Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- condoleante,Dumnezeu sa o ierte.trist ,cand pleaca cei dragi noua si nu apucam nici sa ne luam ramas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

acuma caut pe net semne ale cirozei si am gasit ca avea 2 semne de ciroza avansata si inca nu sunt medic. tromboza (ea avea probleme cu picioarele, se spargeau vase, doctorii ii spuneau ca de la suprapondebilitate si lua medicamemte pt circulatia la picioare si mai avea tulburari de coagulare, de cateva ori a avut hemoragii nazale foarte naspa, cu chemat salvare si revenit apoi si mai multi medici au zis ca e de la hipertensiune, care e generata si de gresime, sa tina regim sa slabeasca. pai au vazut-o mai multi medici la hemoragiile nazale, unul nu a banuit ca poate fi ciroza? ma chinuiesc acum ca ma gandesc cat mai putea trai daca stiam si avea tratament pt ficat saraca de ea, era asa o femeie buna, nu intra nimeni la ea in casa fara sa plece cu pachet, asa era ea. si-a hranit toata viata rudele si vecinii. acum e doliu pe toata scara ei de bloc.

nu va mai povestesc ca nu trebuie sa tineti si voi doliu acum, doar ca am zis aici mai multe ca-mi e ciuda de nu mai pot ca nu a stiut nimeni ca are ciroza si a murit asa , neajutata. toti o puneam doar sa slabeasca ca asa ziceau medicii ca problemele ei de sanatate, oarecum normale ca avea o varsta , sunt de la supraponderabilitate

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

te cred Anda ca este cu ata mai mare supararea cand stii ca se putea face ceva.

eram sigura ca este mai in varsta. au avut o viata muuult mai chinuita decat o avem noi in momentele grele. au prins razboaie, secete, foamete si sunt INCA mai puternici decat noi.
Dumnezeu s-o odihneasca.

am o prietena a carei matusa a murit la fel cum zici tu, tot de ciroza. a dus-o cu salvarea la spital, pana la salvare p ebrate ca nu putea merge....au internat-o si cand au vrut sa se duca la ea la spital le-a zis sa nu mearga ca-i bine, isi revine, ca este in putere...bla bla bla. si cand s-au dus era la morga.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , condoleantze , i-mi pare sincer rau stiu cum e sa pierzi un bunic la care tii

Feli , merci de complimente tu mai comanzi de pe laredoute?

CristinaB , i-mi place de Simion tunsulici, ii sta bine asa. voi ce faceti cum rezistati caldurilor de acolo?

Ina , esti o dragutza. Cum te mai simti? tot in pat stai?

Joy , cand aduci baietii acasa?

Roxana , felicitari pentru examene! ma bucur ca ai scapat cu bine de sesiune ceva poze de la botez nu ne arati?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Of, draga Anda, condoleante!
Imi pare tare rau de pierderea ta!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neazta!

Anda draga, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca! Cumplita experienta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

neata.

CATUTZA ne ducem vineri dupa kinderi si ne intoarcem sambata ca este ziua fetitzei nasei si nu vreau sa rateze Vlad monentul.

cu ELA am vb sambata dimineata ma sunase ca este afara cu Daria si sa ne vedem. sunt bine, Daria inca nu face la olita, nu vb decat f putin, dar asta nu inseamna ca-i tace gurita...nu nu! daca ati auzio...este super haioasa si dulce.
imi place asa de ea cand ne gasim in parculet ca vine si ma ia in brate si ma iubeste....
si ma uit diferenta f mari intre ea si Vlad tinand cont ca-i diferenta de 0 zi intre ei...fiecare a avut ritmul lui in fiecare etapa de crestere.

INUTZA ce putin mai ai...si ce ma bucur ca sta Pufosel la caldurica...

BULUCEL imiplace tare mult de Simon tunsulici. chiar ii sta bine. cred ca asa-l voi tunde si eu pe Vlad ca asa repede ii creste parul...si transpira rau.

ROXI vazut pozele...este asa de mic Matei....si ce-mi place cum sta el cocotat pe pieptul tau. sunt lesinata cand vad asa copilasi mici.
ma tot gandesc ce-i mai "bine" sau mai "rau": sa fie bb mic si sa vrea numai in brate doar pt ca asa-i place sau sa aiba colici si sa se invete in brate - cam cum a fost Alex al meu.
bine...la Alex a fost cam din nastere ca inca de cand mi l-a adus in camera la spital nu vroia decat l amine in brate, pe pieptul meu sa stea. cum il lasam jos, cum plangea. pe urma fura colicii si abia se linistea si in brate ca-mi tot zicea Cristi ca daca urla si jos si in brate macar sa-l las jos - dara nu puteam sa-l las sa planga in pat. macar asa stiam ca incerc sa-l linistesc in brate, ii susoteam la ureche, ii cantam... si apoi toata lumea imi zicea ca asa l-am invatat.
da las ca trece perioada asta. si mie mi-a fost greu rau, mai ales ca si Vlad era ca si Alexia cu crize. ma obisnuisem sa fac totul cu o mana ca in cealalta il aveam pe Alex care nu a stat nici el in wrap.

fetelor...mi-e asa dor de copii...am sunat dimineata si mi-a raspuns Vladut care zicea"dodi mami dodi tati" (adica dor de mami dor de tati) cu asa o voce calda si plangacioasa....

ma duc sa fac frumos un radio-cd Sharp ce-l avea soacramea la tara si care numai merge si poate gasesc sa-l repar.
dar mai intai sa-l sterg ca este vai de mama lui.

Mergi la inceput

fetelor dragi, am o mare intrebare: aVeti vreo cunostinta care lucreaza cumva la APA NOVA????
DE 2 LUNI NU AM presiune la apa rece ca in ultimul timp, cam de o saptamana sa nu am apa cu orele. de ex acum nu am apa rece de la 06:30.

Apa nova zice ca nu-i de la ei, ca au verificat de n-spe mii de ori in urma reclamatiilor mele (mai mult de 60% din reclamatii sunt facute de mine) presiunea si de la ei este presiune normala si insista ca problema este de la noi.
administratorul meu si presedintele spun ca su facut si ei la apa nova reclamatii, ca nu este de la noi e de la ei si nu au ce sa faca!!!!!!!!!!!

si as fi vrut sa vb cu cineva de la apa nova sa ma lamureasca cu niste chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda condoleante, imi pare sincer rau! Dumnezeu s-o odihneasca!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput