* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Noe, pt. Bia! Stii ce sa-i faci, asa ca nu-mi fac probleme.

Catrinel, la Brasov Thea doarme si la pranz 2 si chiar 3 ore uneori. Acasa, inainte de concediu nu prea mai dorea sa piarda 2 ore de distractie, asa ca nu dormea. Poate vine cu obiceiuri bune de la munte

Tocmai am aflat de la sora mea ca...AU APARUT 2 LINIUTE!!!!!!Intamplator, la un control la Parhon facut azi dimineata a avut nevoie sa se asigure ca nu e insarcinata si culmea, exact atunci cand nimeni nu mai credea in minuni, esteeeeee! La ora 18 mergem la dr. mea sa vedem ce si cum.Nu-mi vine sa cred si, evident, nu am voie sa spun, pt. a nu-si face iar iluzii ai mei. Am niste emotii ingozitoare(are aproape 38 de ani si 3 sarcini pierdute)!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinel, am pus ratza la curier. Maine ar trebui sa ajunga la Timisoara. Sper sa fie cineva acasa, daca nu, ma suna pe mine, dar vine inapoi la Bucuresti. Pupici.
Diana, pupici Biei sa-i scada febra. Sper ca acum deja este mai bine
Rocsana, la ce ora aterizati pe Otopeni maine? Unde stati in Bucuresti? Eu sunt foarte aproape de aeroport, daca vrei vin si va iau. Tu mai ai numarul meu de telefon?
Andreea, ce bucurie ! Sa fie intr-un ceas bun si sa dea Doamne Doamne ca sora ta sa-si tina bebelusul in brate la inceputul anului 2009 !
Delia, ce scump e catelul ! Neaparat sa il dai la dresat, sunt foarte inteligenti cei din rasa asta si va invata repede, dar in primul rand il va disciplina, mai ales ca el acum este pui si e foarte jucaus si rasfatat. Ce bine de Rudy ca va avea un companion de incredere
Ciuf imi imaginam cum stateai tu cu prietena ta si pufaiati amandoua si depanati amintiri. As fi benit si eu acolo la voi. Bravo Evuta pentru pipi la wc ! Sa stii ca si Teo tot la wc vrea, dar cere cand isi aduce aminte. Nu o fortez, mai este inca timp, iar la gradi vad ca tot exerseaza. Asa si eu o laud cand face, o data mi-a zis ca face pipi, a facut , am vrut sa o iau si a zis ca mai face, sa o las...am lasat-o si a facut si kk. Pai am laudat-o, era asa mandra, ca dupa ce s-a spalat pe maini s-a dus sa spuna la toata lumea : a inceput cu pisica de plus cu care doarme, era pe covor, s-a aplecat si ii spune "Mau, Teo a facut kk la wc-eu", apoi la taica-su' si se tot lauda. Weekendul asta pe unde o sa va mai plimbati ? Pupici piticilor
Carmen sa stii ca si Teo se mai trezeste noaptea. Mai putin ca inainte , dar se trezeste si nu vrea nimic, doar sa vin langa ea in pat, la ea in camera. Insa de cand merge la gradi e mult mai bine, are si nopti in care nu se trezeste deloc. Bravo ca ati scapat de pampers. Pupici

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Catrinel deci maine cum ramane? Ai putea veni sau nu? Pe 10 stam tot vro 5 ore. Parca de dimineata pana pe la pranz, Si cade intr-o duminica.
Andreea FELICITARI surioarei. sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun! Si verisoara mea tot 38 de ani are si are DPN in ianuarie. Acum asteapta rezultatul de la o analiza asemanatoare amniocentezei dar care se face mai devreme decat amnio.
Mari ajungem pa 12 noaptea. Esti o draguta dar vine mama sa ne astepte cu catel si purcel probabil. Am numarul tau de tel. Vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ANDREEA,FELICITARI din inima pentru sora ta si sa dea domnul sa fie totul bine pana la capat,...si anul viitor sa fi matusica!!!Si Bubu sa aibe verisor/verisoara!Noi nu tinem catelul in casa caci nici eu nu ma impac defel cu mirosul sau cu parul de animale.Am tinut-o in casa vreo 2 saptamani,sperand sa o pot invata sa-si faca nevoile doar afara dar nu a invatat,bine,nici eu nu am dedicat prea mult timp problemei dar intre timp... mi-am dat seama ca nu ma pot obisnui cu parul de catel in toata casa,....si uite asa investiram ceva banuti intr-un gard,....si scumpetea de Lola sta afara,caci spatiu este destul in jurul casei.Iar in Florida nu da nici inghetul nici zapada,doar de caldura prea mare eventual,...ne putem plange vara,dar deocamdata nu avuram temperaturi peste 35 grade celsius.Dar are un loc bun intre casa noastra si a vecinului unde e tot timpul umbra si apa are din abundenta.Tare fain de Bubu ca e la munte!Si noi mergem in weekend,doar pentru 2 zile,intr-o ora si jumate cu masina suntem acolo la casuta din padure unde obisnuia sa stea bunica lui Rudy din partea tatalui.Si tot acolo,...avem motocicleta.Maine ma vad i eu cu doctorul meu de fertilitate,zis "barza" pentru familia noastra,...tare curioasa sunt ce-mi spune.

Catrinel,haide mei vino si la noi,pune-ne pe lista macar anul viitor.Unde mai pui ca suntem si la 2 ore doar de mers cu masina de Disney din Orlando,deci am putea fugi si acolo cu copilasii cateva zile,atunci sa vezi distractie pe ei.Ar fi o vacanta de vis,...deja visez cu ochii deschisi.deci anuntati-ne cand va hotarati caci cel putin vreo 3 ani pana imi iau bachleru ,adica termin faculta,mai pe romaneste,suntem 90% floridieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Salutare tuturor!

Multumesc pentru urari!
Sunt putin cam in urma cu cititul dar sper sa ajung la zi cat de curand!

In concediu a fost grozav! Scurt, mult prea scurt (3 sapt) ca orice vacanta de altfel:D Sa o iau in ordine cronologica:
In Bulgaria a fost OK. Nimic outstanding cum intelesesem eu ca este la Albena! Hotelul desi era de 4* ar putea fi lejer incadrat la 3*. Camera a fost cumplit de mica, mancarea (sa fiu indulgenta) acceptabila, plaja curata si marea la fel si PREA multi romani galagiosi, burtosi, cu trasaturi de indieni, manelosi, bleah! Eh, iata de ce anul viitor sper sa nu ma mai las induplecata de X si Y sa mergem la Albena! Unde X si Y sunt diversi prieteni/cunostinte ce vor sa se cupleze cu noi in concediu. La dus am facut 6 ore pt ca am mai mers cu alte persoane care simteau nevoia sa opreasca din 50 in 50 de km, iar la intors am facut 4 ore din fata hotelului pana in fata blocului pt ca am mers singurei in ritmul nostru nebunesc. Ni se spusese sa nu luam bani la noi ca nu vom avea pe ce cheltui si surpriza am cheltuit numai vreo 300 euroi pe leaganele si masinutele si minunile in care s-a dat Alex seara de seara fara sa rateze ceva, chiar daca era pt copii mult mai mari. De ex: s-a dat pe niste ATV-uri pt copii peste 5 ani si mergea muuuult mai bine si frumos decat cei mari si in niste minicarturi cu viteze ametitoareunde a mers exemplar, am obosit noi pt ca alergam cat ne tineau picioarele pe langa el sa nu se accidenteze. :)) Omul care vindea bilete s-a dus la sotul meu sa-l felicite si sa-i spuna ca Alex e "Next Schummi":)) Cred ca n-a fost ceva care sa-l bucure mai tare pe Tati in concediul asta decat felicitarile respectivului. Ne-am plimbat si cu trasura si dupa ce am coborat Alex pufaia de zor si nu intelegeam de ce face asa tuguind buzele: puuuuf, puuuuuf :)))a venit si explicatia mai tarziu: "asa face calu' la coada cand merge". Una peste alta Alex s-a simtit minunat si asta am inteles din faptul ca inca mai intreaba: "acum suntem la bugari? cand mai mergem la bugari?"
La munte a fost minunat, am stat in Predeal, dar cum acolo nu ai ce face ne-am plimbat prin imprejurimi. Am fost si cu telecabina pana la Babele Babelor si pentru prima oara in viata mea am si coborat cu telecabina (noi de obicei faceam unul din drumuri pe jos), am plans tot drumul la coborare de dragul vremurilor cand saream ca o capra pe muntii aia, dar si de neputinta...no comment.
Apoi am fost si pe la tara, la bunica sotului si am stat vreo 3 zile. Tot pentru Alex, de fapt n-am avut nici macar o zi doar pentru noi. Totul a fost cu si pentru Berbecut, dar nu cred ca ne-am simti bine fara el.
Noaptea ce a trecut a visat urat si l-am luat langa mine in pat apoi dupa cateva ore l-am pus la el in pat si cand l-am luat in brate sa-l mut mi-a zis: "mami, te iubec" A fost pentru prima oara cand mi-a spus singur, fara sa-l intreb! Cred ca a spus-o ca sa nu-l mut din patul mare, dar tot l-am mutat...fara inima ce sunt
In ultima vreme e din ce in ce mai dragastos, ne pupa, ne imbratiseaza si se lasa pupat si imbratisat. pana acum putina vreme era cumplit de salbatic. Mai are ceva "sechele" in sensul ca sta ce sta sa-l pupi si sa-l mangai (dar niciodata in public!!!) si la un moment dat cand se satura spune: "am zis gata, da!?" si ma opresc ca sa nu se simta sufocat :))

Va las acum pentru ca trebuie sa mai si muncesc si mai tarziu o sa va si citesc.
Zi minunata va doresc,

Mergi la inceput

Andreea, foarte multumesc de urari si multa sanatate si bafta ii doresc sorei tale!

Diana, sanatate Biutei!

uituca ce sunt! am pus POZE!! sunt numai 9 bucati la nr pt ca mi s-a stricat stick-ul si n-am apucat sa mai pun deocamdata http://good-times.webshots.com/album/564119208ArrxZQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA, felicitari sorei tale! Tin pumnii sa fie totul bine! Wow, ce emotii!

MARI, multumesc frumos esti grozava, nici nu am cuvinte. Si felicitari pt reusita cu WC-ul. Noi nu ne putem lauda cu nimica in sensul asta.

DELIA, sa stii ca venim. Nu stiu cand, dar venim! La tine e paradisul copiilor, mei. Casa mare, bazin, Disney aproape, marea la o aruncatura de batz. Perfect pt Rudy, perfect!!!!!! Ah, da, si Lola. Ce sa mai zic??

DANANITA, intens concediu ati avut imi inchipui bucuria lui tati

Noi ieri am fost la un picnic cu trei colege de-ale Oanei, si s-au distrat nebuneste. De-a v-ati ascunselea, fotbal, prinsa ba mai era si un hamac. Azi mergem la aeroport s-o vedem pe Maria!

NOE, cum e Bia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Delia,sa-nteleg ca esti pusa pe fapte mari? Intalnirea cu dr. de fertilitate se impune sau e doar asa, de forma. Cred ca mi-a scapat ceva... Merci pt. sustinere

Dananita,ma bucur ca v-ati simtit bine, intr-un concediu...normal. Noi ne tot propunem sa mergem in concediu singurei, nu de alta dar avem un ritm al nostru si nu-mi place sa mi se faca program chiar si in concediu( de genul " ne vedem la 6 la masa ", cand pierdem vremea asteptandu-i pe cei nepunctuali sau, cum bine ai zis si tu cand trebuie sa mergem "in tandem" ca "asa e frumos cand se pleaca in grup"). Insuficiente (dar dragute) poze!
Si mie imi dau lacrimile cand trec pe langa pajisti(unde altcandva zburdam si culegeam flori pt. coronite), paraiase(in care ma balaceam), rape( unde cautam afine ) si pe langa tot ce-mi aminteste de copilaria mea...de Nica a lui Creanga.Din fericire, la capitolul asta Thea imi calca pe urme.
Cat despre specimenele de romani de pe plaja, iti imaginezi ca anul trecut, in Turcia, la un "ultra all inclusive", urlau la piscina manele si...se dadeau dedicatii pt. diversi Nelu, Gigi, Grasu etc? Anul asta am dat peste romani mai civilizati si mai spalati (ca m-au ingretosat suficient rusii omniprezenti!)

Am fost ieri la dr. si am vazut...bobita de piper(un punct mic si negru). Este probabil in 4 saptamani,deci e o sarcina foarte mica, asa incat peste 10 zile mergem iar sa aflam mai multe. Trebuie sa ia Acid folic, Utrogestan si Thrombo Ass, avand in vedere antecedentele ei. Din nefericire, inainte de a afla de sarcina a tot luat Paracetamol sinus( pt. o alergie care doar la asta cedeaza)iar luni a facut o radiografie dentara. Nu prea i-au placut dr. aceste lucruri dar... cu D-zeu inainte. Vorba Alinei, unele beau, se drogheaza si isi bat joc de ele in timpul sarcinii si tot fac copii sanatosi.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Dana LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!Ma bucur ca ai scris!Mai ai pozici?

Catrinel,ha,ha,.....acum ca ai zis/scris trebuie sa te ti si de cuvant!deci va asteptam
Andreea,am luat pauza pana in noiembrie cu scoala,iar nov=decembrie voi merge doar 2 zile la scoala.M-au stresat astia la scoala,....asa ca .....mai fac un bebe la repezeala,ca sa ma relaxez.E pe bune,imi doresc enorm o familie cu minim 3 copilasi(visez la 5 odrasle,...dar sa vad cum o sa ma descurc cu 3)...si timpul tace si trece,si vreau sa creasca Rudy cu frate/sora,sa nu fie diferenta prea mare intre ei...si acum e momentul sa "actionam" ca anul viitor,la 3 anisori ai printului sa vina barza cu o mogaldeata.Rudy e ahtiat dupa copii,in magazine,le da pup,merge la ei din propria initiativa,le da si jucariile lui,ce mai,...are niste nevoi afective....sau cum vrei sa le numesti,.....iesite in comun,si e baiat.Nu rateaza nici un copilas in carucior sa nu mi-l arate,"uite bebe" si arata cu degetul.Deci musai sa vina barza in primavara-vara anul viitor ca altfel...i luam toate penele.

Mergi la inceput

Andreea, Delia, incerc sa pun poze dar vad ca acum nu mai merge upload-ul de la webshots. O sa incerc de acasa. Nu am facut foarte multe poze(300), in schimb am filmat foarte mult si inca nu am avut curajul sa descarc camera.

Delia, multumesc de urare!

Mergi la inceput