Colectia de toamna-iarna 2005 (201)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ina, sa va traiasca minunea mica , sa va bucure Doamne Domane de el, sa fie sanatos, mincacios si ascultator de parinti!
Eram convinsa ca o sa apari cu un mesaj kilometric , in ciuda durerilor.
Oh , God, a doua nastere sa fie mai grea decit prima!
Bine ca ai scapat! Tare mi-as dori sa-ti fac o vizita la spital si sa-ti dau aceste flori

Joy, Noki, Cami la fel de crizata sunt si eu in privintza curateniei,dar, sincer, mi-as dori sa fiu impasibila la dezastrul din jur.imi irosesc energia si-mi toc nervi pe lucruri atat de marunte,le fac toate in contra timp si simultan, mincare, spalat rufe,sters geamurile, praful, spalat pe jos, hranit simon...dar la final am asa o satisfactie cind le vad pe toate gata si ma gindesc ca ziua urmatoare o sa lenevesc .Vorba vine, lenevit, ca apar altele la orizont.
Uneori stau si ma gindesc, oare cum se descurca mamele cu 2 sau mai multi copii si care mai au si slujba pe deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, vizionat pozele voastre de la mare...Nik e asa de serios , am vazut doar o poza in care zimbeste dar imi place cum se joaca el singur ...(simon rareori se joaca singur,dar cind apar in raza lui vizulaa , nu mai scap).Superb profilul lui Nik din poza 38!...iar matalutza...ai un body de invidiat, tare fain proportionat.
Daca nu se-ntimpla nenorocirea , cind ar fi trebuit sa reveniti la bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Foloseste cineva inaltator auto? Bia nu sta in scaunul de masina face ca toate animalele, dar daca o pun pe bancheta legata cu centura sta, dar nu vede pe geam si iar o apuca Are cineva sau macar se gandeste sa ia in viitorul apropiat? Am vazut ce sunt recomandate de la 15kg iar Bia are 16 (pufoasa mamei)

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc mult de tot fetelor!
Bulucica, primit floricelele!
Da, cuscra, baga o astro cind poti.
Date: Robert Edward
data: 1 Iulie, 2008 ora 12:24 Kitchener, Ontario, Canada ( venit cu viteza luminii ca s=o multumeasca pe maica-sa, dragul de el!)
mai trebuie ceva?

Ma duc sa-mi fac un dus caldut ca mor de spate.
Feli, zici ca se intimpla numai in ro?
da' de asta ce zici? sint in spitalul cel mai mare si renumit din orasul meu ( care nu-i tocmai micut - orasul- ) si nimeni nu-mi da ceva de durere de spate fiindca mi-au facut externarea de la maternitate si aici sint la terapie intensiva la neontologie ..si farmacia spitalului de unde pot cumpara este inchisa pina maine.
ca sa nu mai spun ca am si alte dureri prin alte zone
asa ca o duc din durere in durere pina maine, ca nu am incotro. as putea sa iau un taxi sa merg la cea mai apropiata farma, dar ma cheama la alaptat curind si nu vreau sa ratez momentul, asta-i biletul lui bobitza de libertate ( cu cit alaptez mai mult cu atit ii va merge mai bine si vom putea pleca acasa)

pupicei la toate!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ina, felicitari!!! Sa-ti fie printul sanatos si mancacios! Iar tu sa-ti revii cat mai repede!

Anda, e un frumos Nick!

catutza, inaltatorul e fundul de la scaunul de masina cu brate, fara spatar. Eu la Maria am scaun pt 9-36 KG, la care poti renunta la spatar si ramai numai cu inaltatorul. Se gasesc de luat si pe site-urile cu produse pt copii.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.
am avut o noapte super naspa, am visat numai tampenii.
brrrrr.....

BULUCI asa eram eu, faceam super curatenie, ca apoi sa stau si sa lenevesc cu satisfactia lucrului bine facut.
DAR, de cand sunt copii...nexam. numai fac asa ca numai pot. in zilele in care nu ies afara - numai daca ploua ca altfel ies si de 2 ori pe zi (mai rar, e adevarat) cate 3 ore dimineata si 2 seara - apuc sa fac si ceva aspirat, praf sters.
de spalat pe jos numai cand doarme Vlad ca altfel vrea si el si nu se mai multumeste cu mopul uscat sau sa i-l storc eu...nu...vrea baiatul sa fie plin de apa sa faca baltoaca.

de calcat numai cand doarme Alex. ca altfel sta numai lipit mine in picioare si trage sa-l iau in brate. ideal ar fi cand doarme si Vlad ca i se pune si lui pata ori sa ma joc cu el, ori sa-l chinuie pe Alex sa-l indeparteze de mine..
Alex era sa cada intr-o zi cu masa de calcat, fierul era pe masa adica in lacasul ala al lui si eu eram cu Vlad la baie sa faca pipi.
fierul nu-l pot lasa decat pe masa de calcat ca altfel trebuie sa trag canapeaua sa-l scot din priza si daca nu-s ei linistiti nici nu ma apuc de operatiune.

cu aspiratorul...mai da Cristi cand incepe sa ti se lipeasca frimiturile de talpi. in hol trebuie zilnic sa matur ca intram cu nisip din parc in pantofi. eu il scutur de afara, dar mai ramane pe talpi si asa-l lasi prin toata casa.

mancare fac cu Alex in brate. musai. sau daca prind un moment cand se mai joaca ei doi. dar astea-s putine...

v-am zis ce am patit intr-o zi?? hai sa fac si eu un pic de ordine in sifonier la lucrusoarele lor. sa mai scot ce a ramas mic de Alex, sa le reasez...ei in sufragerie se jucau, radeau..Alex in premergator, Vlad in trici, se scalambaia Vlad si Alex radea de numai putea. m-am uitat de cateva ori la ei dar nu am percutat imaginea. na, fericita ca-s cumintei si rad si se joaca si eu imi fac treaba.
cand colo, dupa ceva timp m-am dus tiptil-tiptil sa vad de ce rad asa. Vlad se urcase pe tricicleta si luase dintr-o vaza f inalta care era destul de sus o morisca pe care o arunca, cadea, se arunca si el jos si Alex se rupea de ras. si de rasul lui Alex, radea si Vlad de abia se ridica de jos.
frumos...nimic de zis. dar, Alex statea cu premergatorul exact sub locul unde era vaza aia. cand mi-am dat seama ca-i putea cade aia in cap copilului cand a luat Vlad morisca aia...si ca este f grea...
era clar vina mea ca eu eram intr-o alta camera, in timp ce ei isi dadeau cu una-alta in cap.

pe unde le spun ca nu au voie sa se bage, pe acolo snt si ei. si...depinde nu-i Alex primul care da tonul sau Vlad. pe rand, ca sa zic asa.

INUTA ma gandesc cat de fericita trebuie sa fii.
si cu dureri intr-un spital, stii bine ca si aici este la fel. dar parca parca este mai bine ca la noi cam pleci de acasa cu ceva medicamente dupa tine tocmai pt ca stii ca poti sa nu primesti.
eu nu am avut nevoie de calmante in spital, dar am avut de toate la mine.
in schimb, supozitoare cu glicerina sa ma pot "goli" si cu diclofenac am folosit.

CATUTZA eu am scaun de masina care poate ramane numai inaltator. Vlad sta si nu prea in el. adica cand plecam la drum este ok dar dupa 40-50 minute daca nu adoarme vrea jos. de fapt zice GATA, sa oprim masina si sa ne dam jos.
uite aici cate ceva http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=140

si eu trebuie sa ma orientez la un inaltator pt Vlad ca sa-i ramana scaunul asta lui Alex. DAR, mi-e frica ca nu o sa vrea Vlad.
si mai este ca scaunul este de la 15 kg, dar nu-l pot tine pe Alex asa mult in scoica.
so... o sa incep sa ma uit pe la mica publicitate de ceva second hand. chiar acum ma duc sa ma uit, pana imi termin cafeaua.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela!

Deci a nascut Inutza...ma gandeam io aseara cand am postat ca e o liniste dubioasa. Ina draga, sa-ti traisca feciorul mult asteptat, sa fie sanatos, voios si iubit!!! Sper ca emoticonul ala cu limba scoasa nu inseamna ca te-ai suparat pe mine...

Feli- baga povestea made in Romanica...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata,

Ina ,felicitari din suflet,sa te bucuri de Pufosel si sa fiti fericiti!!!refacere rapida si laptic .

multumesc mult pt sfaturi,Roxi -Sorana exact ce nu tb face in masina pb din cauza asta conform simtomelor ii este rau,ia nu mai sta in scaunul de masina pt ca nu vrea,deschide geamurile din spate ,se ridica,se apleaca,vine la mine in brate ,sta intre scaunele din fata,acum dupa ce am citit ce ai scris tu nici nu ma mir ca i se face rau.

si o postare made in Romania,nu mi-a venit pt luna iunie alocatia de 40 ron ...acum ar tb sa merg cica la Directia Muncii sa stau pe la cozi interminabile ,sa fac cerere sa mii reporteze ,bla,bla si asta doar pt 40 lei.
cred ca de vreun an am facut cerere sa-mi vina alocatia pe card si nimik...

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

FETELOR, stiti o clinita BUNA unde se face abdominoplastie si remodelare sani? dar de u nde pleci ok nu ciopartita sau aratand mai rau decat inainte. si vreo idee despre preturi???

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Inuta draga
Felicitari din suflet!
Bun venit pe lume lui Pufosel, sa va intregeasca fericirea si sa fie sanatos!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput