Ajutati-ma cu o informatie -cresa Focsani

Ajutati-ma cu o informatie -cresa Focsani | Autor: mihaangy

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.stie cineva o cresa de stat din Focsani cate sa primesca si bebei mai mici de un an?
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Nu stiu daca gasesti, eu am cautat o gradi care sa il ia de la 2 ani si n-am gasit. Poate as fi gasit pina la urma ceva, dar cel mai nasol e ca nu se ocupa de ei, il gasesti ud, murdar, flamind. Noi suntem la una particulara si ne merge foarte bine. Maninca, doarme, se joaca, mai nou si-a dat drumul la vorba. In schimb nu am reusit inca cu WC-ul.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca in Piatra, care mult mai mic decat Focsaniul, sunt mai multe crese de stat si la toate se primesc si copii mai mici de 1 an, sigur o sa gasesti! Incearca sa gasesti cresa care iti convine cel mai mult ca locatie, apoi mergi si vezi cum arata, vorbeste cu asistenta-sefa, fa-ti o parere, eventual incearca sa vorbesti cu parintii care vin sa-si aduca dimineata copii (intre 8 ai 9 e forfota mare, sigur gasesti 2-3 mamici amabile sa-ti spuna parerea lor). Eu am copiii la cresa de stat si sunt foarte multumita de cum sunt ingrijiti si ce activitati fac acolo. Si eu auzisem tot felul de zvonuri urate, aveam in general o idee "horror" despre cum e si ce se face in crese, dar sa stii ca nu e asa.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Eu nu mai stau in Focsani de multisor, dar din cate mi-aduc aminte era o cresa spre autogara, una pe Barnutiu si una, parca pe Popa Sapca (cred ca am scris bine). Cred ca in fiecare zona e o cresa, depinde unde stai. Oricum daca nu gasesti sau nu-ti plac o varianta ar fi gradi particulara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In ce zona locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaangy spune:

quote:
Originally posted by ni-na

In ce zona locuiesti?

Locuiesc la sala polivalenta,lamga comisariat.
M-am gandit ca asa putea sa iau un copil in grija,cam de 3-4 ani,asa asa putea sa am grija si de fata mea.Oare e o idee buna? Spuneti-mi parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

In Sud la Gradinita nr 1 au si cresa,si au conditii cat de cat ok...........eu am avut copilul la aceasta gradinita,si n-am avut probleme vis-a vis de mancare si igiena......acest cat de cat se refera la faptul ca este de stat,cu tarife rezonabile dar si copii multi in grupa.Cunosc o tipa care a avut copila acolo si chiar nu a racit mai mult decat al meu care era in regim de camin....nu stiu cat te ajuta informatia acum,insa pt viitor poate murdar........flamand.....hai sa nu denigram,murdar este si al nostru acasa daca il lasam sa manance singur.......ud...nu au voie sa se joace cu apa,iar daca pampersii sunt de calitate nu e cazul ........flamand?...nu suntem pe vremea lui ceasca sa ii lege de pat si sa ii hraneasca cu bataie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si eu inainte de a-mi da copii la cresa avea o viziune mai 'horror' asupra acestor institutii. Nu e deloc asa! Ai mei merg la o cresa de stat unde sunt 25 teoretic in grupa, dar de obicei vin cel mult 20. Sunt bine ingrijiti, curati (in sensul ca daca se murdaresc cu mancare, se uda, transpira la somn, sunt imediat schimbati cu haine curate), mananca bine, dorm bine (dupa perioada de adaptare, binenteles). Sunt ingrijiti de 2 doamne/tura, o asistenta si o ingrijitoare, care nu au pregatire pedagogica, dar ii invata poezii, cantece, coloreaza, picteaza, confectioneaza tot felul de lucrusoare din plastilina, hartie, scobitori etc. Au facut o serbare de Craciun f. frumoasa, au invatat poezii si cantece pt mama de 8 martie. Acolo au invatat sa manance singuri.
Probabil ca tine de organismul fiecaruia, dar ai mei au avut doar cateva raceli usoare in 9 luni de cand merg acolo, care nu au necesitat tratament cu antibiotic. Cel mai mult au stat acasa bolnavi inainte de Pasti, cand au facut varicela (cam toti din grupa au facut in februarie-aprilie). Niciodata nu au avut probleme cu mancarea, de genul toxiinfectiilor alimentare, singura mea nemultumire fiind faptul ca le da prea mult dulce la desert si intre mese (biscuiti, napolitane, ciocolata).
Ce vroiam sa spun e ca eu cred ca o cresa de stat e o solutie buna pt un copil, chiar si din punct de vedere financiar. Pe noi, de la 8 la 17 ne costa aproximativ 100RN/copil.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput