Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
MIKYCRIS spune:
Flo felicitari mamico!Refacere rapida si sa ai mult lapte pentru Gabriel!Vaz ca ai nascut inaintea mea

AMR 1 ZI 
MIKYCRIS
vias spune:
am reusit sa citesc si eu ceva...acum am pus sa pregatesc ceva si de papa...numai bine...ca s-a mai lasat putin racoare.....ca de plina sunt plina....am mancat 2 feluri la pranz...la Bujo
..buna mancarea...si plus ca nu mai mancasem o ciorbita de o gramada de timp...![]()

...acum sa-i pregatesc lui Cristi...vad ca si aici s-a mai intunecat...dar se poate si mai mult..eu asa as vrea...![]()
Flo felicitari pentru David Gabriel, sa va dea DD sanatate la amandoi, mult lapric pt BB, iar tie recuperare rapida!!!!
Tecky..da, desi nu m-am asteptat sa am ajutor, nasica s-a oferit ea...iar mama nu mai pleaca in afara asa cum voia...asa ca va veni sa stea cu nepotul...sau nepoata...ce-o vrea DD
Ankalaura eu nu voi intra in amanunt discutand despre tata...cred ca prin faptul ca am zis...am recunoscut..ca e mai rau ca soacramea...ai inteles ![]()
![]()
..pacat...mereu am zis ca doar el are de pierdut...ai asa estge...
Oanasm eu am cumparat pt bb numai de la Nivea...acum o sa vedem pe parcurs...
...si acum merg la bucatarie....am cam pierdut din experienta de bucatar
Cami 37s, cu
????????
pustai
vias spune:
am reusit sa citesc si eu ceva...acum am pus sa pregatesc ceva si de papa...numai bine...ca s-a mai lasat putin racoare.....ca de plina sunt plina....am mancat 2 feluri la pranz...la Bujo
..buna mancarea...si plus ca nu mai mancasem o ciorbita de o gramada de timp...![]()

...acum sa-i pregatesc lui Cristi...vad ca si aici s-a mai intunecat...dar se poate si mai mult..eu asa as vrea...![]()
Flo felicitari pentru David Gabriel, sa va dea DD sanatate la amandoi, mult lapric pt BB, iar tie recuperare rapida!!!!
Tecky..da, desi nu m-am asteptat sa am ajutor, nasica s-a oferit ea...iar mama nu mai pleaca in afara asa cum voia...asa ca va veni sa stea cu nepotul...sau nepoata...ce-o vrea DD
Ankalaura eu nu voi intra in amanunt discutand despre tata...cred ca prin faptul ca am zis...am recunoscut..ca e mai rau ca soacramea...ai inteles ![]()
![]()
..pacat...mereu am zis ca doar el are de pierdut...ai asa estge...
Oanasm eu am cumparat pt bb numai de la Nivea...acum o sa vedem pe parcurs...
...si acum merg la bucatarie....am cam pierdut din experienta de bucatar
Cami 37s, cu
????????
pustai
M&M spune:
Am revenit si eu dupa un somnic de vreo 2 ore....
Didi, m-ai facut curioasa si am deschis si eu DC cu Firefox si intr-adevar nu se vede efectul glow!!! ![]()
Turtu, eu mi-am facut program de stat in 4 labe , la sugestia lui Biri, poate, poate s-ao hotari bebe sa se inntoarca.
Violeta, nu mi-am dat seama decat azi cand am scris pe aceesi pagina impreuna cu Dma si OanaSm...
iMarina, am vazut pozele cu lucrusoarele bebelinei., Mi-au placut cel mai mult 2 rochite( cea cu pisicuta sin Aristocat si ultima, alba cu marginile verzi) . Sa le poarte sanatoasa Ana Sofia!!!
Kimmy, 

!!!! de cand asteptam vestea cea mare!!!!
Mada, sa poarte sanatoasa Arri adidasii!!! Hai , ca apoate weekend-ul asta s-o hotari si bebelina sa o cunoasca pe mami...
Ruxandra ( Locca ), am luat vreo 9 kg, dar nu se vad...si eu ma intreb unde le-am pus...
Ca de retinut apa nu retin...Acum imi pare rau ca nu am intrebat-o de ce a reactionat asa...
Gallyb, ce bine ca ai scapat de exemene!!! Mie imi place numele de Xenia!! Te pregatesti de licenta?? PArca in septembrie ziceai ca o dai....![]()

FELICITARI FLO!!! REFACERE RAPIDA SI MUUULT LAPTIC PE BEBE!!!! DAVID GABRIEL BINE AI VENIT PE LUME!!! SA FII SANATOS SI CUMINTE, IAR VIATA SA ITI ARATE NUMAI LATURA BUNA SI FRUMOASA A EI!!!

Ana, ma bucur ca iti faci timp sa ne impartasesti din experienta ta,
Ce bine !!! A inceput sa se innoreze afara!!! Eu transpir intr-una , nu conteaza ca e aerul conditionat dat 18 grade...NU mai suport!!!
Ruxi, Anna , ce bine ca la voi s-a racorit!! Hai mai Ruxi, sunt sigura ca i-a placut Anei poeziia. Vrei sa fugi si sa ma lasi fara poezioara???!!!
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
CRIS e criminala treaba cu pozitia sugerata de BIRI. daca joi aflu ca nici BB Andrei nu s-a intors, o adopt si eu.
poezica...ti-o trimit din exil. Daca nu ma gaseste ANAXENA si acolo!!!!
Ruxandra
31+ si
Andrei Tudor
Dianami spune:
Felicitari si de la noi tuturor mamicilor care au nascut in ultimele zile, refacere usoara, laptic din belsug, bebelusi cuminti si sanatosi! 
Am uitat sa multumesc lui Boti si Cristinei pt. ca v-au tinut la curent cu sms-urile mele
. 
Si nu v-am zis de reactia Iuliei: a venit la spital luni si era gramada pe bebe, ca e mic, ca e dragut...moare dupa piciorusele lui
. A fost intrebata unde e bebe din burta mea si a zis ca " a facut buf"
, intr-un fel are dreptate
.
Acasa l-a primit f. bine, la primul alaptat la care a asistat a plans rau, tot zicea: "bebe, nu papa pe mami"...cu greu am convins-o ca nu-mi face nimic rau
.
In rest, e prima care ne anunta cand scanceste bb, ma ajuta la schimbat, spalat, mor de dragul ei si incerc sa-i acord multa atentie si ei. Sper sa reusim
.
Diana,
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
M&M spune:
Diana, incerc sa mi-o imaginez Iulia!!!
Cred ca e atat de scumpa!!!
Si ce grijulie e cu fratiorul ei!!!
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

narcisa.s spune:
Flo, nastere usoaraaaaaa
Rontzi, hop si eu, sanatate multa, bun venit pentru bb si sa fiti fericiti
M-am indragostit si eu de Maria a lui Anaxena...Este o min une de copil, i-am aratat-o si la Vil, nu se mai satura sa se uite la ea cat e de frumusica
Dia, cu intarziere iti spun si eu La multi ani!!!!Sa fiti linistiti, impliniti, fericiti soi cu bb frumos si mancacios!!!
Citesc din urma si ma intorc...Suntem bine, slava Domnului, ieri trebuia sa mergem la control la Mr Leite dar ne-a anulat pentru ca a avut o nastere si ne-a reprogramat pentru miercurea viitoare.Intr-un fel m-am suparat, intr-alt fel a fost ok, adica sper sa faca si in situatia mea la fel...Cand vom naste...
Pup fetele, Cris, merg si eu azi la defrisat, pensat si altele
Ankule, suntem bine, citesc si ma intorc.Pup Eliza si burtica
Mada, Biri, hai ma fetelor...Pai treaba-i asta?????Ia rapid in we asta sa vad bb-ii.
De Sun am citit ca sunt stabile si ma bucur TAREEEEEEEEEEE!!!Doamne ajuta!!!Sa fie acasa bine si fericite si sanatoase
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
M&M spune:
Narci,
. Mi-era dor de postarile tale!!! Eu zic ca nu trebuie sa te superi pe Mr Lapte... cand vei naste prioritate pentru el va fi nasterea ta .
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

Ralu79 spune:
Flo- felicitari si o recuperare cat mai usoara!!
Oare ce s-a ales de contractiile lui Biri?
Mada, Vicky, Kimmy- voi cum sunteti?
Pupicei
Ralu
37
Miruna