut-o in poze, se distreaza super in curte . Pisicul il mai aveti ?
Catrinel, Teodora tot la ora 10 se culca, cere ea, nu rezista mai mult, daca sunetm plecati adoarme pe drum sau in vizita (cum a facut aseara :-)). Vai, ce am citit, bine ca e ok acum sotul tau...of...sa mai trimit rata in conditiile astea ?
Catrinutza, multa sanatate Mariucului ! Tu cum te simti ?
Alinaalex, Andreea, Tania, am vazut pozele din concediu, foarte frumoase !
Aida, ma bucur ca ai ok-ul pentru bb2. V-am vazut pozele, e asa o relatie speciala intre voi
Stefanna, mult succes sa obtii un job in Europa si da-i un pupic Biei de la noi, sa nu mai fie suparici ca a plecat Bambi.
Ies acum, am ceva urgent, incerc sa intru mai tarziu.
Pupici
Delia21 spune:
Azi e ultima zi de chin caci am 3 examene din care 2 practice,....dar tot e bine ca am pauza intre ele de cateva ore.Si am vorbit azi la scoala cu directoara ,am depus aplicatia de vacanta prelungita pana in ianuarie si mi-a fost acceptata si...parca deja sunt mai relaxata.
stefana,si Rudy avea zile cand plangea cateva minute dupa mine cand plecam de la gradi,....dar doamne multam acum iar e bine,e fericit acolo.Si noi va tinem pumnii sa se acomodeze papusa ta bine acolo.mariana,vazut poza cu bebita MENA si parca vedeam poza ta de cand erai bebe.Mi se pare mie sau chiar seamana cu tine,ce zici?Mari,ma bucur ca mai dadusi un semn de viata si ca v-ati distrat bine in Bulgaria.Ciuf,Rudy a muscat cateva luni bune,...nu copi sau straini ci doar pe noi ai casei cand nu-l lasam xsa faca ceva.Dar l-am tot certat,i-am tot spus ca nu e frumos,ca uite mami plange,....si i-a trecut de ceva vreme buna,nici nu mai stiu cand a muscat ultima data.
mihaser spune:
Salutare!
Am ajuns si noi la buni Ba...sunt ai mei in culmea fericirii cand ii striga asta mic buniiii si tataia...Printesa s-a comportat exemplar pe drumul lung si nesuferit...De acum inainte chiar ca o sa ne urcam masina in tren si o sa calatorim asa ca in Ro e de groaza.
Dupa cum remarcati la bunii avem internet prin fibra optica si merge super...chiar azi l-am instalat!
Ciufulet eu nu prea o leg ptr ca noi nu avem carut cu landou...am pus in carucior scoica si o plimb asa...Scoica asta e compatibila cu un carucior, insa costa si ala 6 mil si ptr cateva luni nu mai are sens sa dam...Aici la mama are un carucior ptr bebe de la 0 luni, insa nu-i place in el...Tot asa cu scoica pusa in el o mai tin...Sunt super atenta sa nu se intample ceva.
Sotu` e mai mare ca mine cu un an...are 29, insa tot copil a ramas...si parca imi place asa ca si-a pastrat din inocenta...cred ca asta e un ingredient cheie in casnicia nostra de 4 ani...acum in 17 iulie!
Stefana multumim ptr complimente! Mie nu mi se pare ca printesa seamana asa mult cu mine, insa eu sunt happy ca e sanatoasa...Si Cri e innebunit dupa mama...ea e o Bambi a noastra...a suportat drumu` cu stoicism doar ca sa vina la ea.
Cu cresa nu-ti face griji ca o sa se adapteze bia...chiar azi imi povestea o vecina ca nepotica e in Anglia si acolo la scoala e foarte isteata, chiar daca la inceput a patit ca bia...copil crescut pana la 5-6 ani in Ro si dus la o scoala numai cu alte natii...plangea saraca...nu intelegea nimic, dar acum e printre cei mai isteti si intelege engleza super bine.
Fetele azi am patit-o rau...iar am crezut ca mor de inima...mancam de pranz si Cristi era prin curte...la un moment dat aud cainele ca latra si Cristi urla...am sarit disperata si am inceput sa urlu....credeam ca l-a muscat...din fericire decat l-a latrat...nu-i atinsese niciun fir de par...se dusese la el cu o broasca din aia care se trage si s-au speriat unul de celalalt...Acum stam cu ochii pe Cri ca pe butelie...mi-e asa teama sa nu pateasca ceva!
Va pup ca-s super obosita! Mai intru maine!
Delia21 spune:
Miha,vazui si eu pozicile voastre i tare a mai crescut printesa,nu-i asa?Relativ la Cristi,ai grija si nu-l lasa singur cu catelul nici o ecunda,adica sa fi cat mai aproape de ei.Chiar daca stii ca e cumintel cainele,....nu e de lasat singuri.Lola noastra e pui dar e jucausa si-l tranteste pe Rudy jos rapid,drept pentru care sta afara si petrece timp cu puiul meu doar cand iesim cu toti la plimbare.Am fost ieri cu lola la doctor,...si am venit cu o gramada de informatii de acolo,...si convinsa a investesc in educatia ei
.Mi-a zis respectivul ca primul an e decisiv in comportamentul cainelui,...i in ce fel de caine voi avea,unul indragit de familie,calm,pe care il poti lua peste tot,sau....inversul.Si deci cand vin de la NY,...o sa chem si o doamna sa-mi dea cateva ore de dresaj,...cum sa-mi dresez catelul
,caci cica german-shepardul,adica ciobanescul german poate si invatat sa raspunda pana la 100 de comenzi diferite,...adica sunt destepti,mei.Fug ca ma cheama puiul meu.
Catrinel_17 spune:
Neata fetele!!
In weekend si sapt asta am fost numai in intalniri cu copii. A fost super. Duminica am fost la o fetita mai mare cu un an ca Oana… na ja, simpatico, dar putin cam obraznicutza… nu o prea lasa pe oana cu jucariile ei, Oana punea buza, saraca era necajita. Dar s-au inteles destul de OK - in mare. Cand sa plecam, Oana vrea sa o pupe pe fetita, si fetita o impinge cat colo… plaaange oana… pana la urma fetita accepta sa fie pupate, eu muream de mila Oanei, si dau sa ii sterg lacrimile. Oana plange si mai tare “kuss nicht weg machen!” (nu sterge pupicul!)
Tragedie mare!!
Oana e cam sentimental, cred… poate un pic sensibila, nu stiu!
DELIA, de cand aveti catzel? Sorry, cred ca am sarit postul! Lola, deci? Ai si poze?
MIHASER, Oana moare de groaza catzeilor si pisicilor, are acuma o faza… nu se apropie de ele nici cu tunul!
MARI, cu ratza, nici nu stiu ce sa zic. Am primit acuma una, dimensiuni corecte, tot, numai ca era putin mai moale decat astea pe care le are, si daca nu-i fix din aceeasi serie, nu i-o trebe. Cred ca mai bine o lasam, ca mai mult ca sigur o s-o respinga, si mi.e ca te pui degeaba pe drumuri… oricum, iti multumesc MULT de tot, esti o dragutza maxima ca te-ai oferit!!!

STEFANNA, ce mai face Bia?
CIUF, mergem in “vacanta” in 23 iulie in Suedia pt 4 zile, si apoi in marea vacanta la sf lui august, pt 14 saptamani, in Italia, la Adriatica. Intre timp, mai fugim pe ici pe colo cate un weekend. Stii de cate ori ca gandesc ca puteam sa ne intalnim cand am facut escala la Denver in 2005? Mare pacat… dar cine stie??
MICAALSA…. Mai baga si tu o vorbulitza. Intreaba Oana de Iulia, mey.