Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
simonacip spune:
Ancaurn, felicitari pentru dizertatie...Gata, ai scapat, esti libera...

EU sunt mai bine deja, pot respira mult mai bine si nu ma mai doare in git si in piept asa tare cind ma aplec sau ma intind in pat...In schimb am o pofta de apa rece, de la frigi..asta si plata si calda nu ma mai satura deloc.
Abia astept miine sa ma vopsesc, nu ma mai suport asa...SI am la fiiire albeeee. Sper numai sa se descurce al meu cu amindoi in parc..Ca pe maica-mea nu prea ma mai pot baza. Pur si simplu nu mai are chef, e obosita, ii are pe ai ei care nah, inca-s mici 11 si 15 ani
..
Imi tb sandale albe, dar tot asa vad cum ma descurc cu bb dupa mine, nu imi pun mari sperante sa stea cu Matei ca eu sa umblu intr-una din zile saptamina asta..Aveti idei de unde-mi pot lua sandalute albe cu toculet???
O sugestie, ceva?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Nu pot sa cred ca au inceput botezurile..Pttiiuu..si mai ieri vorbeam ca abia pentru botez ma voi vopsi iar...si atunci eram prin luna a opta..
Ma fac iar blonda.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
Ancaurn, felicitari pentru dezertatie......

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
stefany_p spune:
ia uite mai...Melly si nascuta si slabita..
Ancaurn..si cu dizertatie...Cleo cu examne..pai io vegetez de 9 luni si pana in ianuarie nu ma opresc din starea asta![]()
socrate spune:
Cleo draga mea e asa: pe Oltenitei langa ING e un magazin de unde iau eclere si suc daca ies la plimbare, si alte chestii in caz de nevoie. M-am bagat in piata dupa legume, doar ca am uitat odata morcovii gata platiti. In rest dau cu pardon si ma scuzati printre tarabe, dar imi iese. Afisez un zambet tamp de I'm so sorry dar da-te ca deh copil mic. Si se da lumea.
Pe Berceni e tot un magazin unde au si prajituri, e treapta mai inalta dar usa suficient de lata sa intru. Eu am o obsesie nu las copilul pe strada nesupravegheat nici o clipa.Asa ca in farmacia Dona de pe Iriceanu eu intru cu tot cu carut. Ma stie toata lumea. Am prin dexteritate sa deschid usa si sa bag carutul dar de obicei vine cineva sa ma ajute. Si fac cumparaturile cu bebe. Fetele au prins drag de el, il asteptau dinainte sa se nasca.
Asa ca eu asa fac.Mai e un magazin pe Iriceanu dar nu intru acolo cu el pentru ca am luat ceva ce a fost stricat. Noroc ca am mirosul fin.
In rest am putea intra si la Mega Image daca nu ar fi fost idioti sa puna caruturi pe rampa si nu se mai poate intra cu carucior sau scaun cu rotile. Idioti.
Iulia m-ai socat. Ii povesteam si lui tati de storsul bubitelor. E indignat la maxim. Cum sa stoarca pe fata bb ceva. Orice. Mie mi-a zis medicul cand a avut cateva asta micu la inceput sa dau cu Betadeina si cu Baneocin cu un betigas de ureche. Nu i-am dat, au trecut singure. Am inteles ca exista si varianta cu Bepanten.
Oricum la cate chimicale ti-a dat sa ii dai copilei de cand s-a nascut, eu as cauta si un alt medic.
Am fost azi pana la Big sa imi scot pozele, au iesit relativ ok, deci saptamana viitoare fac o vizita la posta sa le expediez la bunici. Vor si ei sa isi vada stranepotul.
Sebastian
Nicole1980 spune:
Stefany – eu in secunda in care a iesit bebe am uitat orice durere, ma simteam asa de bine incat nu credeam ca am fost vreodata in travaliu. Mai greu este cand incepi sa simti jos la cateva ore, insa cu un supozitor cu diclofenac totul trece. Cat despre carcei eu mai am cate unul si acum.
Iulia – mai bine mai intreaba cu storsul, noua ne-a interzis sa ii stoarcem orice bubita.
L-am inscris la medic de fam. Am sunat si azi a si venit. Este un tip tanar pe la vrea 30 si ceva, am vorbit despre sarcina, analize, eco, nastere, Apoi l-am dezbracat pe bebe , l-a ascultat, s-a uitat la manute, picioruse, ne-a invatat sa-l spalam, mi-a controlat sanii, mi l-a asezat la piept, am vb despre vaccin. Etc
A stat cam 1 ora, iar la final cand sa ii dau bani, nu a vrut cu nici un chip sa primeasca nimic, Asa da doctor, jos palaria. Vi-l recomand, are cabinet in Berceni. Deja am facut programare cand implineste o luna.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
L-am inscris la medic de fam. Am sunat si azi a si venit. Este un tip tanar pe la vrea 30 si ceva, am vorbit despre sarcina, analize, eco, nastere, Apoi l-am dezbracat pe bebe , l-a ascultat, s-a uitat la manute, picioruse, ne-a invatat sa-l spalam, mi-a controlat sanii, mi l-a asezat la piept, am vb despre vaccin. Etc
A stat cam 1 ora, iar la final cand sa ii dau bani, nu a vrut cu nici un chip sa primeasca nimic, Asa da doctor, jos palaria. Vi-l recomand, are cabinet in Berceni. Deja am facut programare cand implineste o luna.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Mmmm, suna bine ce spui tu..doctor tinerel, care te pipaie, etc..si mai are grija si de bebe... si nici nu-ti ia bani pe vizita.Pai cum sa nu-l recomanzi?
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
simonacip spune:
Alina, Stefany

parca numai voua![]()
![]()
![]()
Si, Nicole,zici ca deja ai facut programarea peste o luna??
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
unde e doctorul ala?a? ![]()
despre bubitse, si mie asistenta mi-a zis ca pe bubitse ash putea da cu betisor cu betadine, daca ma streseaza. Dar cea mai buna e zeama de indiferentsa, si chiar functioneaza. Ca dipar..apar altele.
fetele am pus de
.
stefany, uite asha cum zice nicole, cand a ieshit bebe nu am mai simtit nicio durere. Cat de nasol mi s-a parut inainte, cat a coborat si impingea oasele, ei, cand am inceput sa simt io ca tre sa ma screm, si sa imping, nu simteam nik! De ce oi fi urlat inainte?
simonacip, ai incercat la leonardo? in mall era magazin, si au de obicei multe chestii. Acu insa nu am fo de 1 an...si o sa trebuiasca. Ca am impresia ca mi s-au latit putin picioarele si sandalele care le-am purtat la nunta duminica trecuta, 4 ore, mi-au strans si umflat picioarele rau.
dragi mamici, ziceti-mi si mie, cum spalati manutsa lui bebe. Pt c fifitsa mea baga cu totul in guritsa, e cleioasa si se lipesc scame. Seara la baie ii scufund mana in apa, o balacesc, dar e nevoie si peste zi!
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii