Mamici norocoase de sept-oct 2008(84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

are cam 35 sau 37 sa zic....
e tinerica blonduta cu parul drept un pic mai jos de urechiuse si are ochlari si breton parca

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Maryb bafta la dr

Babytza ce ai patit de vrei sa schimbi dr?

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelynna eu la prima nastere am dat peste un dr care a venit la spital cand a avut chef, nu cand trebuia. Si pentru ca eram pacienta lui si el un dr important nici nu am putut naste pana nu a venit el... A fost oribil. Tocmai de aceea cand mi se pare ca un om nu este serios fug mancand pamantul...Dr pe care o am acum mi-a dat impresia ca este cam dusa cu capul si neserioasa.Si trateaza probleme cam la misto...Ceva nu imi mai place la ea.. Cu toate ca este un dr bun din cate am auzit de la alte mamici. Aveam o parere foarte buna despre ea, mai ales cand a venit dupa mine la spital sa vada cum ma simt,dar ceva s-a schimbat. Plus ca nu imi place deloc spitalul. Am mai fost la control acolo si nu mi-a placut deloc ce am vazut pe acolo.

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

hai ca eu plec pan la piata.....
ma intorc mai tarziu
pupici

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Asa e, "privelistea" de acolo nu este placuta la vedere, deocamdata iau in vedere faptul ca dr mea e buna in meseria ei cu toate ca tre sa cotizez destul de mult, mi-a dat de inteles acest lucru refuzand cadoul...acu nu stiu ce sa zic, mai am un dr pe care il stie tati, vom apela la el daca este necesar.

25+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

m-am intors de la dr...totul ok si cu secretia si cu colul si cu tensiunea (12 cu 7).

acum ma duc sa pap ceva ca imi este cam foame.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cam slaba activitate dar dau vina pe concedii si caldura
mary, ma bucur ca totul e bine!
alinush, presupun ca te-ai suparat de la subiectul "cu avertismentul". eu zic sa nu pui la suflet, noi suntem aici si te asteptam oricind. poate te razgindesti
va toate, iesim la inaugurarea jupitercity, la concert la Banica jr.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare si de la mine,

ramoncza cea mai buna perna este cea cu bilute pt e mai aerisita, nu transpiri in ea, e modelabile si nu face guguloaie, plus ca dupa ce se taseaza se poate reumple...so...

alinuscha pleci din cauza avertismentului??? doar suntem oamnei, nu?!?! sau m-am pripit cu concluziile??? Bafta in continuare, sa ai un bebe sanatos si voios, si frumos si norocos... Te pup

eu nu stiu ce sa fac ca in ultimele zile am slabit 1 kg. Nu pot manca nimic, numai fructe toata ziua....nu ca nu as vrea sa slabesc, dra acum nu prea e momentul...hmmm I-am zis lui barbate-miu ca ar trebui sa ma scoata mai des in oras poate la restaurant imi place mancarea..... ha ha ha...

felicic, ce mai faci mami draga, ca nu te-am mai citit? sau am ratat eu?!?!?

va pup pe toate!

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

acum am vazut si eu ca alinushca a primit si ea avertisment....hhmmm...mie nu mi s-a parut nimic in neregula cu ceea ce a scris si pentru care a primit avertisment....in fine....

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

eu am mancat si acum mi-am facut un frappe cu gheata...ca m-a luat un somn si nu as vrea sa adorm de la ora asta...

eu va doresc o seara minunata, ma retrag.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput